Domov Baterije in akumulatorji Navadne baterije Baterija GP litijska CR1/3N 1 blister

Baterija GP litijska CR1/3N 1 blister

Številka za naročilo B15711
Brezplačna dostava nad 29,00 €
za vse vrste prevoza
Na zalogi
8. jun. 2023 Pri vas
7,64 €
15 % popust
V košarici vpišite kodo: ENERGIJA15
8,99
Z veseljem vam bom svetoval
Opis

Več o izdelku

Gumbove baterije od strokovnjakov za baterije

Gumbove in specialne baterije so v samem vrhu proizvodnje baterij. V svojem majhnem paketu skrivajo ogromno energije, za katero stojijo leta raziskav pod okriljem izkušenih razvijalcev. GP Batteries prinaša energijo v sodobne domove, kjer pametni telefoni niso edina pametna stvar v tej gibki bateriji. Bodite tudi vi pametni in opremite svoj dom ali pisarno z baterijami, ki so vredne tega.

Energija za vaše visokotehnološke hišne ljubljenčke in njihovo zaščito

Button baterije so zaradi svoje miniaturne velikosti namenjene za napajanje sodobne elektronike. Zlasti baterije GP najdemo v varnostnih in fotografskih sistemih za varnostno kopiranje pomnilnika teh sistemov, za napajanje puškomitraljezov, avtomobilskih ključev in druge mobilne elektronike.Eden komplet baterij lahko vaše pripomočke napaja več let.

10 let shranjevanja brez izgub

Trajnost in največjo delovno obremenitev zagotavljajo gumbaste baterije GP za vsaj 10 let. V tem času jih lahko varno shranjujete in uporabljate, ne da bi vas skrbelo, da jih bo zmanjkalo.

Za njihovo zmogljivost, vzdržljivost in ceno lahko nakup brez pretiravanja primerjamo z dobitkom na loteriji. Zaradi dolgega roka trajanja vam ni treba skrbeti za nakup več znižanih baterij naenkrat. Ker baterije zdržijo!

V puščavi in na severnem tečaju

Baterije v dražjih napravah so nočna mora vseh. Zato so litijeve gumbaste baterije GP zavarovane z zaščito pred uhajanjem, da prenesejo temperature v neverjetnem razponu od 20 °C do 60 °C.

Baterije, ki zdržijo

GP gumbaste baterije vsebujejo litij, zato vas nikoli ne bodo pustile na cedilu. Ta visokotehnološka rešitev zagotavlja visoko zmogljivost v majhnem prostoru, ki je tudi stabilen v vseh ekstremnih pogojih.

Ne obstaja nevarnost zaužitja

Končne pipe zaradi svoje oblike in velikosti pritegnejo pozornost predvsem majhnih otrok. Kako preprečiti nesreče in nenamerno zaužitje gumbnih baterij, ki jih majhen otrok lahko šteje za igračo ali sladkarijo?

Zaradi specialno oblikovane embalaže majhne otroške roke brez pomoči staršev ne bodo mogle odstraniti baterije GP iz embalaže. Pakiranje je zasnovano tako, da za odpiranje ne potrebujete škarij.

Parametri

Parametri

Blagovna znamka GP
Splošna številka za naročilo B15711
Šifra artikla 1042103011
EAN 4891199028175
velikost baterije ne navaja se
kemijska sestava litijska
kategorija/linija Lithium
možnost polnjenja ne
kapaciteta 160 mAh
napetost 3 V
tipska oznaka GP CR1/3N
delovna temperatura -20 °C do +60 °C
število polnilnih ciklov ni polnilen
teža 3,3 g
max. rok uporabnosti 10 let
znamka GP
dimenzije 11,6 × 10,8 mm
prodajna embalaža 1 kos, blister
Ocena izdelka

Ocena izdelka

Te ocene temeljijo na neodvisnih mnenjih, ki so jih podali naši kupci na podlagi preverjenega nakupa naših izdelkov. Več o tem.
Dokumenti za prenos

Dokumenti za prenos