Prijavite se na naše e-novice in prejmite popust 4 € pri prvem nakupu
Domov Vračilo blaga

Vračilo blaga

Kako odstopiti od pogodbe in vrniti blago

Če vam blago iz katerega koli razloga ne ustreza, imate pravico odstopiti od pogodbe v 14 dneh po prejemu blaga.

 1. Izpolnite obrazec za umik

  Prenesite obrazec in izpolnite vse potrebne podatke. Ne pozabi vpisati številke računa ali naročila (ta je navedena v elektronski pošti, ki ste jo prejeli po kreiranju naročila) in številke bančnega računa za vračilo denarja.

 2. 2. Pošljite izpolnjen obrazec

  na naslov reklamacije@emos-si.si ali pa natisnjenega priložite k izdelku, ki ga v paketu vrnete na naš naslov.
  V kolikor se odločite, da nam obrazec pošljete po elektronski pošti, nam skupaj z vrnjenim izdelkom v paketu pošljite podatke o številki računa ali naročila, da bomo vašo pošiljko lahko povezali z vašim obrazcem, poslanim po elektronski pošti.

 3. 3. Pošljite ali prinesite izdelke na naslov sedeža našega podjetja

  EMOS SI, d.o.o., Rimska cesta 92, 3311 Šempeter v Savinjski dolini, Slovenija

  Paket nam lahko pošljete preko kateregakoli prevoznika.
  Paketov poslanih s plačilom po povzetju ne sprejemamo.

i

Vračilo izdelka je mogoče le, v kolikor izdelek vrnete v celoti oz. z vsemi sestavnimi deli. Izdelek mora biti nepoškodovan in nerabljen. Blago lahko vrnete le v originalni embalaži.

Za vrnjeno blago bomo izdali dobropis in vam povrnili znesek, naveden v dobropisu. Znesek bomo nakazali na račun, ki ste ga navedli v obrazcu. Praviloma bomo to storili v 10 dneh od prejema paketa z vrnjenim izdelkom na naš naslov, vendar najpozneje v zakonskem roku. Kupec je upravičen le do povračila dejanskih stroškov, ki so nastali z nakupom in dostavo blaga, ne pa tudi stroškov vračila blaga.


Potrebujete dodatne informacije? Kontaktirajte nas po e-pošti ali telefonu.
Informacije o vrnjenem paketu

Ali smo od vas prejeli pošiljko, lahko preverite s pomočjo številke za sledenje, ki ste jo prejeli od izbranega prevoznika skupaj s potrdilom.

Za vrnjeno blago bomo izdali dobropis in vam povrnili znesek, naveden v dobropisu, na račun, ki ste ga navedli v obrazcu. To bomo običajno storili v 10 dneh po prejemu vrnjenega blaga, vendar najpozneje v zakonskem roku. Kupec je upravičen le do povračila dejanskih stroškov, ki so nastali z nakupom in dostavo blaga, ne pa tudi stroškov vračila blaga. Vračila denarja izvajamo enkrat tedensko.

Če potrebujete dodatne informacije v zvezi z vračilom, se obrnite neposredno na oddelek za vračila in reklamacije: reklamacije@emos-si.si.

Potrebujete dodatne informacije? Kontaktirajte nas po e-pošti ali telefonu.