Prijavite se na naše e-novice in prejmite popust 4 € pri prvem nakupu
Domov O podjetju

O podjetju

Smo povsem češko podjetje EMOS spol. s r.o., eno največjih podjetij na Češkem na področju elektrotehnike. Od ustanovitve se je dinamično razvijal, vendar je še vedno v 100-odstotni lasti češkega kapitala. Trenutno zaposluje več kot 390 ljudi, ki skrbijo za to, da so naši izdelki najboljše kakovosti in čim hitreje dostavljeni strankam.

Naše blago distribuiramo tudi trgovcem na debelo, supermarketom, trgovskim verigam in maloprodajnim trgovinam.

 

Delujemo mednarodno, na trgu smo že več kot 30 let

EMOS SI, d.o.o. je član skupine podjetij EMOS CZ Group, s sedežem na Češkem. Skupino predstavljajo podjetja v naslednjih državah: Česka, Slovaška, Poljska, Slovenija in Madžarska. 350 zaposlenih skupine EMOS CZ Grop skrbi za kakovost naših proizvodov in dostavo kupcem.

V letošnjem letu 2021 EMOS praznuje 30-letnico ustavnovitve na Češkem. Zgodba družinskega podjetja se je razvijala tekom let. Danes smo z našimi produkti prisotni na trgih večine Evropskih držav. S tradicijo in izkušnjami smo pridobili zaupanje naših kupcev, ki nam zaupajo in se znova in znova vračajo k nam. Zadovoljstvo kupcev je vedno na prvem mestu. Na podlagi dolgoletnih izkušenj strankam ustrezno svetujemo, skrbimo za kakovost proizvodov in pozitivno izkušnjo nakupovanja. Naš asortiman je sestavljen iz več kot 2000 proizvodov, nenehno pa ga dopolnjujemo z novitetami.

Slovensko podjetje EMOS SI poleg domačega trga preko sodelavcev in poslovnih partnerjev zagotavlja tudi poslovanje na Hrvaškem, v Bosni in Hercegovini, Srbiji in Črni Gori. Naše proizvode znamke EMOS v Sloveniji vse od leta 1990 dobavljamo našim poslovnim partnerjem v veleprodaji, poslovnih sistemih in maloprodajnih trgovinah. Z našimi izdelki ste se tako zagotovo že srečali.

Pokrivamo 26 držav in približno 20 % našega celotnega prometa gre v tujino. To nam daje izkušnje na mednarodnem trgu in nam omogoča, da strankam zagotovimo zahtevano kakovost blaga in povezanih storitev. V naši ponudbi izdelkov, ki jo nenehno dopolnjujemo z novimi izdelki, je veliko število izdelkov.

30
let z vami

5
podružnice v Evropi

26
izvozne države

390
osebje

 

Imamo lasten logistični center - blago na zalogi je dejansko na zalogi

 

Srce našega sistema distribucije je lastni logistični center na Češkem. Delovati je začel v letu 2001, vse od takrat ga matično podjetje nenehno modernizira in širi. Trenutno je skupna površina skladišča 16 000 m2 s kapaciteto 12 500 paletnih mest in 850 regalov. Z namestitvijo vertikalnih avtomatskih regalov (v letu 2016) s kapaciteto 3000 škatel se je močno povečala hitrost odpreme blaga manjših velikosti.

22 000
položaji palete

1 200
prostor na policah

2 000
paketov na dan

2 600
aktivni predmeti

 

Smo ekskluzivni uvoznik svetovnih blagovnih znamk

EMOS spol. s r. o. je vodilni uvoznik izdelkov EMOS, GP Batteries, GP Powerbank, BENsat, Raver, EmGo za Češko republiko. Trudimo se, da našim strankam ponudimo najsodobnejše in najnovejše izdelke teh blagovnih znamk. Na trg prihajamo z inovativnimi izdelki. Ponudba izdelkov EMOS zdaj obsega več kot 2 600 aktivnih elementov v portfelju izdelkov.

 

Nadzorujemo kakovost lastnega blaga

Naše podjetje ima več skupin izdelkov, ki ocenjujejo kakovost uvoženih izdelkov. Testiranje kakovosti se izvaja s testno in merilno opremo na sedežu podjetja ali v pooblaščenih testnih centrih.

Trudimo se, da bi svoje stranke vedno natančno in pravilno obveščali o parametrih naših izdelkov, za kar imamo popolnoma opremljen preskusni laboratorij.

Pri izdelkih EMOS Lighting na primer testiramo fotometrične količine, kot so svetlobni tok (lm) in druge, v integracijski krogli.

 

EMOS SI, D.O.O.
Rimska cesta 92
3311 Šempeter v Savinjski dolini
Slovenija

ID za DDV SI58646418
Matična številka: 5453283000
Datum vpisa v sodni register: 23.11.1990 (Reg. organ: Okrožno sodišče v Celju)
Vložna številka: 10224100

    Citibank Europe Plc

        Št. TRR: SK36 8130 0000 0021 1202 0005