Samo 29,00 € za brezplačen prevoz
Promocijska koda: NS20 za 20 % popust
na vse naglavne svetilke
S kodo: NAMIZNE20 uveljavite 20 % popust na vse namizne svetilke iz naše ponudbe
Promocijska koda: EXTRA30 za dodatni 30 % popust na že znižane GP EXTRA baterije
Domov O podjetju

O podjetju

EMOS SI, d.o.o. je član skupine podjetij EMOS CZ Group, s sedežem na Češkem. Skupino predstavljajo podjetja v Češki, Slovaški, Sloveniji, Poljski in Madžarski in je v 100% lasti češkega kapitala. Trenutno skupno zaposlujemo 350 sodelavcev, ki skrbijo za najboljšo kakovost naših proizvodov in dostavo kupcem.

Zgodovina EMOSa se je začela pred več kot 29 leti. Danes smo z našimi produkti prisotni na trgih večine Evropskih držav. Zato imamo veliko izkušenj kako našim strankam zagotoviti zahtevano kakovost proizvodov in povezano celotno oskrbo. Naš asortiman je sestavljen iz več kot 2000 proizvodov, katere trajno dopolnjujemo z novitetami.

Slovensko podjetje EMOS SI poleg domačega trga preko sodelavcev in poslovnih partnerjev zagotavlja tudi poslovanje na Hrvaškem, v Bosni in Hercegovini in Črni Gori.

Naše blago redno dobavljamo našim poslovnim partnerjem v veleprodaji, poslovnih sistemih in maloprodajnih trgovinah. Zato obstaja velika verjetnost, da tudi vi že uporabljate naše artikle.

Srce našega sistema distribucije je lastni logistični center na Češkem. Delovati je začel v letu 2001 in od takrat ga nenehno moderniziramo in širimo. Trenutno je skupna površina skladišča 16 000 m2 s skupno kapaciteto 12 500 paletnih mest in 850 regalov. V letu 2016 smo namestili tudi vertikalne avtomatske regale s kapaciteto 3000 škatel, ki so močno pomagali povečati hitrost odpreme blaga manjših velikosti.

Preverjamo kakovost naših proizvodov

Za preverjanje kakovosti naših proizvodov uporabljamo številne merilne in ostale naprave za testiranje direktno na sedežu firme ali pri akreditiranih preizkuševalnih laboratorijih.

Trudimo se vedno posredovati natančne in pravilne tehnične podatke o naših proizvodih in zato smo uredili popolnoma opremljen lastni testni laboratorij. Pri proizvodih EMOS Lighting preverjamo fotometrične parametre v integracijski krogli.

 
 
 


 

 

      

Ta spletna stran uporablja piškotke. Če ostanete na tej spletni strani, se s tem strinjate. Več