Katere so naše glavne prednosti


 Poslovna stabilnost

 
Skupina EMOS je od samega začetka pa vse do danes 100 % češko podjetje. Kakovostna strategija in učinkovito vodenje družbe zagotavljata dolgoročno uspešne poslovne rezultate. Konsolidirani promet skupine EMOS group je  1,5 mrd. CZK s skupnim dolgom pod ravnijo 20 %. Družba dolgoročno izkazuje poravnane obveznosti do zaposlenih in poslovnih partnerjev, vedno v predpisanih rokih.


 


Strokovnost in kakovost

 
26 let uspešnega delovanja v branži potrjuje našo profesionalnost, hkrati pa nas zavezuje k nenehnemu izboljševanju proizvodov in storitev. Oddelek produktov in nabave sestavlja 25  vodij produktov in tehnikov z dolgoletno prakso. Ti zagotavljajo kakovost proizvodov EMOS in skrbijo, da naši izdelki izpolnjujejo kompleksne zahteve naročnikov.
Pomembna dodana vrednost družbe EMOS je preverjanje kakovosti izdelkov v lastnem laboratoriju za testiranje. Ta deluje od leta 2009, njegov glavni namen pa je preverjanje kakovosti proizvodov, ki so dani na trg, in pa podatkov, ki so navedeni na embalažah. S pomočjo laboratorija lahko 100 % stojimo za  vrednostmi, ki so navedene na embalažah, kupci pa so lahko prepričani, da so ti aktualni in resnični.


Logistična moč

 
Del naše poslovne strategije so dovršene storitve za stranke in kakovostna logistika. Od leta 2001 družba EMOS gradi moderen logistični center, ki se danes razteza na površini 10.000 m2 s skupno kapaciteto 12.500 odlagalnih mest za evropalete in 850 regalov s policami. Od leta 2016 logistični center razpolaga tudi z višinskimi avtomatiziranimi viličarji s kapaciteto 3000 premestitev.

Kapaciteta logističnega centra nam skupaj z vodenim postopkom nabave in vzdrževanim stanjem zalog omogoča ohranjanje optimalnega stanja blaga. Tako je vedno zagotovljeno, da je blago, ki naj bi bilo na zalogi, tudi dejansko na zalogi in pripravljeno za takojšnje odpošiljanje. Praviloma je kupcem dostavljeno najkasneje v dveh delovnih dneh.

 

 
0 artikli za primerjavo Primerjaj artikle