Prijavite se na naše e-novice in prejmite popust 4 € pri prvem nakupu
Domov Božična razsvetljava Standardni povezovalni sistemi Osnovni komplet za povezovalne verige Standard, 10 m, zunanji, hladna bela, časovnik

Osnovni komplet za povezovalne verige Standard, 10 m, zunanji, hladna bela, časovnik

Številka za naročilo D1AC01
Brezplačna dostava nad 29,00 €
za vse vrste prevoza
Izberite različico
barva svetlobe
dimenzije
barva žice
Na zalogi
22. maj 2024 Pri vas
29,90
Z veseljem vam bom svetoval
Opis

Opis izdelka

ZY2278

Več o izdelku

Osnovni komplet STANDARD CONNECT

Osnovni komplet STANDARD CONNECT vsebuje vse, kar potrebujete za začetek okraševanja doma, vrta ali notranjosti takoj. V enem paketu boste našli tri osnovne komponente sistema, ki so potrebne za njegovo delovanje - napajanje s časovnikom(A), razširitveni kabel dolžine 5 m (B) in božično verigo dolžine 10 m s 100 diodami LED (C).

Začni z napajalnikom (A), nanj priključi podaljšek (B), božično verigo (C) in se lotite dela z okraševanjem tramov, balkonov, zunanjih ograj, lop, ograj in žlebov. Osnovni komplet lahko postopoma razširite z drugimi komponentami sistema, jih med seboj povežete in kombinirate.

Za uporabo sodobnih in varčnih čipov LED vas ti svetlobni sistemi ne bodo stali denarja in vam bodo pomagali ustvariti prijetno vzdušje ob številnih prazničnih priložnostih.

Barve za vsak dogodek

Svetlobne verige LED CONNECT SYSTEM STANDARD so na voljo v dolžinah 5 m ali 10 m. Če iščete barvo, ki se najbolje ujema z zunanjostjo ali notranjostjo vašega doma, lahko izbirate med toplo belo, hladno belo, modro, zeleno, rdečo, vijolično ali večbarvno, ki združuje več barv luči LED na eni verigi.

Poleg običajnega načina osvetlitve lahko za verige izberete tudi bliskajoče modele.

Lahka in hitra povezava

Želite povečati dolžino kupljene verige? Ste začeli urejati hišo ali notranjost in po določenem času načrtujete razširitev ali spremembo? S sistemom CONNECT SYSTEM STANDARD je to hitro in enostavno! Zaradi plastičnih premostitvenih elementov lahko enostavno priključite dodatne verige do največje zmogljivosti napajalnika.

TIP! Tako lahko iz ene vtičnice hkrati napajate do 80 metrov teh svetlobnih verig.

Priključni sistem CONNECT SYSTEM STANDARD

Priključni sistem CONNECT SYSTEM STANDARD je zaradi stopnje zaščite IP44 primeren za notranjo in zunanjo uporabo, vendar le med sezono, ne skozi vse leto. Prednost tega povezovalnega sistema je širok nabor svetlobnih elementov LED(C) v več različnih barvah. Čeprav je najbolj priljubljena božična lučka veriga, lahko pri povezovalnem sistemu za vrh božičnega drevesca izberete stalaktite, zavese, mreže ali zvezde po lastnih željah glede oblikovanja. Iz enega samega napajalnika(A), povezanega z razširitvenimi kabli, vozlišči(B) in svetlobni elementi LED(C) lahko napajajo do 800 luči LED.
 

enostavna namestitev

Posamezne svetlobne elemente LED (C) sistema CONNECT SYSTEM STANDARD je mogoče med seboj povezati, kombinirati ter z uporabo podaljškov in razdelilnikov (B) razvejati in z njimi okrasiti tudi odročne kraje. S postopno razširitvijo z dodatnimi komponentami sistema CONNECT SYSTEM je mogoče doseči profesionalno in obsežno razsvetljavo brez potrebe po visoki začetni naložbi. Priključna razsvetljava LED je tako idealna izbira za spektakularne zunanje dekoracije, kjer običajne dolžine verig ne zadostujejo. Vsakdo lahko namesti sistem.

Korak 1: Razpakiranje in priprava

Korak 2: namestitev

Korak 3: Uživajte v osvetlitvi

Parametri

Parametri

Blagovna znamka EMOS
Splošna številka za naročilo D1AC01
Šifra artikla 1550012000
EAN 8592920094747
izdelek povezovalna veriga z virom napajanja
barva svetlobe hladna bela
dimenzije 10 m
funkcije sveti
oblika klasičen
uporaba zunanja in notranja
programska ura da
daljinski upravljalnik ne
tip napajanja omrežni adapter
število LED 100
LED razmik 10 cm
velikost LED 5 mm
dolžina dovoda 5 m
za višino drevesa ne navaja se
barva žice črna
prihodna moč max. 12 W
vhodna napetost 230 V AC
izhodna napetost 30 V DC
možnost povezave da
zaščita IP44
življenjska doba 10 000 ur
material PVC
garancijska doba 2 leti
prodajna embalaža 1 kos, škatla
Ocena izdelka

Ocena izdelka

Te ocene temeljijo na neodvisnih mnenjih, ki so jih podali naši kupci na podlagi preverjenega nakupa naših izdelkov. Več o tem.
Dokumenti za prenos

Dokumenti za prenos

Dokumenti in datoteke, ki so na voljo za prenos
FAQ – pogosta vprašanja

FAQ – pogosta vprašanja

Na en vir je mogoče priključiti 800 LED-sijalk. Ta veriga ima 100LED, zato lahko na en vir priključite 8 verig.

Osnovni komplet Standart preprosto žari.
Temperatura kromatičnosti za toplo belo barvo je v razponu 2000K-3500K, pri čemer lahko pride do razlik med novimi in dolgo uporabljenimi verigami.
Da, verige, napajalnike, kable STANDARD in PROFI lahko poljubno kombinirate.

Difuzorja LED ni mogoče zamenjati pri nobenem izdelku z verigo LED.

V seriji PROFI lahko priključite največ 500 diod LED, saj so verige utripajočih diod največje. Več kot to ne bi uporabil.

  • so primerni za uporabo 365 dni na leto na prostem, saj se kabel zaradi vremenskih vplivov ne poslabša toliko
  • majo 7 mm plastični difuzor
  • material kabla je guma

S serijo STANDART lahko priključite do 800 LED diod - primerne so tudi za zunanjo napeljavo, vendar niso tako trpežne kot verige serije PROFI, saj je material kabla plastičen.