Domov Baterije in akumulatorji Navadne baterije Baterija GP litijska CR-V9 1 blister

Baterija GP litijska CR-V9 1 blister

Številka za naročilo B1509
Brezplačna dostava nad 29,00 €
za vse vrste prevoza
Na zalogi
9. feb. 2023 Pri vas
16,99
Z veseljem vam bom svetoval
Opis

Opis izdelka

Skrajno široko območje delovnih temperatur od -40 °C do +60 °C daje možnost uporabe skoraj v kakršnihkoli zunanjih pogojih. Namenjene predvsem za pomembne varnostne senzorje,
ki so lahko izpostavljeni neugodnim vremenskim razmeram, kot so npr. javljalniki dima v polodprtih prostorih, kot so garaže ipd. Ima odlično moč ob maksimalnem odjemu toka -
do 7× močnejša kot navadna alkalna baterija enake velikosti. Skrajno dolg rok uporabnosti do 10 let.

Več o izdelku

Podjetje GP Batteries oskrbuje ves svet z vsemi vrstami baterij, vključno z najmanjšimi – celičnimi in posebnimi. Zlasti ti simbolizirajo pravo umetnost proizvodnje, saj v svoji majhni embalaži vsebujejo ogromno energije. S S postopno modernizacijo gospodinjstev, kjer pametni telefoni niso le mobilni telefoni, se njihova poraba nenehno povečuje. Bodite tudi vi pametni in opremite svoj dom ali pisarno z baterijami, ki so vredne tega.

Življenjski tempo večine od nas se je postopoma pospešil do te mere, da ne moremo nadzorovati vsega. Na srečo obstaja način, kako lahko veliko manjših in večjih opravil preprosto prenesete na nekoga drugega – spretno gospodinjenje. Z mobilnim telefonom ali tabličnim računalnikom lahko zdaj upravljate opremo, sijalke LED osvetlitev, TV, sobni termostat, kamero, vremensko postajo in garažna vrata. Vendar pa vsi elementi tega centralno nadzorovanega sistema niso priključeni v stensko vtičnico. Na primer, senzorji plina, senzorji dima, temperature, razbitega okna, zavodni senzor in senzorji gibanja fotoaparata sistema ne morejo brez zmogljivih baterij GP. Skrbeli bodo za nemoteno delovanje vašega pametnega doma in poskrbeli, da boste spali mirno, kjerkoli že boste.

10 let s polno paro

Posvečenost in največja delovna zavzetost sta zagotovljeni za vsaj 10 let. Zaradi njegove zmogljivosti, vzdržljivosti in cene lahko nakup brez pretiravanja primerjamo z dobitkom na loteriji.

S ščitnikom pred uhajanjem

Odprte baterije v dražjih napravah so nočna mora vseh. Zato so te litijeve baterije GP v opremljene z zaščito pred razlitjem, da lahko prenesejo temperature v  neverjetnem območju od  40°C do 60°C.

Od strokovnjakov za baterije

Kakovostne baterije ne rastejo na drevesih. Za njimi stojijo dolgoletne raziskave pod vodstvom izkušenih razvijalcev in najsodobnejša proizvodna linija. GP se ponaša z obema. Zato vam že desetletja dobavlja baterije vrhunske kakovosti.

Parametri

Parametri

Blagovna znamka GP
Splošna številka za naročilo B1509
Šifra artikla 1022000911
EAN 4891199104565
velikost baterije 9 V
kemijska sestava litijska
kategorija/linija Lithium
možnost polnjenja ne
kapaciteta ne navaja se
napetost 9 V
tipska oznaka CR-V9 (U9VL,1604LC)
delovna temperatura -40 °C do +60 °C
število polnilnih ciklov ni polnilen
teža 34 g
max. rok uporabnosti 10 let
znamka GP
dimenzije 26,5 × 17,5 × 48,5 mm
prodajna embalaža 1 kos, blister
Ocena izdelka

Ocena izdelka

Te ocene temeljijo na neodvisnih mnenjih, ki so jih podali naši kupci na podlagi preverjenega nakupa naših izdelkov. Več o tem.
Datoteke za prenos

Datoteke za prenos