Prijavite se na naše e-novice in prejmite popust 4 € pri prvem nakupu
Domov Kako uporabljamo ocenjevanje?

Kako uporabljamo ocenjevanje?

18. maj 2022

Vsak kupec, ki kupi pri nas, ima možnost, da izrazi svoje zadovoljstvo z izdelkom v obliki ocene. Te ocene prikazujemo drugim obiskovalcem naše trgovine kot pokazatelj kakovosti naših izdelkov. Poleg tega nam omogočajo, da nenehno izboljšujemo svoje izdelke.

Mnenja so od resničnih strank

Ocene in mnenja podajajo kupci, ki imajo resnične izkušnje z izdelki, ki jih ocenjujejo. Preverimo, ali so dejansko kupili izdelek, ki je naveden v obrazcu, tako da e-poštno sporočilo, uporabljeno v obstoječem naročilu, primerjamo z določenim izdelkom, ki je trenutno ocenjen. Na ta način zagotovimo ustrezno oceno. Mnenja niso sponzorirana ali pod vplivom drugih odnosov med prodajalcem in kupcem. Seznam je na voljo na dnu vsake strani z izdelkom. Vendar pa vam en teden po nakupu po e-pošti pošljemo tudi povezavo do pregleda izdelka. Z izpolnitvijo pregleda izvemo, kaj moramo pri naših izdelkih izboljšati in kaj vam je pri našem blagu všeč.

Pridržujemo si pravico, da pregled odstranimo s spletnega mesta. V večini primerov je to zaradi vulgarnosti ali neželene ali druge nepomembne vsebine. Pregledov, odstranjenih zaradi kršitve tega pravilnika, ne obnavljamo.

Zahvaljujemo se vam za vaše pripombe, ki jih jemljemo resno.

Eshop EMOS