Domov Baterije in akumulatorji Polnilne baterije Polnilna baterija GP ReCyko+ Pro Prof. HR6 (AA) 4+2 blister

Polnilna baterija GP ReCyko+ Pro Prof. HR6 (AA) 4+2 blister

Splošna številka za naročanje: B0827V
14,88
Ni na zalogi
Cene so za paket.
Osnovni podatki
Blagovna znamka GP Batteries
Splošna številka za naročilo B0827V
Šifra artikla 1033212077
EAN 4891199168697
Z veseljem vam bomo svetovali
Rus Jože
 • Dostava na dom
  Dostava na dom
 • Zagotavljamo varno spletno nakupovanje
  Zagotavljamo varno spletno nakupovanje
 • Zaupanja vredna spletna trgovina
  Zaupanja vredna spletna trgovina
 • Preverjena kakovost v lastnem laboratoriju
  Preverjena kakovost v lastnem laboratoriju

Nove, boljše, močnejše

Leta 2016 je družba GP Batteries dala na trg novo generacijo polnilnih baterij pod oznako ReCyko+ in ReCyko+Pro. Vse te baterije uporabljajo najsodobnejše proizvodne tehnologije in se navezujejo na uspešno, večkrat odlikovano prejšnjo linijo polnilnih baterij.

Nadgradnjo je dočakala tudi skupina baterij, ki razpolaga z do 1 500 polnilnimi cikli. Te AA baterije so kot ustvarjene za strastne fotografe, ki jim dolga leta brezhibno sledijo.

Polnilne baterije ReCyko+ Pro Professional

Polnilne baterije GP ReCyko+ Pro Professional so druga generacija in hkrati naslednice priljubljenih baterij GP ReCyko+, ki so postale zmagovalec potrošniškega testa polnilnih baterij v reviji dTest, in prejele številna druga tehnična priznanja.

Tako kot pri prejšnji  generaciji, je bil pri njihovem razvoju poudarek na visokem številu polnilnih ciklov in minimalnemu učinku samopraznjenja.

Polnilne NiMH baterije GP so pripravljene za takojšnjo uporabo. Razloga za to sta, da so vnaprej napolnjene iz proizvodnje, pa tudi njihova sposobnost, da svojo energijo ohranijo za čas hranjenja v prodajni verigi.

Zaradi nizkega učinka samopraznjenja, ki se označuje kot LSD (Low-Self-Discharge), baterije tudi po 5 letih hranjenja, pri sobni temperaturi, ohranijo do 70 % energije. Pri ponovni napolnitvi baterije dobite njeno polno zmogljivost.

Z uporabo polnilnih baterij in s pravilnim ravnanjem z njimi lahko prihranite znatne finančne stroške. Z nakupom te baterije pri njeni običajni uporabi prihranite do 800 € (v primerjavi z nepolnilnimi baterijami s primerljivim časom uporabe).

Nova tehnologija EnergyLock tem AA baterijam zagotavlja minimalno samopraznjenje (običajno pri večini nepolnilnih baterij). Baterije GP tudi po nekaj letih hranjenja ohranijo zadosti energije za takojšnjo uporabo.

Vsaka polnilna AA baterija je iz proizvodnje omejena s približnim številom polnilnih ciklov. Ko je to število doseženo, izrazito pade njena zmogljivost, torej sposobnost ohranjati čim več energije. Polnilne baterije ReCyko+Pro vam jamčijo, da svojo polno zmogljivost ohranijo najmanj 1 500 polnilnih ciklov.

Datoteke za prenos
Dokumenti in datoteke, ki so na voljo za prenos
Ta spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem spletnem mestu se s tem strinjate. Več