Na kaj smo ponosni

Certifikati

Zaupajte partnerju, s katerim poslujete. O zanesljivosti naše družbe pričajo certifikati, ki zagotavljajo ne le kakovost prodajanega blaga, ampak tudi udobje in zanesljivost pri zagotavljanju storitev.

 

 


Priznanja

 
Radi vidimo, da za nas govorijo rezultati. Ponosni smo predvsem, ko nas kdo dobro oceni. Prava priznanja pričajo o naši zanesljivosti in nam dajejo zagon, da delamo še bolje ter se nenehno izboljšujemo.
 
 
 

1433010050_02-P2306.jpgIzdelke GP so testirali reševalci

Izbrani izdelki GP so se odrezali pri zahtevnih testiranjih na mednarodnem urjenju RESCUE PATROL 2016, ki se ga je udeležilo 150 reševalcev iz Češke, Slovaške in Nemčije. Testirani izdelki so dobili oznako "Izdelek so testirali reševalci".

 GP baterije so najbolje prodajane polnilne baterije v Češki republiki in na Slovaškem

Po podatkih raziskave neodvisne družbe AC Nielsen je bila znamka GP Batteries v poslovnem letu 2012–2013 najbolje prodajana znamka na trgu polnilnih baterij v Češki republiki in na Slovaškem. Baterije GP so s tem potrdile položaj, ki so si ga priborile v preteklih letih. 
 

GP ReCyko+: Prvak preverjanja kakovosti polnilnih baterij

Baterije GP ReCyko+ z oznako GP ReCyko+ 210AAHCB so se udeležile testa 16 polnilnih baterij NiMh velikosti AA z visoko zmogljivostjo. Dobile so oceno ZELO DOBRO s točkovno vrednostjo 0,9. Rezultati testa so bili objavljeni v reviji dTest št. 12/2010 in baterije lahko nosijo znamko kakovosti revije dTest.

 

 

 
 

Navigacija Garmin priporoča baterije GP ReCyko+

Na podlagi dolgoročnih testiranj, izkušenj in pozitivnega odziva uporabnikov so proizvajalci sistemov navigacije Garmin izpostavili polnilne baterije GP ReCyko+ kot najboljšo izbiro za napajanje svojih izdelkov.
0 artikli za primerjavo Primerjaj artikle