Domov Antene in VF tehnologija Antene Antena zunanja EM-711, 0–80 km, DVB-T2, DAB, FM, filtr LTE/4G

Antena zunanja EM-711, 0–80 km, DVB-T2, DAB, FM, filtr LTE/4G

Splošna številka za naročanje J0683
20,90
Na zalogi
24. maj 2022 Pri vas
Cene so v paket.
Ob naročilu nad 20 evrov prejmete darilo - nočna lučka 3 W 3×AAA.
uporaba sobna/zunanja
priporočena namestitvena razdalja od TV stolpa 0–80 km (vasi)
ojačevalec vgrajen nizkošumni ojačevalnik s samostojnim virom
Več parametrov
Osnovni podatki
Blagovna znamka EMOS
Splošna številka za naročilo J0683
Šifra artikla 2704020500
EAN 8592920076118
Z veseljem vam bom svetoval
Tehnična vprašanja
 • Dostava na dom
  Dostava na dom
 • Zagotavljamo varno spletno nakupovanje
  Zagotavljamo varno spletno nakupovanje
 • Zaupanja vredna spletna trgovina
  Zaupanja vredna spletna trgovina
 • Preverjena kakovost v lastnem laboratoriju
  Preverjena kakovost v lastnem laboratoriju

Opis izdelka

Širokopasovna univerzalna aktivna antena z visokim dobitkom za zunanjo in notranjo uporabo. Idealen pomočnik za sprejem FM/DAB/DVB-T/DVB-T2 signala.

Prednosti izdelka

Antena je bila razvita za nemoten sprejem ne samo novega DVB-T2 signalu, obstoječega DVB-T signala, ampak tudi za sprejem analognega FM radia in digitalnega DAB radia.
Antena EM-711 je kompaktnih dimenzij in konstrukcije iz trpežne plastike, ki je odlično odporna na UV sevanje in vremenske razmere.
Antena vsebuje vgrajen ojačevalnik z dobitkom do 20 dBi in LTE filter proti motnjam zaradi signala mobilnih operaterjev.
Anteni je priložen univerzalen nosilec za pritrditev na steber v horizontalni ali vertikalni polarizaciji.
Zaradi LTE filtra, ki je v anteni vgrajen, za vas ne bo predstavljal težavo niti sprejem v zelo težavnih pogojih z motnjami s strani LTE signala mobilnih operaterjev. Sodoben dizajn in kompaktne dimenzije nagovorijo vsakogar.
Velika prednost je univerzalna možnost uporabe. Anteno lahko uporabite kot zunanjo ali sobno. V paketu je nosilec za namestitev na steno ali antenski steber, ki ga lahko uporabite tudi kot praktično stojalo za namestitev antene v notranjosti.

Izboljšana vsebina

 
 

Simpatična antena – sobna in zunanja

Širokopasovna antena EMOS EM-711 dokazuje, da vam za to, da lahko uživate v kakovostnem signalu, na strehi ali balkonu ni treba imeti ogromnega grdega „sita“. Zaradi njene nevpadljive barve in velikosti (110 × 60 × 190 mm) zlahka pozabite, da jo imate. Vendar vas bosta, kadar vklopite televizor, čudovita slika in zvok takoj spomnila. Gre za anteno s sprejemnim kotom 180°, ki obdeluje radijski in TV signal (FM, DAB, DVB–T a DVB-T2) na razdaljo do 80 km od oddajnika.

Kjerkoli bo nameščena, vam ne bo delala sramote

Za razliko od drugih modelov si pri EM-711 lahko izberete, ali jo uporabite kot strešno ali kot notranjo anteno. Za te in druge variante vam dobavimo ves potreben pribor, le od vas je torej odvisno, ali jo pritrdite na antenski nosilec na strehi, fasado hiše, balkonsko ograjo ali jo razstavite v dnevni sobi.

Dokončni prehod na DVB-T2 že kmalu

Čeprav smo se relativno pred kratkim morali vsi prilagoditi popolnoma novemu standardu televizijskega signala (DVB-T), je spet čas, da se premaknemo korak dalje.  V interesu izboljšanja digitalnega signala in povečanja količine dostopnih TV postaj nas čaka prehod na še novejši standard – DVB-T2. Ta postopek se začne že kmalu. Potem brez novega TV, digitalnega sprejemnika STB ali antene televizije ne boste več mogli gledati. Na vašo srečo so vse antene EMOS popolnoma združljive z novim standardom DVB-T2 HEVC/H.265, torej vam to težavo hitro rešijo.

Nič več težav s TV signalom

Če živite na naslovu v bližini več oddajnikov, se vam ni treba odločati, kateremu od njih daste prednost. Antena EM-711 zna sprejeti signal iz več oddajnikov hkrati. Po drugi strani pa se absolutno nikakor ne pusti motiti z nepotrebnimi mobilnimi podatki – za to poskrbi filter LTE. Vam ostane samo še to, da se usedete na kavč, daste vse štiri od sebe in z družino uživate v svojih priljubljenih filmih, nadaljevankah ali športnih prireditvah v kakovosti Full HD.

Napajanje z adapterjem USB

Želite anteno uporabljati tudi na mestih brez omrežne napetosti 230 V, na primer v avtodomu ali na dopustu na ladji? Brez težav. Antena se napaja s pomočjo adapterja USB, ki omogoča njeno napajanje povsod, kjer je dostopno napajanje preko USB priključka. Antena se dobavlja vključno z napajalnim virom v obliki USB kabla skupaj z napajalnikom USB. Sestavni del seta je tudi koaksialni petmetrski kabel, opremljen s priključki, ki olajša namestitev antene. Za napajanje lahko uporabite tudi USB priključek neposredno na TV ali digitalnem sprejemniku. 

Brezhiben spektakel tudi na dopustu

Spadate med pustolovce, ki z veseljem zamenjajo visoko udobje dopusta v hotelu za zasebnost, prostost in nepozabna doživetja pri kampiranju? Kljub temu pa se niti na potovanjih ne želite odpovedati večernemu lenarjenju pred televizijo? Priskrbite si digitalno anteno tudi za počitniško prikolico ali avtodom. Potem vam niti v slabem vremenu ne bo dolgčas.

Najpomembnejši parametri
uporaba sobna/zunanja
priporočena namestitvena razdalja od TV stolpa 0–80 km (vasi)
ojačevalec vgrajen nizkošumni ojačevalnik s samostojnim virom
Drugi parametri
sprejem signala FM/DAB/DVB-T/T2
primerno za sprejem Full HD oddajanja da
primerno za sprejem iz več oddajnikov da
sprejemni kot 180°
polarizacija horizontalna in vertikalna
primerno za daljinski sprejem da
LTE filter da
frekvenčni pasovi FM/VHF/DAB/UHF
dolžina koaksialnega kabla v pakiranju 5 m
tip priključnega konektorja IEC
ojačevalec v kovinskem ohišju, odporen na motnje da
napajanje DC USB 5 V/550 mA (priloženo)
frekvenčni doseg 87,5–230 MHz, 470–790 MHz
regulacija ojačitve ne
primerno za stanovanjske prikolice, avtodome da
število konektorjev v pakiranju 2 kos
možnost napajanja iz STB-ja da
RF impedanca na vhodu 75 Ohm
število elementov brez elementov
instalacija ne navaja se
sagitalno razmerje ne navaja se
maksimalna moč signala na izhodu ne navaja se
5G filter ne
dimenzije 110 × 60 × 190 mm
prodajna embalaža 1 kos, škatla
Datoteke za prenos
Dokumenti in datoteke, ki so na voljo za prenos
Ocena izdelka

Ocena izdelka

Dodajte oceno izdelka