EMOS ALPHAQ powerbank 10000 mAh W

Splošna številka za naročanje B0524W
13,90
Na zalogi
1. dec. 2021 Pri vas
Cene so v paket.
Ob naročilu nad 29 evrov je dostava brezplačna!
auto ON/OFF da
kapaciteta akumulatorja 10 000 mAh/37 Wh
tip akumulatorja Li-Po 3,7 V
max. izhodni tok DC 5 V/3 A; 9 V/2 A; 12 V/1,5 A
Več parametrov
Osnovni podatki
Blagovna znamka EMOS
Splošna številka za naročilo B0524W
Šifra artikla 1613052401
EAN 8592920083321
Z veseljem vam bom svetoval
Tehnična vprašanja
 • Dostava na dom
  Dostava na dom
 • Zagotavljamo varno spletno nakupovanje
  Zagotavljamo varno spletno nakupovanje
 • Zaupanja vredna spletna trgovina
  Zaupanja vredna spletna trgovina
 • Preverjena kakovost v lastnem laboratoriju
  Preverjena kakovost v lastnem laboratoriju

 

 

Prenosna baterija EMOS AlphaQ 10 vas razbremeni nepotrebnih stresov iz izpraznjenega mobilnika, kadar ste ravnokar daleč od doma. V roke vam pride že napolnjen, tako da lahko neposredno koristite njegovo velikodušno zmogljivost 10 000 mAh in 2 USB izhoda, iz katerih dopolnite energijo 2 naprav obenem. Poleg tega jo nepretrgoma varuje 6 pametnih varnostnih funkcij, ki ne dovolijo ogroziti ne njega ne vaše elektronike. Kljub temu ne gre za ogromen zunanji polnilnik, njena tanka izvedba se svojimi dimenzijami odlično prilagodi vašemu mobilniku. Po zaslugi njenega elegantnega dizajna se je ne boste sramovali niti na poslovnem sestanku. Najboljše pa za konec, priložena sta 2 USB kabla (micro USB in USB-C), ki znata poleg energije prenašati tudi podatke.

 

Vsakdo med nami ima trenutno kar nekaj naprav, ki zahtevajo polnjenje. Če vaš mobilni telefon, tablični računalnik, pametna ura, brezžične slušalke, bralnik knjig ali Bluetooth zvočnik odpove prav v trenutku, ko ga najbolj potrebujete, se splača, da s sabo nosite prenosno baterijo. Potrebno energijo takoj postreže – iz nahrbtnika, torbice ali iz zadnjega žepa kavbojk.

 

Priznanja

Prenosna baterija EMOS AlphaQ 10 je v neodvisnih testih prenosnih baterij revije Computer prejela priznanje “Dober nakup” z odlično skupno oceno 8,2. Pri nakupu te prenosne baterije ste lahko prepričani, da za zanesljivo kapaciteto in hitrost polnjenja plačate manj kot pri konkurenci..
 

 Bliskovito hitro polnjenje

Želite svojo napravo ali prenosno baterijo napolniti v nekaj deset minutah? Zaradi najnovejših čipov to za prenosne baterije EMOS AlphaQ sploh ni težava. Najvišja hitrost polnjenja je 18 W tako za izhode in vhode USB-A kot USB-C. Povsem združljiva je tudi s tehnologijo Qualcomm Quick-charge 3.0 a USB-PD 2.0 (Power Delivery).

Znajde se s starejšo in novejšo elektroniko

Prenosna baterija je opremljena s standardnim vmesnikom USB-A, pa tudi z najnovejšim USB-C za polnjenje in praznjenje. Zaradi priloženega priložen kabel (z micro USB in USB-C priključkom) brez težav napolnite svoj najnovejši mobilnik pa tudi kakšen starejši primerek. Kabla sta poleg tega opremljena s podporo prenosa podatkov, torej ju lahko koristite na primer tudi pri nalaganju slik iz mobilnika ali fotoaparata v računalnik.

 

Najvišja življenjska doba in varnost

Vse prenosne baterije EMOS Alpha so opremljene z najsodobnejšimi varnostnimi elementi. Te zagotavljajo brezhibno in varno delovanje vaše elektronike in tudi same prenosne baterije. Prekomerne izpraznitve, prenapolnitve ali preobremenitve se vam ni treba več bati..
 

Napolni sebe in mobilnik hkrati

 

Pametne funkcije niso več le domena telefonov. Manjkati ne smejo niti kakovostnim prenosnim virom energije. Zaradi funkcije passthrough napolnite istočasno prenosno baterijo in nanjo priključeni dve napravi – iz ene vtičnice in brez potrebe preklapljanja (kar boste cenili predvsem ponoči).
 

Majhna in tanka

Čeprav v sebi skriva veliko koristne energije, s svojimi dimenzijami (138 × 16 × 68 mm) verjetno sploh ne preseže velikost vašega mobilnika. Še en razlog, zakaj ga imeti vedno povsod s sabo. Nikoli ne veste, kdaj vas reši iz težav.
 

Avtomatski začetek in konec polnjenja

Ni treba pritiskati nobene tipke. Prenosno baterijo zadostuje priključiti v omrežje ali ga povezati z vašo elektroniko, sam bo razumel, kaj naj dela.

Polnjenje pod nadzorom

 

S pomočjo minimalističnih LED kontrolnih lučk vedno enostavno ugotovite kaj se z vašo prenosno baterijo pravkar dogaja, ali res polni oziroma koliko energije ji še ostaja.

Ne obremenjujte se

Ni pomembno, ali se radi ukvarjate s športom, potujete, predvajate Instastories, lovite pokemone ali se enostavno le potepate po ulicah. Težave z izpraznjeno baterijo in s pomanjkanjem vtičnice v bližini rešuje vsake toliko časa vsak od nas.

Prenosna baterija deluje kot zanesljiv rezervni vir – takšna prenosna vtičnica, ki si jo vzamete, kamorkoli potrebujete. Vseeno je, ali boste šli čez mejo države, mesta ali samo prekoračite prag svoje hiše. Kadar bo baterija katerekoli naprave začela opozorilno utripati, vam ni treba skrbeti. V minuti boste svoje elektronske igrače spet oživili in boste naprej uživali v življenju.
  

Dejanska zmogljivost prenosne baterije

V svetu prenosnih baterij obstaja eno neizprosno pravilo – zmogljivost, navedena na embalaži, je le teoretična, dejansko je njena vrednost malo manjša. Zakaj?

Zagotovo ne gre za zavajanje potrošnika.Zmogljivost baterije vsake kakovostne prenosne baterije navedene vrednosti dejansko izpolnjuje, vendar vam glede na to, da si mora prenosna baterija prilagoditi svojo shranjeno energijo na višjo izhodno napetost, pa tudi zaradi običajnih izgub, povzročenih s samim prenosom energije, dejansko nudi približno 2/3 navedene zmogljivosti.

Kolikrát vám tedy reálně tato powerbanka nabije váš iPhone, „nejablečný“ mobil, tablet nebo iPad, se podívejte do tabulek níže, kde uvádíme v současnosti nejprodávanější modely…
 


 

NÁZEV TELEFONU KAPACITA BATERIE POČET NABITÍ POWERBANKOU
Apple iPhone 8 1 821 mAh 4x
Apple iPhone XR 2 942 mAh 2,5×
Apple iPhone 11 3 100 mAh 2,5×
Huawei Y7 4 000 mAh
Honor 20 Pro 4 000 mAh
Samsung Galaxy S10e 3 100 mAh 2,5×
Samsung Galaxy A40 3 100 mAh 2,5×
Samsung Galaxy A50 4 000 mAh
Xiaomi Redmi Note 8 4 500 mAh 1,5×
Xiaomi Redmi Note 7 4 000 mAh


 
NÁZEV TABLETU KAPACITA BATERIE POČET NABITÍ POWERBANKOU
Samsung Galaxy Tab A 6 150 mAh 1,1×
Samsung Galaxy Tab S6 7 040 mAh
Huawei MediaPad T5 5 100 mAh 1,4×
Lenovo Tab E10 4 850 mAh 1,4×
Lenovo Yoga Smart Tab 10 7 000 mAh
Apple iPad Pro 11 7 812 mAh 0,9×
Apple iPad 10.2 8 827 mAh 0,8×
 

Najpomembnejši parametri
auto ON/OFF da
kapaciteta akumulatorja 10 000 mAh/37 Wh
tip akumulatorja Li-Po 3,7 V
max. izhodni tok DC 5 V/3 A; 9 V/2 A; 12 V/1,5 A
Drugi parametri
čas polnjenja 4 ure (z QC)
passthrough da
barva bela
LED indikator polnjenja da
LED indikator stanja baterije da
kabel priložen micro USB, USB-C, data
hitro polnjenje PD 18 W + QC 3.0
skupni izhodni tok DC 5 V/3 A; 9 V/2 A; 12 V/1,5 A
funkcija LED svetilke ne
teža 220 g
material ABS plastika
max. vhodni tok DC 5 V/2 A; 9 V/2 A; 12 V/1,5 A
podnapetostna zaščita da
zaščita proti prenapolnitvi da
zaščita proti obremenitvi da
zaščita proti kratkemu stiku da
delovna temperatura 0 °C do +40 °C
tip vhodnega vmesnika 1× micro USB, 1× USB-C
tip izhodnega vmesnika 1× USB-A, 1× USB-C
garancijska doba 2 leti
dimenzije 138 × 68 × 16 mm
prodajna embalaža 1 kos, papirnata škatlica
Datoteke za prenos
Dokumenti in datoteke, ki so na voljo za prenos
Ocena izdelka

Ocena izdelka

Dodajte oceno izdelka
Ta spletna stran uporablja piškotke. Če ostanete na tej spletni strani, se s tem strinjate. Več