Domov Antene in VF tehnologija Antene Antena sobna CITY SPIN-C100, DVB-T2, DAB, FM, filtr LTE/4G/5G

Antena sobna CITY SPIN-C100, DVB-T2, DAB, FM, filtr LTE/4G/5G

Številka za naročilo J0686
Brezplačna dostava nad 29,00 €
za vse vrste prevoza
Tega izdelka ni več na voljo za nakup. Oglejte si podobne izdelke tukaj.
Z veseljem vam bom svetoval

Priporočamo tudi

6,39 € s kodo VIKEND20
7,99
Na zalogi
2,63 € s kodo VIKEND20
3,29
Na zalogi
4,87 € s kodo VIKEND20
6,09
Na zalogi
Opis

Več o izdelku

Elegantna sobna antena

Sobna antena EM-T4 blagovne znamke EMOS vas očara predvsem po zaslugi svojega nevpadljivega, elegantnega videza, ki v notranjosti ne bo nikakor moteč. Antena zanesljivo obvlada sprejem DVB-T i DVB-T2 v ločljivosti oddajanja Full HD in je primerna za sprejem z več oddajnikov.

Filtra LTE in 5G

Antena je sinonim popolnega sprejema oddajanja brez motečih elementov. Za to je zaslužen vgrajen nizkošumni ojačevalnik s samostojnim virom, pa tudi filter LTE, ki odpravlja signal mobilnih operaterjev. Ne nazadnje je treba omeniti tudi filter 5G, po zaslugi katerega se lahko poslovite od motečih signalov v pasovih 5G.

Vrhunsko deluje, kjerkoli že je

S sobno anteno vam ne bo treba skrbeti, kamor jo namestiti. Podpira namreč horizontalno in vertikalno polarizacijo, njena nadaljnja prednost pa je sprejemni kot 360°. Torej kakorkoli že anteno usmerite, lahko se zanesete na to, da signal vedno učinkovito sprejme.

Primerna tudi za počitniške prikolice in avtodome

Poleg tega jo lahko uporabite ne samo v hiši ali stanovanju, temveč je primerna tudi za počitniške prikolice in avtodome. Priporočena razdalja namestitve antene od oddajnika je 0 do 25 kilometrov.

Napajanje s polnilnikom USB

Antena se dobavlja skupaj z napajanjem v obliki polnilnika USB. Ta univerzalen tip napajanja omogoča, da se antena lahko uporabi tudi na mestih brez električne napetosti 230 V. Za napajanje se lahko uporabi tudi digitalni zemeljski sprejemnik.

Parametri

Parametri

Blagovna znamka EMOS
Splošna številka za naročilo J0686
Šifra artikla 2702026000
EAN 8592920091173
Ocena izdelka

Ocena izdelka (10%)
1 ocena

  • 10%
    rade
    Naročeno 6. avg. 2023
    Zelo slabo lovi. Sem zelo razočaran. Oddajnik je dobesedno nad hišo, pa lovi z izpadi, kockanjem slike. Kje je obljublenih 25km oddaljenosti od TV stolpa! Stara sobna antena, brez elektronike, lovi brezhibno. Najraje bi jo vrnil! LP
Te ocene temeljijo na neodvisnih mnenjih, ki so jih podali naši kupci na podlagi preverjenega nakupa naših izdelkov. Več o tem.
Dokumenti za prenos

Dokumenti za prenos

Dokumenti in datoteke, ki so na voljo za prenos