Prijavite se na naše e-novice in prejmite popust 4 € pri prvem nakupu
Domov Antene in VF tehnologija Antene Antena sobna EM-9023, 0–25 km, DVB-T2, DAB, filtr LTE/4G

Antena sobna EM-9023, 0–25 km, DVB-T2, DAB, filtr LTE/4G

Številka za naročilo J0673
Brezplačna dostava nad 29,00 €
za vse vrste prevoza
Tega izdelka ni več na voljo za nakup. Oglejte si podobne izdelke tukaj.
Z veseljem vam bom svetoval

Priporočamo tudi

3,29
Na zalogi
6,09
Na zalogi
Opis

Več o izdelku

Sobna antena EMOS EM-9023

Odgovor za nemoteno gledanje najljubših televizijskih oddaj ali poslušanje radia je izjemna sobna antena EM-9023 podjetja EMOS, zasnovana za sprejemanje digitalne televizije (DVB-T in DVB-T2) in tudi digitalnega radia DAB. Antena je izdelana iz prilagodljivega in tankega materiala, jej izkoristek je enak številnim velikim zunanjim antenam. Vse to v dizajnu, ki ne moti nobene sodobne ali klasične notranjosti.

Samoumevna vrhunska slika in zvok

Zaslon z nizkim šumom z ločenim virom in Filterjem LTE za odpravo neželenih motenj iz signalov mobilnega interneta, kar vam zagotavlja nezmanjšano izkušnjo Full HD. Sprejemni kot 180° omogoča sprejemanje signalov več oddajnikov hkrati.

Antenka podpira vertikalno in horizontalno polarizacijo, postavite jo lahko vodoravno ali navpično.

Temeljno nevidna

Tankova antena je debela le 1,3 mm, vendar je tudi zelo trpežna. Poleg stanovanj in hiš jo je mogoče namestiti tudi v prikolice in avtodome. Elegantna črna barva, minimalna debelina in različne možnosti namestitve so lastnosti, zaradi katerih je antena nevsiljiv in nevsiljiv dodatek v notranjosti.

Izvrstna izbira za vse popotnike

Želite uporabljati anteno na mestih brez omrežne napetosti 230 V, na primer v prikolici, TIR-u ali na počitnicah na ladji? Ni problema! Anteno napaja adapter USB, ki omogoča uporabo povsod, kjer je na voljo priključek USB. Anterna je opremljena z napajalnikom USB v obliki kabla USB skupaj z napajalnikom USB. Za napajanje lahko uporabite tudi vrata USB neposredno na televizorju ali set-top-boxu.

Namestitev, ki jo lahko opravi vsak

Za namestitev antene ne potrebujete nobenega orodja. Priložene dvostranske nalepke boste potrebovali le za prilepitev antene za omarico, na hrbtno stran televizorja, pod mizico za kavo ali na okno - kjerkoli vas ne bo vizualno motila.

Parametri

Parametri

Blagovna znamka EMOS
Splošna številka za naročilo J0673
Šifra artikla 2702020000
EAN 8592920008089
Ocena izdelka

Ocena izdelka

Te ocene temeljijo na neodvisnih mnenjih, ki so jih podali naši kupci na podlagi preverjenega nakupa naših izdelkov. Več o tem.
Dokumenti za prenos

Dokumenti za prenos

Dokumenti in datoteke, ki so na voljo za prenos