Prijavite se na naše e-novice in prejmite popust 4 € pri prvem nakupu
Domov Baterije in akumulatorji Navadne baterije Baterija GP Extra AA 20 folija

Baterija GP Extra AA 20 folija

Številka za naročilo B1020C
1x
5
1
Brezplačna dostava nad 29,00 €
za vse vrste prevoza
Tega izdelka ni več na voljo za nakup. Oglejte si podobne izdelke tukaj.
Z veseljem vam bom svetoval
Opis

Več o izdelku

GP alkalne baterije EXTRA AA

Zanesljive in vzdržljive baterije, ki so vedno pri roki, so osnovna oprema vsakega gospodinjstva. Alkalne baterije GP EXTRA AA predstavljajo univerzalen vir energije z dolgo vzdržljivostjo po ugodni ceni.

GP baterije linije EXTRA imajo številne prednosti. Tudi ob dolgoletnem shranjevanju bodo ohranile visoko raven razpoložljive energije. Opremljene so z nadstandardno zaščito pred iztekanjem, zato vam ni treba skrbeti, da bi poškodovale vašo elektroniko.

Odlične za vsakodnevno uporabo

Oskrba vašega gospodinjstva z alkalnimi baterijami EXTRA AA je smotrna s praktičnega in finančnega vidika, saj imate tako baterije vedno pri roki, večkosno pakiranje pa je tudi finančno veliko bolj ugodno. Baterije EXTRA AA prvovrstnega proizvajalca GP so primerne za vse naprave z nizko in srednjo porabo, kot so brezžične miške, ure, daljinski upravljalniki, igrače, svetilke in druge naprave. Nakupa zagotovo ne boste obžalovali.

Polne energije tudi po več letih

GP baterije linije EXTRA so odličen rezervni vir energije. V primerjavi z navadnimi baterijami za enkratno uporabo, za katere se priporoča shranjevanje za obdobje največ 5 let, so baterije GP EXTRA AA zasnovane tako, da svojo najvišjo razpoložljivo energijo ohranijo pet let dlje. Tudi po desetih letih shranjevanja vam ni treba skrbeti, da njihova vzdržljivost ne bi bila zadostna.

Dolga vzdržljivost

Prepričajte se o njihovi dolgi vzdržljivosti in zanesljivosti. Naj vam na primerih ponazorimo kako dolgo je obdobje oskrbe z energijo. V stenski uri na primer zdržijo do 450 dni običajnega delovanja, igrača na električni pogon bo z baterijami GP EXTRA AA zanesljivo delovala kar 15 ur.

Varujejo vašo elektroniko

Alkalne baterije GP EXTRA so opremljene z nadstandardno zaščito pred iztekanjem. Lahko jih torej uporabite tudi po več letih shranjevanja. Strah, da bi iztekanje poškodovalo vašo elektroniko je z baterijami GP EXTRA AA povsem odveč.

Parametri

Parametri

Blagovna znamka GP
Splošna številka za naročilo B1020C
Šifra artikla 1013200240
EAN 4891199185588
Ocena izdelka

Ocena izdelka (100%)
1 ocena

  • 100%
    Daniel
    Naročeno 24. nov. 2022
Te ocene temeljijo na neodvisnih mnenjih, ki so jih podali naši kupci na podlagi preverjenega nakupa naših izdelkov. Več o tem.