Domov Baterije in akumulatorji Navadne baterije Baterija GP litijska CR1220 5 blister

Baterija GP litijska CR1220 5 blister

Številka za naročilo B1520
Brezplačna dostava nad 29,00 €
za vse vrste prevoza
Izberite različico
kapaciteta
prodajna embalaža
Na zalogi
5. apr. 2023 Pri vas
8,95
Z veseljem vam bom svetoval
Opis

Opis izdelka

Široko območje delovnih temperatur -10 °C do +60 °C. Primerna za občutljive naprave, kot npr.: ure, računala, zasilne osvetlitve, avtoalarmi, merilniki tlaka, daljinski upravljalniki in druge. Skrajno dolg rok uporabnosti do 10 let.

Več o izdelku

Baterije za gumbaste celice od strokovnjakov za baterije

GP Batteries oskrbuje svet z vsemi vrstami baterij, vključno z najmanjšimi - baterije za gumbaste celice in posebne baterije. Zlasti ti simbolizirajo pravo umetnost proizvodnje, saj v svoji majhni embalaži vsebujejo veliko količino energije. S S postopno modernizacijo gospodinjstev, kjer pametni telefoni niso le mobilni telefoni, se njihova poraba nenehno povečuje. Bodite tudi vi pametni in opremite svoj dom ali pisarno z baterijami, ki so vredne tega.

Zanesljiv partner

Baterije CR1220 vsebujejo litij, zato vas nikoli ne bodo pustile na cedilu. Tako poceni alkalne "gumbe" jasno prekašajo s svojo maksimalno zmogljivostjo,dvojno napetostjo (3 V), stabilnostjo v vseh ekstremnih pogojih in običajno dolgo življenjsko dobo (10 let). Zato se uporablja v vsakdanjem življenju (kot gumbne baterije za ure ali slušne aparate) in v zahtevnih načrtih vrhunskih športnikov in neozdravljivih pustolovcev (kot zunanje baterije, na katere se lahko zanesete).

Ne pustijo vas na cedilu

Majhni in pametni so. Ti so bistveni del vseh sodobnih domov, ki se ne izogibajo novi tehnologiji. Vašo družino varujejo z varnostnimi sistemi, senzorji ali detektorji dima, vsak dan pa vam olajšajo tudi življenje z daljinskim upravljanjem (za avto, garažna vrata ali električne rolete) in električnimi vratnimi ključavnicami. S Njihova uporaba vam bo prihranila veliko dodatnih korakov, udarjenih ključev v vašem domu in ukradenih predmetov. Z enim kompletom baterij boste lahko več let napajali svojo elektroniko.

10 let s polno paro

Posvečenost in največja delovna zavzetost sta zagotovljeni vsaj 10 let. Glede na njihovo zmogljivost, vzdržljivost in ceno lahko nakup brez pretiravanja primerjamo z dobitkom na loteriji

S ščitnikom pred uhajanjem

Baterije v dražjih napravah so nočna mora vseh. Zato imajo te litijeve baterije GP zaščito proti razlitju, ki je primerna za temperature od -20 do -60 °C

Ne obstaja nevarnost zaužitja

Končne pipe zaradi svoje oblike in velikosti pritegnejo pozornost predvsem majhnih otrok. Kako preprečiti nesreče in nenamerno zaužitje gumbnih baterij, ki jih majhen otrok lahko šteje za igračo ali sladkarijo?

S pomočjo specialno oblikovane embalaže majhne otroške roke brez pomoči staršev ne bodo mogle odstraniti baterije GP iz embalaže. Pakiranje je zasnovano tako, da za odpiranje ne potrebujete škarij.

Parametri

Parametri

Blagovna znamka GP
Splošna številka za naročilo B1520
Šifra artikla 1042122015
EAN 4891199001345
velikost baterije ne navaja se
kemijska sestava litijska
kategorija/linija Lithium
možnost polnjenja ne
kapaciteta 36 mAh (pri obremenitvi 30 kOhm)
napetost 3 V
tipska oznaka GP CR1220
delovna temperatura -20 °C do +60 °C
število polnilnih ciklov ni polnilen
teža 0,8 g
max. rok uporabnosti 10 let
znamka GP
dimenzije 12,5 × 2,0 mm
prodajna embalaža 5 kosov, blister
Ocena izdelka

Ocena izdelka

Te ocene temeljijo na neodvisnih mnenjih, ki so jih podali naši kupci na podlagi preverjenega nakupa naših izdelkov. Več o tem.
Datoteke za prenos

Datoteke za prenos