Baterija GP Super 4 folija

Številka za naročilo B13504
Brezplačna dostava nad 29,00 €
za vse vrste prevoza
Tega izdelka ni več na voljo za nakup.
Z veseljem vam bom svetoval
Opis

Več o izdelku

Baterie GP Super Alkaline sodijo v osnovno opremo vsakega gospodinjstva. Najbolje jih izkoristite v vseh napravah z nizko porabo toka, kot so daljinski upravljalniki, igrače, senzorji dima in brezžični mikrofoni. V primerjavi z navadnimi cink-ogljikovimi ali cink-kloridnimi baterijami vas oskrbijo s kar 7× večjo količino energije.

Večina nas pri nakupu baterij za enkratno uporabo išče optimalno razmerje cena–zmogljivost–življenjska doba. Te alkalne 9V baterije zadovoljujejo vse potrebe naenkrat. Za minimum denarja vam npr. daljinsko upravljanje aktivirajo za 16 ur, senzor dima pa bo deloval 390 dni.

Po več letih še vedno polne energije

Kakovostna konstrukcija baterij in dragocen know-how GP specialistov zagotavljajo, da vam tudi po 5 letih shranjevanja v predalčku te baterije za enkratno uporabo ponudijo 100 % svoje energije.

Najvišja zaščita proti iztekanju

Tudi ta osnovna linija GP alkalnih baterij je opremljena z zaščito proti iztekanju. Lahko jih torej uporabljate, dokler imajo zadosti energije za napajanje vaše naprave, ne da bi iztekle in poškodovale vašo elektroniko.

Od strokovnjakov za baterije

Kakovostne 9V baterije ne rastejo na drevesu. Za njihovim obstojem so leta raziskav pod taktirko izkušenih razvijalcev in sodobna proizvodna linija. Družba GP se lahko ponaša z obojim. Zaradi tega nas že desetletja oskrbuje z baterijami vrhunske kakovosti.

Parametri

Parametri

Blagovna znamka GP
Splošna številka za naročilo B13504
Šifra artikla 1013504000
EAN 4891199200489
Ocena izdelka

Ocena izdelka

Te ocene temeljijo na neodvisnih mnenjih, ki so jih podali naši kupci na podlagi preverjenega nakupa naših izdelkov. Več o tem.
Dokumenti za prenos

Dokumenti za prenos

Dokumenti in datoteke, ki so na voljo za prenos