Prijavite se na naše e-novice in prejmite popust 4 € pri prvem nakupu
Domov Vodnik po povezovalnem sistemu

Vodnik po povezovalnem sistemu

Kategorije povezovalnih lučk STANDARD
To je moj izbor!

Gre za standardni povezovalni sistem lučk primeren za običajno uporabo oziroma okrasitev domov in vrtov. Na en sam napajalnik lahko priključite kar 800 LED lučk. Izbirate lahko med verigami, zavesami, mrežami in ledenimi svečami. Možno je tudi kombiniranje različnih modelov.

Povezovalni sistem STANDARD

 

Izberi napajalnik

Izberi podaljšek

Izberi razdelilnik

Izberi verigo

Izberi ledene sveče

Izberi zaveso

Izberi mrežo

Izberi zvezdo

Kategorije povezovalnih lučk PROFI
To je moj izbor!

Profi različica povezovalnega sistema se od standardnega povezovalnega sistema razlikuje predvsem po svoji večji vzdržljivosti. Vsi kabli so iz trpežne gume in so debelejši od klasičnega PVC kabla. En sam napajalnik napaja kar 500 LED lučk. Izbirate lahko med verigami, zavesami, mrežami in ledenimi svečami. Tudi v tem primeru je možno kombiniranje različnih modelov.

Povezovalni sistem PROFI

 

Izberi napajalnik

Izberi podaljšek

Izberi razdelilnik

Izberi verigo

Izberi ledene sveče

 
 
 

Napajalnik je pomemben sestavni del povezovalnih sistemov božičnih lučk. V naši ponudbi boste našli napajalnike z in brez časovnika.

Podaljševalni kabel je opcijski dodatek, ki imogoča, da celoten povezovalni sistem podaljšate za 10 metrov ali več.

Razdelilnik povezovalno verigo razdeli na dve veji. To vam omogoča okrasitev z napeljavo verig povezovalnega sistema v različne smeri.

Povezovalna veriga je klasična božična razsvetljava, ki je tradicionalno najpogostejša izbira - lučke so nameščene na enem samem kablu. Izbirate lahko med različni barvami lučk. V naši ponudbi boste našli lučke v toplo beli, hladno beli, modri in rdeči barvi, lahko pa se odločite tudi za kombinacijo večih barv (različica multicolor).

Povezovalni sistem ledenih sveč je vse bolj priljubljena božična razsvetljava, pri kateri lučke niso nameščene le vzdlož ene same verige. Veriga je namreč razširjena z dodatnimi krajšimi in daljšimi vejami verige, kar ustvari videz ledenih sveč. Poleg običajnega načina (konstantna svetloba brez utripanja), je na voljo tudi način utripanja lučk ter način pulziranja. V načinu pulziranja se barve spreminjajo in prehajajo druga v drugo postopno, medtem, ko je v načinu utripanja prehod takojšen.

Povezovalni sistem lučk – zavese, ki pričara pravo božično vzdušje, je podoben sistemu ledenih sveč, le da so prečne verige vzdolž osnovne verige enakih dolžin. Velikost je 1 m x 2 m, zavesa pa ima 100 LED lučk. Na voljo sta dve različici, prva v hladno beli in druga v toplo beli svetlobi.

Povezovalni sistem lučk – mreža, ki izstopa z bogato razporeditvijo lučk v obliki mreže v velikosti 2 m x 1,5 m in kar 160 LED lučkami. Kot pri povezovalnih zavesah sta tudi v primeru mreže na voljo dve različici, prva v hladno beli in druga v toplo beli svetlobi.