Prijavite se na naše e-novice in prejmite popust 4 € pri prvem nakupu
Domov Baterije in akumulatorji Navadne baterije Baterija GP specialna alkalna 23AF (MN21, V23GA) 1 blister

Baterija GP specialna alkalna 23AF (MN21, V23GA) 1 blister

Številka za naročilo B13001
Brezplačna dostava nad 29,00 €
za vse vrste prevoza
Izberite različico
kapaciteta
prodajna embalaža
Na zalogi
29. jul. 2024 Pri vas
1,69
Z veseljem vam bom svetoval
Opis

Opis izdelka

Te posebne alkalne baterije nudijo zaradi edinstvene konstrukcije bistveno višjo napetost. Hkrati so prilagojene za dolgotrajni učinek. Njihova glavna usmeritev so daljinski upravljalniki, igrače in druge elektronske naprave.
Rok uporabnosti le-teh je do 3 leta in delovna temperatura 0 °C do +45 °C.

Več o izdelku

Družba GP Batteries oskrbuje ves svet z najrazličnejšimi vrstami baterij vključno z najmanjšimi – gumbnimi in posebnimi. Predvsem te simbolizirajo pravo umetnost proizvodnje, ker v svojem drobnem ohišju skrivajo ogromno mero energije. S postopnim posodabljanjem gospodinjstev, kjer niso pametni le telefoni, njihova poraba nenehno narašča. Bodite tudi vi pametni in opremite svoj dom ali pisarno z baterijami, ki so tega vredne.

GP alkalne baterije A23, znane tudi kot V23GA ali MN21, se od standardnih razlikujejo predvsem po svoji zasnovi. Vsebujejo namreč več gumbnih baterij, po zaslugi katerih imajo višjo napetost in dolgotrajno moč. Zato se tako odlično razumejo z daljinskimi upravljalniki – znajo jim posredovati pravi impulz v še daljšem času. Spopadejo se tudi s tem, da na primer upravljalnik od garažnih vrat puščate stalno v avtu, ker so odporne proti temperaturam do 45 °C.

Majhne so, vendar spretne. Ustvarjajo nepogrešljiv del vseh sodobnih gospodinjstev, ki ne nasprotujejo novim tehnologijam. Za varnost vaše družine skrbijo v varnostnih sistemih, senzorjih ali detektorjih dima, življenje pa vsak dan lajšajo tudi v daljinskih upravljalnikih (od avta, garažnih vrat ali električnih rolet) in v električnih ključavnicah na vratih. Z njihovo pomočjo prihranite veliko nepotrebnih korakov, ključev, pozabljenih v vratih, in ukradenih stvari. En set baterij vaši elektroniki zagotovi energijo za veliko let.

3 leta s polno paro

Predanost in maksimalno zavzetost vam zagotavljajo najmanj 3 leta. Glede na njihovo zasnovo na trgu ne boste našli posebnih alkalnih baterij z daljšo življenjsko dobo.

Ne ogrozijo vaše elektronike

Iztečene baterije v dražjih napravah predstavljajo pravo nočno moro za vsakogar od nas. Posebne alkalne baterije GP vas je zanesljivo rešijo po zaslugi svoje zaščite pred iztekanjem.

Od strokovnjakov za baterije

Kakovostne baterije ne rastejo na drevesih. Za njihovim obstojem so leta raziskav pod vodstvom izkušenih razvijalcev in moderna proizvodna linija. Družba GP se lahko ponaša z obojim. Po zaslugi tega vas že desetletja oskrbuje z baterijami vrhunske kakovosti.

Parametri

Parametri

Blagovna znamka GP
Splošna številka za naročilo B13001
Šifra artikla 1021002311
EAN 4891199042119
velikost baterije ne navaja se
kemijska sestava alkalno-specialno
kategorija/linija High Voltage
možnost polnjenja ne
kapaciteta 55 mAh (pri obremenitvi 20 kOhm)
napetost 12 V
tipska oznaka GP 23AF (V23GA, MN21, A23)
delovna temperatura 0 °C do +45 °C
število polnilnih ciklov ni polnilen
teža 7,9 g
max. rok uporabnosti 3 leta
znamka GP
dimenzije 10,22 × 28,2 mm
prodajna embalaža 1 kos, blister
Ocena izdelka

Ocena izdelka

Te ocene temeljijo na neodvisnih mnenjih, ki so jih podali naši kupci na podlagi preverjenega nakupa naših izdelkov. Več o tem.
Dokumenti za prenos

Dokumenti za prenos

Dokumenti in datoteke, ki so na voljo za prenos