Prijavite se na naše e-novice in prejmite popust 4 € pri prvem nakupu
Domov Baterije in akumulatorji Navadne baterije Baterija GP litijska foto CR123A 1 blister

Baterija GP litijska foto CR123A 1 blister

Številka za naročilo B1501
Brezplačna dostava nad 29,00 €
za vse vrste prevoza
Izberite različico
kapaciteta
prodajna embalaža
Na zalogi
29. maj 2024 Pri vas
4,67 €
15 % popust
V košarici vpišite kodo: ENERGIJA15
5,49
Z veseljem vam bom svetoval
Opis

Opis izdelka

Skrajno široko območje delovnih temperatur od -40 °C do +60 °C daje možnost uporabe skoraj v kakršnihkoli zunanjih pogojih. Namenjene predvsem za zahtevne fotografske in druge naprave, kot npr. pasje ovratnice.
Ima odlično moč ob maksimalnem odjemu toka - do 7× močnejša kot navadna alkalna baterija enake velikosti. Skrajno dolg rok uporabnosti do 10 let.

Več o izdelku

Družba GP Batteries oskrbuje ves svet z najrazličnejšimi vrstami baterij vključno z najmanjšimi – gumbnimi in posebnimi. Predvsem te simbolizirajo pravo umetnost proizvodnje, ker v svojem drobnem ohišju skrivajo ogromno mero energije. S postopnim posodabljanjem gospodinjstev, kjer niso pametni le telefoni, njihova poraba nenehno narašča. Bodite tudi vi pametni in opremite svoj dom ali pisarno z baterijami, ki so tega vredne.

Posebna baterija CR123A vsebuje litij, po zaslugi katerega vas nikoli ne razočara. V dobrem pomenu besede vam s svojo stabilno močjo in napetostjo (3 V) vzame sapo v kakršnihkoli skrajnih razmerah, in z nenavadno dolgo življenjsko dobo (10 let). Glede na to je uporabna v vsakodnevnem življenju, pa tudi v zahtevnih načrtih vrhunskih športnikov in neozdravljivih pustolovcev – kot skrajna baterija, na katero se lahko zanesete.

Baterijo CR123A boste našli tudi pod drugimi oznakami, kljub temu gre za eno in isto „baterijo“. Tukaj je nabor njenih drugih poimenovanj.

CR123, CR17345, DL123A, EL123AP, K123LA, RL123A, EL123A, 5018LC, LR123 a VL123

Tempo življenja večine od nas je postopoma pridobil na hitrosti, pri kateri ni možno imeti vsega pod nadzorom. Na srečo obstaja način, kako več majhnih in večjih nalog preusmeriti na koga drugega – na pametno gospodinjstvo. Iz svojega mobitela ali tablice danes že upravljate vgradne aparate, LED razsvetljavo, televizijo, sobni termostat, video nadzorni sistem, vremensko postajo in garažna vrata. Vendar se ne priključujejo vsi elementi tega centralno vodenega sistema v vtičnico. Npr. za detektor plina, dima, temperature, razbitega stekla, poplavni senzor in senzorje gibanja video nadzornih sistemov so zmogljive baterije GP nepogrešljive. Poskrbijo za brezhibno delovanje vaše inteligentne hiše, vam pa zagotovijo miren spanec, kjerkoli že boste.

10 let s polno paro


Predanost in maksimalno zavzetost vam zagotovijo najmanj 10 dolgih let. Glede na njeno moč, odpornost in ceno lahko njen nakup brez pretiravanja primerjamo z zadetkom na loteriji.

Z zaščitnim ščitom proti iztekanju

Iztečene baterije v dražjih napravah predstavljajo pravo nočno moro za vsakogar od nas. Zato so se te litijske baterije GP oborožile z zaščito pred iztekanjem, s katero so opremljene do temperature v neverjetnem razponu od−40 °C do 60 °C.

Od strokovnjakov za baterije


Kakovostne baterije ne rastejo na drevesih. Za njihovim obstojem so leta raziskav pod vodstvom izkušenih razvijalcev in moderna proizvodna linija. Družba GP se lahko ponaša z obojim. Po zaslugi tega vas že desetletja oskrbuje z baterijami vrhunske kakovosti.

Parametri

Parametri

Blagovna znamka GP
Splošna številka za naročilo B1501
Šifra artikla 1022000111
EAN 4891199001086
velikost baterije ne navaja se
kemijska sestava litijska
kategorija/linija Lithium
možnost polnjenja ne
kapaciteta 1 500 mAh
napetost 3 V
tipska oznaka CR123A (CR123AP, CR17345)
delovna temperatura -40 °C do +60 °C
število polnilnih ciklov ni polnilen
teža 16 g
max. rok uporabnosti 10 let
znamka GP
dimenzije 17,0 × 34,5 mm
prodajna embalaža 1 kos, blister
Ocena izdelka

Ocena izdelka

Te ocene temeljijo na neodvisnih mnenjih, ki so jih podali naši kupci na podlagi preverjenega nakupa naših izdelkov. Več o tem.
Dokumenti za prenos

Dokumenti za prenos

Dokumenti in datoteke, ki so na voljo za prenos