Domov Kako do pametnega doma

Kako do pametnega doma

Pripravili smo široko paleto pametnih izdelkov za vaš dom z optimalnim razmerjem med ceno in kakovostjo ter odlično tehnično podporo. Izdelke EMOS GoSmart je razvila ekipa strokovnjakov skupaj z vodilnimi svetovnimi proizvajalci na tem področju. Vsak izdelek EMOS GoSmart je podvržen strogemu nadzoru kakovosti neposredno pri proizvajalcu in seveda tudi v našem laboratoriju. Aplikacija EMOS GoSmart omogoča enostavno upravljanje vseh naprav pametnega doma prek mobilnega telefona ali tabličnega računalnika, ne glede na to, kje se nahajate.
Video domofoni
IP zunanje kamere
Notranje kamere IP
Videozvonci
Termostati
Žarnice
Podaljševalni kabli
ZigBee prehod / Scensko stikalo

Z eno samo aplikacijo upravljajte vse svoje izdelke

Popolna lokalizacija in enostavna uporaba

Aplikacija EMOS GoSmart omogoča enostavno upravljanje vseh naprav pametnega doma prek mobilnega telefona ali tabličnega računalnika. Zaradi popolne lokalizacije lahko z njo komunicirate v svojem maternem jeziku.

Aplikacija EMOS GoSmart vam brez zapletenih nastavitev omogoča ažuren pregled nad dogajanjem v vašem domu in priročno upravljanje vseh pametnih naprav na daljavo.

POPOLNA LOKALIZACIJA

S popolno lokalizacijo boste z aplikacijo komunicirali v svojem maternem jeziku.

ENOSTAVNA UPORABA

Ni vam treba skrbeti za zapleteno upravljanje aplikacije. Uporablja jo lahko vsakdo.

PAMETNI SCENARIJI

S pametnimi scenariji omogočite, da vaši izdelki delujejo skupaj.

UPRAVLJANJE NAPRAV

Z aplikacijo lahko od koder koli upravljate vse naprave pametnega doma.

PAMETNA OPOZORILA

Aplikacija vas z obvestili opozarja na dogajanje v vašem domu.

Video domofoni

Pridobite popoln nadzor nad dostopom do svojega doma.

Komunicirajte z vabljenimi in nepovabljenimi obiskovalci pred vrati, ne glede na to, ali ste doma ali na poti, varno in brez odpiranja vrat prek pametnih videotelefonov.
 

IP zunanje kamere

Zavarujte svoj dom pred imenovanimi obiskovalci.

Ne glede na to, ali se odpravljate na počitnice ali samo v službo, se lahko zanesete, da bo vaš dom ostal varen. Pametne kamere skrbijo zanj namesto vas. Na vsako sumljivo dejavnost v njegovi okolici boste takoj opozorjeni prek aplikacije EMOS GoSmart.
 

Notranje kamere IP

Zagotovite si miren spanec, ne da bi vas skrbelo za vse, kar imate radi.

Pametne notranje kamere iz serije EMOS GoSmart nadzorujejo vašega majhnega otroka, nemirnega hišnega ljubljenčka in notranjost vašega stanovanja ali hiše, ko se odpravite na počitnice. Z njimi preprosto poskrbite za varnost svoje družine in svojega doma.
 

Videozvonci

Vedno imejte popoln pregled nad dogajanjem pred vrati.

Pametni video zvonci vam olajšajo delo, ne glede na to, ali ste doma ali na poti. Na daljavo komunicirajte z obiskovalci, zajemajte videoposnetke in bodite obveščeni o zabeleženem gibanju pred vrati.
 

Termostati

Zmanjšajte stroške ogrevanja svojega doma.

Z njimi nastavite optimalno temperaturo za različne prostore in čas dneva, jih daljinsko upravljajte z mobilno napravo in si zagotovite udobnejšo temperaturo doma kot kdaj koli prej. Prihranite stroške s pametnimi termostati in termostatskimi glavami EMOS GoSmart.
 

Podaljševalni kabli

Postanite gospodar vseh električnih naprav.

Spremljajte porabo električne energije s pametnimi podaljški EMOS GoSmart, izklopite in vklopite naprave na daljavo z mobilno napravo in spremenite navadne naprave v pametne. Prihranite denar in čas.
 

Žarnice

Teremtsen egyedi hangulatot otthonában.

Az intelligens izzók lesznek az otthoni automatizálás kulcsa. Hozzon létre jeleneteket, és használja ki a világítási beállításokat otthonában, a fényerő csökkentésétől a különböző színárnyalatokig. Teremtsen kellemes hangulatot, és adjon otthonának nemcsak minőségi, hanem intelligens világítást is.
 

ZigBee prehod / Scensko stikalo

Enostavno in priročno upravljajte svoje naprave.

Razširite svoj pametni dom z več senzorji in izdelki. S prehodom ZigBee jih lahko priročno povežete in uporabite za nastavitev avtomatizacije, kot da bi bili povezani neposredno z vašim omrežjem WIFI. Zaradi nizke porabe energije protokola ZigBee lahko vaši majhni brezžični senzorji z eno samo baterijo delujejo do več let.
Z enim samim gumbom na scenskem krmilniku lahko hkrati upravljate več domačih električnih naprav ali luči. S to izpopolnjeno vrsto stikala lahko programirate različne prizore ali nastavitve svetlobnih učinkov in jih nato preprosto aktivirate.