Na kaj se spoznamo

webbanner12.jpg


Na kaj se spoznamo

 
Naša glavna strategija na evropskem trgu je razvoj lastne blagovne znamke EMOS, pod katero ponujamo več kot 2300 izdelkov, in pa distribucija proizvodov nekaterih drugih proizvajalcev, vključno z znamko GP, za katero smo ekskluzivni distributer.

Pod blagovno znamko EMOS razvijamo in distribuiramo različne vrste električne opreme: od žarnic, svetilk, priključnih kablov, vremenskih postaj in zvoncev do nadzorne in visokofrekvenčne tehnike v obliki anten in sorodnih pripomočkov. Za izbrane skupine izdelkov uporabljamo tudi svojo drugo blagovno znamko Raver, s katero poslujemo predvsem na Poljskem.

 
 
 


GP Batteries

 
Leta 1993 smo postali distributer znamke GP Batteries, ki jo ponujamo na češkem, slovaškem, madžarskem, slovenskem in hrvaškem trgu. Ponudbo izdelkov družbe GP poleg baterij sestavljajo tudi prenosni polnilniki za mobilne telefone in tablice GP Powerbank. EMOS spol. s r.o. je izključni distributer za ČR, SR in Madžarsko.Od ustanovitve podjetja Gold Peak Group v Hong Kongu je minilo že več kot 50 let in postopoma se je to razvilo v globalnega dobavitelja baterij, pri katerem se letno proizvede več kot 4 milijarde kosov. Z inovativnimi izdelki smo postali vodilni inovatorji v svojem segmentu kot eden od 5 največjih proizvajalcev baterij na svetu.
 

Naš nabor artiklov
POWERBANK_176x150.jpg


 

VSE NAŠE PONUDBE TUDI ->

0 artikli za primerjavo Primerjaj artikle