Kdo smo 

ENERGIJA, KI SPREMINJA VSAKDANJI SVET

Želimo spremeniti svet običajnih ljudi in ga poenostaviti.

 
Zgodba 100 % češke družbe EMOS se je začela odvijati leta 1991 v mestu Přerov. Z leti je zrasla v moderno trgovsko podjetje, ki se je razširilo v koncern s štirimi podružnicami v tujini. S svojimi izdelki se je postopoma naselila v večino gospodinjstev. Ne verjamete? Ozrite se po svojem domu in preverite, koliko izdelkov znamke EMOS se v njem nahaja. Vsak dan na pot do strank odpremimo na stotine izdelkov, ki dandanes veljajo za samoumevne, brez katerih pa ne bi mogli opravljati vrste nujnih vsakdanjih opravil. Z nami je življenje enostavnejše.


Koncern EMOS

Leta 2017 je bil ustanovljen holding EMOS.  Materinska družba je EMOS CZ Group a.s., ki je lastnica 100 % deleža v podjetjih EMOS spol. s r.o., EMOS property, EMOS SK, EMOS PL, EMOS HU in EMOS SI. Obstoj holdinga omogoča učinkovitejše vodenje trgovske politike med grozdi, centralizacijo logističnih postopkov in izkoriščanje sinergije enotne centralne nabave, ter omogoča črpanje kapitalske in ekonomske moči celotne skupine EMOS.
 
 

Podatki o koncernu

To sporočilo je oblikovano skladno z določbo paragrafa 79, odstavka 3 zakona o gospodarskih družbah (Ur. l. ČR, št. 90/2012, kakor je bil spremenjen). Družba EMOS CZ group a.s. tvori koncern z naslednjimi podjetji, ki so podrejena njenemu enotnemu vodenj:
 

 

 

 

Z izdelki oskrbujemo 23 držav s 412 milijoni prebivalcev

 
Sedež koncerna je v Češki republiki. Z namenom izboljšanja poslovnih odnosov in dostopnosti blaga poslovnim partnerjem smo postopno ustanovili podružnice v Slovaški republiki, na Poljskem, Madžarskem in v Sloveniji. Cilj preostalih izvoznih pošiljk je dvajset držav, večinoma v Srednji in Vzhodni Evropi. Prisotni smo po vsej Evropi, tudi v velikih mednarodnih trgovskih verigah.
Poslovne storitve

 

Svojim partnerjem storitve zagotavljamo preko izkušene ekipe trgovskih zastopnikov. Ti so opremljeni z najmodernejšimi tehnologijami, s pomočjo katerih lahko naročila izpolnjujejo preko spleta ali neposredno pri strankah, skladno z njihovimi trenutnimi potrebami. Skupno 89 trgovskih zastopnikov skupine EMOS v povprečju obišče 650 strank dnevno. Med izvedenimi naročili vedno večji delež predstavljajo elektronska naročila.
EMOS skozi čas

Od ustanovitve leta 1991 je naše podjetje naredilo vrsto postopnih korakov in izvedlo načrtovani razvoj. Pomemben mejnik na poti razvoja je bil naš zadnji pomembni korak, in sicer ustanovitev koncerna EMOS CZ group a.s. leta 2017.

webbanner5B.jpg


0 artikli za primerjavo Primerjaj artikle