Prijavite se na naše e-novice in prejmite popust 4 € pri prvem nakupu
Domov Načela uporabe piškotkov

Načela uporabe piškotkov

Z uporabo spletnega mesta https://shop.emos-si.si soglašate z načinom, na kateri piškotke uporabljamo v skladu s temi Načeli uporabe piškotkov.

Kaj so piškotki

Piškotki so majhne tekstovne datoteke, ki jih obiskano spletno mesto naloži na vaš brskalnik. To nam omogoča, da vas prepoznamo kot edinstvenega uporabnika in naslednji obisk spletišča je za vas lahko enostavnejši, npr. izpolnjevanje podatkov v obrazce, zapomnijo si zgodovino iskanja ipd. Na področju obiskanosti s pomočjo piškotkov ugotavljamo, koliko uporabnikov naše spletne strani obišče, kakšnim sekcijam dajejo prednost in za katere vsebine se zanimajo. Če razumemo obnašanje naših obiskovalcev, lahko vsebino spletnega mesta personaliziramo in splošno izboljšamo neprekinjenost in enostavnost uporabe spletnega mesta. Piškotki nam pomagajo izboljšati kakovost naših storitev in zagotoviti vaše zadovoljstvo pri uporabi naše spletne trgovine.

Uporaba piškotkov

Piškotni se lahko uporabljajo tudi v druge namene, kot je izbira relevantnih oglasov ali področje socialnih medijev. Piškotki sami po sebi ne vsebujejo in ne odkrivajo osebnih podatkov. Na naših spletnih straneh uporabljamo storitve družbe Google – merjenje obiskanosti, oglaševalske in socialne storitve. Bližje informacije o tem, kako Google podatke koristi, boste izvedeli tukaj: https://policies.google.com/privacy?hl=si.

Preprečitev shranjevanja piškotkov

Če s takšnim načinom uporabe piškotkov ne soglašate, potem svetujemo, da si na ustrezen način prilagodite nastavitev zasebnosti v svojem spletnem brskalniku ali naših strani ne uporabljate, kar nam bo seveda žal. Blokiranje piškotkov lahko vodi do omejene funkcionalnosti strani in vsa komunikacija od nas v smeri do vas je lahko manj relevantna kot doslej.

Vprašanja glede piškotkov

Če imate kakršnakoli vprašanja v zmezi s temi načeli uporabe piškotkov na naših spletnih straneh, prosimo, da nas kontaktirate preko kontaktnega obrazca.