Domov Antene in VF tehnologija Antene Antena sobna EM-HDC3, 0–25 km, DVB-T2, DAB, filtr LTE/4G

Antena sobna EM-HDC3, 0–25 km, DVB-T2, DAB, filtr LTE/4G

Številka za naročilo J0675
Brezplačna dostava nad 29,00 €
za vse vrste prevoza
Tega izdelka ni več na voljo za nakup. Oglejte si podobne izdelke tukaj.
Z veseljem vam bom svetoval

Priporočamo tudi

2,47 € s kodo ADVENT20
3,09
Na zalogi
4,87 € s kodo ADVENT20
6,09
Ni na zalogi
Opis

Več o izdelku

Stilska sobna antena

Iščete sobno anteno, ki vam zagotovi nemoteno spremljanje vaših priljubljenih oddaj in vas osvoji s svojim elegantnim dizajnom? Potem ste jo ravnokar našli v sobni anteni EMOC HDC-3. Anteno dimenzij 8 x 345 x 77 mm, namenjeno za sprejem DVB-T in DVB-T2, odlikuje sodoben videz, zaradi katerega jo lahko zamenjate z dizajnerskim dodatkom.

Odlična slika in zvok

Sestavni del antene je tudi zunanji nizkošumni ojačevalnik v kovinskem ohišju s samostojnim virom, ki je odporen proti motnjam. Antena je opremljena tudi s filtrom LTE, ki odpravlja signal mobilnih operaterjev. Tako se lahko pri spremljanju televizije zanesete na nemoteno doživetje. Zagotovo vas tudi razveseli, da je sobna antena primerna tudi za sprejem oddajanja Full HD.

Sprejemni kot 360°

Ali si belite glavo s tem, kako anteno namestiti tako, da deluje, kot mora? Ni vam več treba. Antena podpira horizontalno in vertikalno polarizacijo, ponaša pa se s sprejemnim kotom 360°. Antena bo zanesljivo delovala, kamorkoli in kakorkoli jo boste že postavili.

Za dom in v prikolico

Anteno enostavno postavite na mizo ali polico oziroma jo pritrdite na steno. Primerna je tako za uporabo v hiši ali stanovanju kot tudi v prikolicah ali avtodomih. Primerja je tudi za sprejem iz več oddajnikov.

Univerzalno napajanje s pomočjo USB

Anteno uporabite tudi na mestih brez omrežnega napajanja 230 V. Po novem namreč prihaja v prenovljeni različici z napajanjem z adapterjem USB. Po zaslugi tega dejstva anteno uporabite povsod, kjer je dostopno napajanje preko priključka USB, torej na primer v prikolici, tovornjaku ali na dopustu na ladji. Antena se dobavlja vključno z napajalnim virom v obliki USB kabla in napajalnikom USB. Za napajanje lahko uporabite tudi USB priključek neposredno na TV ali digitalnem sprejemniku.

Parametri

Parametri

Blagovna znamka EMOS
Splošna številka za naročilo J0675
Šifra artikla 2702021000
EAN 8592920027592
Ocena izdelka

Ocena izdelka

Te ocene temeljijo na neodvisnih mnenjih, ki so jih podali naši kupci na podlagi preverjenega nakupa naših izdelkov. Več o tem.
Dokumenti za prenos

Dokumenti za prenos

Dokumenti in datoteke, ki so na voljo za prenos
FAQ – pogosta vprašanja

FAQ – pogosta vprašanja

Frekvenčno območje je 470-698 MHz, antena filtrira od 698 MHz naprej, zato zanesljivo filtrira LTE.
Če je v parametrih antene naveden DAB, bo lahko delovala tudi za DAB+, saj gre za isti frekvenčni pas.