Prijavite se na naše e-novice in prejmite popust 4 € pri prvem nakupu
Domov Antene in VF tehnologija Antene Antena zunanja EM-9086, 0–100 km, DVB-T2, DAB, FM, filtr LTE/4G

Antena zunanja EM-9086, 0–100 km, DVB-T2, DAB, FM, filtr LTE/4G

Številka za naročilo J0681
1x
4
1
Brezplačna dostava nad 29,00 €
za vse vrste prevoza
Tega izdelka ni več na voljo za nakup. Oglejte si podobne izdelke tukaj.
Z veseljem vam bom svetoval

Priporočamo tudi

4,59
Na zalogi
Opis

Več o izdelku

Omrežna antena v novem plašču

Antena EMOS EM-9086 vas na prvi pogled pritegne s svojo edinstveno obliko, ki spominja na afriško masko. Vendar bi jo na kolibi domorodnih ljudstev le težko iskali. Ustvarjena je za sodobne družine, ki si svojega ritualnega počitka pri televiziji ne dajo pokvariti z nekakovostnim signalom. Antena zanesljivo sprejema DVB-T in DVB-T2, FM ter DAB radijsko oddajanje. S pravim televizorjem boste uživali v svojih priljubljenih oddajah v kakovosti Full HD.

V današnjem času ima vsak pravico do široke ponudbe televizijskih in radijskih kanalov. Zakaj bi prav vi bili za njih prikrajšani? Z aktivno anteno J0681 boste sprejemali dosedanji (DVB-T) in prihajajoči standard digitalnega oddajanja (DVB-T2) iz kateregakoli kavča – v hiši, stanovanju in na vikendu.

Če veliko časa preživite na pohotovanjih, v nadomestni hiši na kolesih, boste družbo svojih priljubljenih igralski zvezdnikov posebej cenili. To televizijsko anteno enostavno pritrdite na katerokoli prikolico, avtodom, ali tovornjak in po na stotine prevoženih kilometrih se psihično in fizično sprostite ob dobrem filmu.Originalna, trpežna, elegantna

V primerjavi s klasično omrežno anteno je precej manjša, obenem pa bolj trpežna. Hud videz ji zagotavlja ne samo črna barva, temveč tudi robustno ohišje iz kakovostne ABS plastike, ki je odporno na veter, dež in UV sevanje. Ko odkrijete njeno trdo lupinico, ugotovite, da je pravzaprav „poštenjak“. Anteni je priložen zunanji nizkošumni ojačevalnik z visokim dobitkom, pred motnjami mobilnega signala jo varuje LTE filter.

Učinkovita širokopasovna antena z zaščito

Na nosilec na strehi, balkonsko ograjo ali na steno jo pritrdite v nekaj minutah – horizontalno in vertikalo. Ima široke kote sprejema in sposobnost sprejeti signal iz več oddajnikov hkrati. Njena zadnja stran je opremljena s sodobnim reflektorjem (nova podoba klasične antenske mreže), ki še bolj učinkovito ublaži moteči signal, prihajajoč od zadaj.

Napajanje z adapterjem USB

Želite anteno uporabljati tudi na mestih brez omrežne napetosti 230 V, na primer v avtodomu ali na dopustu na ladji? Brez težav. Antena se napaja s pomočjo adapterja USB, ki omogoča njeno napajanje povsod, kjer je dostopno napajanje preko USB priključka. Antena se dobavlja vključno z napajalnim virom v obliki USB kabla skupaj z napajalnikom USB. Sestavni del seta je tudi koaksialni petmetrski kabel, opremljen s priključki, ki olajša namestitev antene. Za napajanje lahko uporabite tudi USB priključek neposredno na TV ali digitalnem sprejemniku.

Parametri

Parametri

Blagovna znamka EMOS
Splošna številka za naročilo J0681
Šifra artikla 2704020400
EAN 8592920056202
Ocena izdelka

Ocena izdelka (80%)
1 ocena

  • 80%
    Vitko
    Naročeno 16. avg. 2023
Te ocene temeljijo na neodvisnih mnenjih, ki so jih podali naši kupci na podlagi preverjenega nakupa naših izdelkov. Več o tem.
Dokumenti za prenos

Dokumenti za prenos

Dokumenti in datoteke, ki so na voljo za prenos