Prijavite se na naše e-novice in prejmite popust 4 € pri prvem nakupu
Domov Kako izbrati videodomofon?

Kako izbrati videodomofon?

Privoščite si več udobja in varnosti

Video domofoni
BASIC, ADVANCED in SMART

 • kakovostni in pregledni 7“ zasloni ƒƒ
 • kompaktne zunanje kamere, ki omogočajo tudi nočno snemanje ƒƒ
 • možnost upravljanja vhodnih vrat, garažnih vrat ali vrat ograje ƒ
 • ƒnezahtevna montaža, pregledne in uporabniku prijazne nastavitve brez pomoči strokovnjaka ƒƒ
 • vključujejo vse potrebno za namestitev in montažo
 
 
 • privlačna cena ƒ
 • ƒosnovne funkcije komunikacije in varovanja ƒƒ
 • enostavna namestitev

Video domofoni linije BASIC vam ponudijo vse osnovne funkcije komunikacije in varovanja vhodov. Njihova nesporna prednost je enostavna namestitev in upravljanje. Izbirate lahko med različicami z mehanskimi tipkami ali tipkami na dotik.

 
 
 • vrhunska kakovost slike ƒƒ
 • ultra širok kot snemanja kamere ƒ
 • ƒmožnost nadgradnje osnovnega seta

Napredne funkcije, snemanje posnetkov, fotografiranje, zaznavanje gibanja, digitalni zapis sporočil in notranji zaslon z ločljivostjo Full HD so glavni parametri napredne linije video domofonov ADVANCED, ki jo odlikuje tudi izjemno privlačen dizajn.

 
 
 • možnost prenosa slike na mobilni telefon ali tablični računalnik ƒ
 • visok nivo varovanja premoženja ƒƒ
 • napredne funkcije

Povsem nov nivo komunikacije in varovanja prinašajo video domofoni linije SMART. Posnetki zunanje kamere se lahko prenašajo v vaš mobilni telefon ali tablični računalnik. Od koderkoli torej lahko nadzorujete svojo hišo z okolico ali se odzovete na obisk.

 
 

Monitor

Skupna lastnost video domofonov linij BASIC, ADVANCED in SMART je notranja enota - 7“ barvni LCD zaslon. Modeli linije BASIC imajo ločljivost 480p ali 720p, model linije ADVANCED se lahko pohvali z visoko ločljivostjo 1080p, modeli v okviru SMART linije pa ponujajo ločljivost 720p.

 

Osnovne funkcije video domofonov aktiviramo s pomočjo tipk. Uporabniki lahko izbirajo med modeli s klasičnimi mehanskimi tipkami, ali pa video domofoni z osvetljenimi tipkami na dotik.

 

 

Zunanja kamera

Najbolj izpostavljeni deli video domofonov so zunanje kamere. Modeli vseh treh linij prenesejo izpostavljenost skrajnim vremenskim razmeram, saj jih odlikuje kovinsko ohišje opremljeno z dodatno strešico. Vsi modeli so odporni na vlago, vodo in udarce.

 

 

Z izbiro klasične izvedbe objektiva zunanje kamere okolico jasno opozorimo na obstoj varnostne naprave. Na voljo so tudi modeli z mikroobjektivom, ki z nevpadljivo izvedbo ne pritegnejo toliko pozornosti. Kot snemanja modelov linij BASIC in SMART je 70° ali 80°. Model linije ADVANCED pa nudi kamero s t. i. ribjim očesom, ki omogoča snemanje v območju 120/160°.

 

 

Varnostne funkcije

Modeli linije ADVANCED so opremljeni s funkcijami, ki varovanje objekta dvignejo na povsem nov nivo. Omogočajo samodejno shranjevanje fotografij oseb, ki pozvonijo in tudi snemanje ter shranjevanje kratkih video sekvenc na SD kartico.

 

 

Funkcija zaznavanja gibanja zanesljivo zazna gibanje pred zunanjo kamero, uporabnika obvesti in posname posnetek premikajočega se predmeta ali osebe v obliki slike ali video posnetka. Lahko se priključijo tudi dodatne kamere.

 

 

Naslednja izjemno uporabna funkcija linije ADVANCED je digitalni odzivnik. Če je aktiviran, je po zvonjenju obiskovalec pozvan, da pusti sporočilo, ki si ga po svoji vrnitvi predvajate iz pomnilnika naprave.

 

 

Pametne funkcije

Modeli linije SMART razpolagajo z vgrajenim WiFijem in so neprekinjeno povezani preko cloud strežnika z mobilno aplikacijo.

 

Nastavitev celotnega sistema je enostavna in uporabniku prijazna. Ne glede na to, kje se nahajate, ste preko mobilnega telefona ali tabličnega računalnika vedno opozorjeni na obisk. Imate tudi možnost upravljanja električne ključavnice in vrat, nadzorovanje prostora z uporabo funkcije zaznavanja gibanja ali pregledovanje dogajanja pred objektivom kamere v kateremkoli trenutku.