Namizna LED svetilka GLORY črna/champagne

Številka za naročilo Z7503CH
Brezplačna dostava nad 29,00 €
za vse vrste prevoza
Tega izdelka ni več na voljo za nakup.
Z veseljem vam bom svetoval
Opis

Več o izdelku

Retro zasnova v sodobni izvedbi

Iščete praktično, hkrati pa stilsko osvetlitev vaše delovne mize ali nočne omarice? Potem bi lahko bila pravilna izbira namizna LED-svetilka GLORY blagovne znamke EMOS z izvirno zasnovo in trpežnim ohišjem iz plastike, ki vašo pozornost pritegne na prvi pogled. Zanjo sta značilna retro zasnova v sodobni izvedbi in elegantna kombinacija črne barve in barve šampanjca. Lahko postane pomočnik pridnega učenca pri dolgih večerih študija, dopolni sodobno notranjost pisarne odvetniškega pripravnika, pa tudi nočno omarico vašega vikenda ali koče.

 

Družabnik za dolge večere in noči

Namizna svetilka GLORY je opremljena s 6 LED-čipi s temperaturo kromatičnosti 4 000 K. Pri svetenju zagotavlja prijetno nevtralno belo svetlobo, ki je univerzalna za vse možnosti njene uporabe. Življenjska doba LED-čipov dosega kar 30 000 ur, svetilka pa vam bo zanesljivo služila veliko dolgih večerov in noči.

 

Udobna uporaba brez nepotrebnih stroškov

Po zaslugi dolžine električnega kabla 1,8 metra in stikalu, nameščenega neposredno na kablu, boste brez težav svetilko priključili in uporabljati tudi tam, kjer je vtičnica težje dostopna.

Najboljše pa za konec! Svetilka GLORY z odličnim razmerjem cene in kakovosti pri nakupu ne sprazni vaše denarnice, po zaslugi svoje energetske varčnosti pa niti pozneje pri njeni uporabi.

 
Parametri

Parametri

Blagovna znamka EMOS Lighting
Splošna številka za naročilo Z7503CH
Šifra artikla 1538140100
EAN 8592920037188
Datoteke za prenos

Datoteke za prenos

Dokumenti in datoteke, ki so na voljo za prenos