Domov Baterije in akumulatorji Navadne baterije Baterija GP litijska CR2325 1 blister

Baterija GP litijska CR2325 1 blister

Številka za naročilo B15431
Brezplačna dostava nad 29,00 €
za vse vrste prevoza
Na zalogi
5. apr. 2023 Pri vas
3,29
Z veseljem vam bom svetoval
Opis

Več o izdelku

Gumbove baterije od strokovnjakov za baterije

Gumbove in specialne baterije so v samem vrhu proizvodnje baterij. V svojem majhnem paketu skrivajo ogromno energije, za katero stojijo leta raziskav pod okriljem izkušenih razvijalcev. GP Batteries prinaša energijo v sodobne domove, kjer pametni telefoni niso edina pametna stvar v tej gibki bateriji. Bodite tudi vi pametni in opremite svoj dom ali pisarno z baterijami, ki so vredne tega.

Zanesljiv partner

Button baterije so zaradi svoje velikosti priljubljene pri vseh športnikih, za katere sta teža in zanesljivost njihove opreme ključna parametra za uspeh. Poleg običajnih kalkuliatorjev, ročnih ur in daljinskih upravljalnikov se te baterije uporabljajo tudi v težkih razmerah za napajanje tlačnih merilnikov, digitalnih termometrov, športnih testerjev itd. Če se želite zanesti na svojo opremo, izberite baterije GP!

10 let shranjevanja brez izgub

Trajnost in največjo delovno obremenitev zagotavljajo gumbaste baterije GP za vsaj 10 let. V tem času jih lahko varno shranjujete in uporabljate, ne da bi vas skrbelo, da jih bo zmanjkalo.

Za njihovo zmogljivost, vzdržljivost in ceno lahko nakup brez pretiravanja primerjamo z dobitkom na loteriji. Zaradi dolgega roka trajanja vam ni treba skrbeti za nakup več znižanih baterij naenkrat. Ker baterije zdržijo!

V puščavi in na severnem tečaju

Baterije v dražjih napravah so nočna mora vseh. Zato so litijeve gumbaste baterije GP zavarovane z zaščito pred uhajanjem pri temperaturah v neverjetnem razponu od -20 °C do 60 °C.

Baterije, ki zdržijo

GP gumbaste baterije vsebujejo litij, zato vas nikoli ne bodo pustile na cedilu. Ta visokotehnološka rešitev zagotavlja visoko zmogljivost v majhnem prostoru, ki je tudi stabilen v vseh ekstremnih pogojih.

Ne obstaja nevarnost zaužitja

Končne pipe zaradi svoje oblike in velikosti pritegnejo pozornost predvsem majhnih otrok. Kako preprečiti nesreče in nenamerno zaužitje gumbnih baterij, ki jih majhen otrok lahko šteje za igračo ali sladkarijo?

Zaradi specialno oblikovane embalaže majhne otroške roke brez pomoči staršev ne bodo mogle odstraniti baterije GP iz embalaže. Pakiranje je zasnovano tako, da za odpiranje ne potrebujete škarij.

Parametri

Parametri

Blagovna znamka GP
Splošna številka za naročilo B15431
Šifra artikla 1042232511
EAN 4891199205286
velikost baterije ne navaja se
kemijska sestava litijska
kategorija/linija Lithium
možnost polnjenja ne
kapaciteta 190 mAh
napetost 3 V
tipska oznaka GP CR2325
delovna temperatura -20 °C do +60 °C
število polnilnih ciklov ni polnilen
teža 3,3 g
max. rok uporabnosti 10 let
znamka GP
dimenzije 23,0 × 2,5 mm
prodajna embalaža 1 kos, blister
Ocena izdelka

Ocena izdelka

Te ocene temeljijo na neodvisnih mnenjih, ki so jih podali naši kupci na podlagi preverjenega nakupa naših izdelkov. Več o tem.
Datoteke za prenos

Datoteke za prenos

Dokumenti in datoteke, ki so na voljo za prenos