Prijavite se na naše e-novice in prejmite popust 4 € pri prvem nakupu
Domov Antene in VF tehnologija Antene Antena sobna EM-101N, 0–25 km, DVB-T2, DAB, filtr LTE/4G

Antena sobna EM-101N, 0–25 km, DVB-T2, DAB, filtr LTE/4G

Številka za naročilo J0659
Brezplačna dostava nad 29,00 €
za vse vrste prevoza
Tega izdelka ni več na voljo za nakup. Oglejte si podobne izdelke tukaj.
Z veseljem vam bom svetoval

Priporočamo tudi

6,89
Na zalogi
3,39
Na zalogi
Opis

Več o izdelku

Elegantna sobna antena

Spremljajte svoje priljubljene oddaje po zaslugi sobne antene EMOS EM-101N. Z anteno s sprejemnim kotom 180°, ki vas poleg drugega razveseli s svojim elegantnim dizajnom, poiščete dostopne televizijske postaje s signalom DVB-T in DVB-T2. Če postaje to omogočajo, lahko preko antene spremljate sliko tudi v kakovosti Full HD.

Antena ali dodatek za dom?

Sobna antena znamke EMOS je priljubljena po zaslugi svojih majhnih dimenzij in dizajna, zaradi katerega jo lahko zamenjate z dodatkom za dom. Ni vas treba skrbeti, da bi antena kvarila videz vašega interjerja. Kljub temu, da ne gre za veliko zunanjo mrežo, brez težav sprejema digitalni televizijski signal. To soglasno potrjujejo tudi uporabniki, ki v uporabniških komentarjih hvalijo njen videz in dejstvo, da deluje natančno tako, kot mora.

Odlična kakovost signala

Z anteno lahko uživate v nemotenem spremljanju svojih priljubljeni oddaj. Sestavni del seta je namreč tudi zunanji nizkošumni ojačevalnik v kovinskem ohišju s samostojnim virom, ki zagotovi popolno kakovost sprejetega signala. Antena je poleg tega primerna za sprejem signalov iz več oddajnikov.

Za dom in v prikolico brez motenj

Prednost antene je, da jo lahko obesite ne samo na steno, temveč jo lahko položite tudi na mizo ali na primer na polico. Antena vam pride prav v vašem gospodinjstvu, namestite pa jo lahko tudi v prikolice ali avtodome. Zagotovo boste cenili tudi filter LTE, ki odpravlja motnje signala zaradi mobilnega signala. Z vgrajenim filtrom LTE, ki pri spremljanju oddaj zagotavlja nemoteno doživetje, so mimogrede opremljene vse antene znamke EMOS.

Napajanje z adapterjem USB

Velika prednost je dejstvo, da se po novem antena napaja z adapterjem USB. Univerzalno napajanje omogoča, da se antena uporablja tudi na mestih brez omrežne napetosti 230 V, torej na primer v avtodomih, tovornjakih ali na dopustu na ladji. Enostavno jo uporabite povsod, kjer je dostopno napajanje preko adapterja USB. Sestavni del seta je napajalni vir v obliki USB kabla skupaj z napajalnikom USB. Za napajanje lahko uporabite tudi USB priključek neposredno na TV ali digitalnem TV sprejemniku.

Parametri

Parametri

Blagovna znamka EMOS
Splošna številka za naročilo J0659
Šifra artikla 2702012000
EAN 8595025378194
Ocena izdelka

Ocena izdelka

Te ocene temeljijo na neodvisnih mnenjih, ki so jih podali naši kupci na podlagi preverjenega nakupa naših izdelkov. Več o tem.
Dokumenti za prenos

Dokumenti za prenos

Dokumenti in datoteke, ki so na voljo za prenos