Prijavite se na naše e-novice in prejmite popust 4 € pri prvem nakupu
Domov Antene in VF tehnologija Antene Antena sobna EM-9041, 0–50 km, DVB-T2, DAB, FM, filtr LTE/4G

Antena sobna EM-9041, 0–50 km, DVB-T2, DAB, FM, filtr LTE/4G

Številka za naročilo J0682
1x
4
1
Brezplačna dostava nad 29,00 €
za vse vrste prevoza
Tega izdelka ni več na voljo za nakup. Oglejte si podobne izdelke tukaj.
Z veseljem vam bom svetoval

Priporočamo tudi

3,59
Na zalogi
3,29
Na zalogi
6,09
Na zalogi
Opis

Opis izdelka

Sobna antena EM-9041 je primerna za popoln sprejem analognega radia na frekvenci FM, prizemnega digitalnega oddajanja radia DAB in DVB-T, DVB-T2. Ima nizkošumni ojačevalnik z dobičkom 20 dBi.

Več o izdelku

Sobna antena po zadnji modi

Digitalna antena EMOS EM-9041 povsem zapolnjuje povpraševanje trga po hišnih antenah. S svojo izvirno obliko in videzom temnega lesa jasno pokaže, da imajo prebivalci stanovanja, v katerem se znajdete, okus za modo. Uvršča se med vsesmerne antene (s sprejemnim kotom 360°), ki zanesljivo dekodirajo TV in radijski signal (FM, DAB, DVB-T in DVB-T2). Brezhibno sliko in zvok vam zagotovi njen vgrajeni nizkošumni ojačevalnik.

Dokončni prehod na DVB-T2 že kmalu

Čeprav smo se relativno pred kratkim morali vsi prilagoditi popolnoma novemu standardu televizijskega signala (DVB-T), je spet čas, da se premaknemo korak dalje. V interesu izboljšanja digitalnega signala in povečanja količine dostopnih TV postaj nas čaka prehod na še novejši standard – DVB-T2. Ta postopek se začne že kmalu. Potem brez novega TV, digitalnega sprejemnika STB ali antene televizije ne boste več mogli gledati. Na vašo srečo so vse antene EMOS popolnoma združljive z novim standardom DVB-T2 HEVC/H.265, torej vam to težavo hitro rešijo.

Nič več težav s TV signalom

Če živite v bližini več oddajnikov, se vam ni treba odločati, kateremu od njih daste prednost. Antena EM-9041 zna sprejeti signal iz več oddajnikov hkrati. Po drugi strani pa se absolutno nikakor ne pusti motiti z nepotrebnimi mobilnimi podatki – za to poskrbi filter LTE. Vam ostane samo še to, da se usedete na kavč, daste vse štiri od sebe in uživate v svojih priljubljenih filmih, nadaljevankah ali športnih prireditvah v kakovosti Full HD.

Koaksialni kabel in adapter priložena

Za povezavo antene z digitalnim sprejemnikom ali neposredno s televizorjem vam služi priložen koaksialni kabel dolžine 1,85 m. Glede na to, da gre za aktivno anteno, je potrebna tudi dodatna energija. To dobi ali iz priključenega digitalnega sprejemnika ali iz zunanjega napajalnega vira, ki je tudi priložen.


Univerzalno napajanje USB

Prednost antene znamke EMOS je tudi dejstvo, da po novem prihaja v spremenjeni različici z napajanjem preko USB adapterja. Univerzalno napajanje vam omogoča, da anteno uporabljate tudi na mestih brez omrežne napetosti 230 V, torej na primer v avtodomih, tovornjakih ali na dopustu na ladji. Enostavno povsod, kjer je dostopno napajanje preko USB priključka. Priložena sta kabel USB in USB napajalnik. Za napajanje lahko uporabite tudi USB priključek neposredno na TV ali digitalnem sprejemniku.

Parametri

Parametri

Blagovna znamka EMOS
Splošna številka za naročilo J0682
Šifra artikla 2702025000
EAN 8592920075418
Ocena izdelka

Ocena izdelka (80%)
1 ocena

  • 80%
    Roman
    Naročeno 26. jul. 2023
Te ocene temeljijo na neodvisnih mnenjih, ki so jih podali naši kupci na podlagi preverjenega nakupa naših izdelkov. Več o tem.
Dokumenti za prenos

Dokumenti za prenos

Dokumenti in datoteke, ki so na voljo za prenos
FAQ – pogosta vprašanja

FAQ – pogosta vprašanja

Če stikalo premaknete na stran (bližje diodi LED), se obarva oranžno (rumeno) - položaj OFF. Če stikalo premaknete na nasprotno stran, se bo prižgala zelena dioda LED - položaj ON (vklopljeno).

Možni sta obe vrsti napajanja. V nekaterih primerih lahko pride do prekrivanja signala, če je vklopljen tudi napajalnik.