Domov Baterije in akumulatorji Navadne baterije Baterija GP SUPER alkalna 6LR61 9V 1 folija

Baterija GP SUPER alkalna 6LR61 9V 1 folija

Številka za naročilo B1350
Brezplačna dostava nad 29,00 €
za vse vrste prevoza
Izberite različico
kapaciteta
prodajna embalaža
Na zalogi
6. dec. 2023 Pri vas
2,29 €
15 % popust
V košarici vpišite kodo: ENERGIJA15
2,69
Z veseljem vam bom svetoval
Opis

Opis izdelka

Osnovno linijo alkalnih baterij odlikuje čas delovanja v napravah nezahtevnih za energijo. Učinkovitost teh baterij pride najbolj do izraza pri uporabi v napravah z majhnim dolgoročnim odjemom toka, kot npr.: daljinski upravljalniki, ure,
budilke, računala, različni brezžični senzorji in številčnice. V primerjavi s cink-ogljikovimi in cink-kloridnimi baterijami razpolaga z dolgim rokom uporabnosti do 5 let. Njihova delovna temperatura je -20 °C do +60 °C.

Več o izdelku

Baterie GP Super Alkaline sodijo v osnovno opremo vsakega gospodinjstva. Najbolje jih izkoristite v vseh napravah z nizko porabo toka, kot so daljinski upravljalniki, igrače, senzorji dima in brezžični mikrofoni. V primerjavi z navadnimi cink-ogljikovimi ali cink-kloridnimi baterijami vas oskrbijo s kar 7× večjo količino energije.

Večina nas pri nakupu baterij za enkratno uporabo išče optimalno razmerje cena–zmogljivost–življenjska doba. Te alkalne 9V baterije zadovoljujejo vse potrebe naenkrat. Za minimum denarja vam npr. daljinsko upravljanje aktivirajo za 16 ur, senzor dima pa bo deloval 390 dni.

Po več letih še vedno polne energije

Kakovostna konstrukcija baterij in dragocen know-how GP specialistov zagotavljajo, da vam tudi po 5 letih shranjevanja v predalčku te baterije za enkratno uporabo ponudijo 100 % svoje energije.

Najvišja zaščita proti iztekanju

Tudi ta osnovna linija GP alkalnih baterij je opremljena z zaščito proti iztekanju. Lahko jih torej uporabljate, dokler imajo zadosti energije za napajanje vaše naprave, ne da bi iztekle in poškodovale vašo elektroniko.

Od strokovnjakov za baterije

Kakovostne 9V baterije ne rastejo na drevesu. Za njihovim obstojem so leta raziskav pod taktirko izkušenih razvijalcev in sodobna proizvodna linija. Družba GP se lahko ponaša z obojim. Zaradi tega nas že desetletja oskrbuje z baterijami vrhunske kakovosti.

Parametri

Parametri

Blagovna znamka GP
Splošna številka za naročilo B1350
Šifra artikla 1013501000
EAN 4891199006500
velikost baterije 9 V
kemijska sestava alkalno
kategorija/linija Super Alkaline
možnost polnjenja ne
kapaciteta ne navaja se
napetost 9 V
tipska oznaka 6LR61 9 V
delovna temperatura -20 °C do +60 °C
število polnilnih ciklov ni polnilen
teža 47 g
max. rok uporabnosti 5 let
znamka GP
dimenzije 26,5 × 17,5 × 48,5 mm
prodajna embalaža 1 kos, folija
Ocena izdelka

Ocena izdelka

Te ocene temeljijo na neodvisnih mnenjih, ki so jih podali naši kupci na podlagi preverjenega nakupa naših izdelkov. Več o tem.
Dokumenti za prenos

Dokumenti za prenos