Prijavite se na naše e-novice in prejmite popust 4 € pri prvem nakupu
Domov Poslovno sodelovanje in veleprodaja

Poslovno sodelovanje in veleprodaja

Poslovno sodelovanje s podjetjem EMOS

Se zanimate za poslovno sodelovanje z nami?

Vaše naročanje naših izdelkov presega le občasne nakupe v naši spletni trgovini? V primeru pogostega naročanja ali nakupov v večjih količinah, se lahko odločite za poslovno sodelovanje z nami. Kontaktirajte nas na narocila@emos-si.si. Vaš kontakt bomo posredovali prodajnemu predstavniku v vaši regiji, ki vam bo posredoval naše kataloge in se z vami dogovoril za morebiten sestanek v vašem podjetju ali na drugi želeni lokaciji. S prodajnim predstavnikom se lahko pogovorite o načinu sodelovanja ter določite obseg izdelkov, ki ustrezajo vaši dejavnosti. Po določitvi pogojev sodelovanja vas registriramo kot našega poslovnega partnerja ter vam odpremo dostop do našega B2B portala oz. naše B2B e-trgovine, v kateri naše izdelke naročate po veleprodajnih cenah z dogovorjenimi popusti: https://b2b.emos-si.si.

Enkraten ali občasen nakup (račun na podjetje)

V kolikor v vašem podjetju ne predvidevate rednega naročanja oz. se zanimate le za enkratno naročilo, nas kljub temu lahko kontaktirate in pripravili vam bomo ponudbo s popustom primernim za nakup na podatke podjetja.

Kontaktirate nas lahko preko kontaktnega obrazca , kjer navedete izdelke, za katere se zanimate ter število kosov, ki jih potrebujete. Pri navedbi izdelkov uporabite splošno številko izdelka za naročanje ali šifro artikla. Dopišite podatke podjetja, podatke za dostavo ter kontaktno telefonsko števiko, ki jo lahko posredujemo dostavni službi, v kolikor bi se na podlagi naše ponudbe odločili za nakup. Z veseljem vam bomo pripravili ponudbo.

Potrebujete dodatne informacije? Kontaktirajte nas po e-pošti ali telefonu.
Splošni pogoji poslovnega sodelovanja

Splošne pogoje poslovnega sodelovanja si lahko preberete: tukaj.