Prijavite se na naše e-novice in prejmite popust 4 € pri prvem nakupu
Domov Baterije in akumulatorji Navadne baterije Baterija GP SUPER alkalna 6LR61 9V 1 folija

Baterija GP SUPER alkalna 6LR61 9V 1 folija

Številka za naročilo B01501
Brezplačna dostava nad 29,00 €
za vse vrste prevoza
Na zalogi
18. jul. 2024 Pri vas
2,69
Z veseljem vam bom svetoval
Opis

Več o izdelku

Dolgotrajne baterije

Če iščete baterije, ki bodo vašim elektronskim napravam zagotovile zanesljivo energijo, posezite po novih alkalnih baterijah GP SUPER, ki so opremljene s tehnologijo G-TECH z 50 % večjo vzdržljivostjo kot druge alkalne baterije.

Z alkalnimi baterijami SUPER lahko pričakujete dolgotrajno delovanje vaših naprav, pa naj gre za daljince ali fotoaparate.

S to serijo baterij GP, boste imeli dovolj energije za najbolj zahtevna opravila in dejavnosti. Ne glede na to, ali ste doma, v službi ali na poti, bodo alkalne baterije SUPER postale vaš partner za zagotavljanje potrebne energije.

Za vsakdanje potrebe vedno pri roki

Serija alkalnih baterij GP SUPER zagotavlja do 50 % večjo moč in neprekinjeno delovanje, v primerjavi z drugimi običajnimi alkalnimi baterijami, zato so idealna izbira za daljše aktivnosti in druge dejavnosti, ki zahtevajo veliko energije.

Baterije GP SUPER vam prinašajo dolgotrajno zanesljivost!

G-TECH premika meje življenjske dobe in učinkovitosti baterij

Baterije GP SUPER so opremljene s tehnologijo G-TECH, ki zagotavlja največjo zmogljivost vaših naprav. Izvedene so bile štiri prelomne spremembe, ki se osredotočajo na povečanje vzdržljivosti energije in zagotavljanje močnejšega tesnila baterije.

Tehnologija G-TECH uporablja cink v prahu z visoko gostoto, ki omogoča hitro in močno proizvodnjo energije ter zagotavlja visoko zmogljivost. Jedro z več obroči, s čistim grafitom, poveča električno prevodnost, kar zagotavlja daljšo življenjsko dobo energije. Inovativna notranja zasnova poveča reakcijsko površino znotraj baterije in učinkovito prenaša energijo znotraj celice. Poleg tega patentirana tehnologija proti puščanju učinkovito to preprečuje in zagotavlja varno zaprtje baterije.

Baterije za vsakdanjo uporabo

Nove alkalne baterije GP SUPER s svojo učinkovitostjo, ponujajo idealno rešitev za naprave v vašem domu. Ne glede na to, ali potrebujete energijo za daljince, igrače ali celo računalniške miške, te baterije vas ne bodo razočarale.

Imajo visoko stopnjo zmogljivosti in dolgo življenjsko dobo, kar zagotavlja delovanje dalj časa.

Nova serija baterij GP SUPER je na voljo v vseh običajnih velikostih, vključno z AA, AAA, C, D in 9V, zato so uporabne za vse vrste naprav, ki potrebujejo napajanje.

Varujemo naše okolje

Z uporabo ekoloških materialov in črnila na osnovi soje, prispevamo k trajnosti našega planeta. Poleg tega embalaža služi kot priročen predal za baterijo, ki ga je mogoče premazati. Z baterijami GP SUPER so vse vaše baterije dobro organizirane in pripravljene za takojšnjo uporabo.

Parametri

Parametri

Blagovna znamka GP
Splošna številka za naročilo B01501
Šifra artikla 1013501001
EAN 4891199216282
velikost baterije 9 V
kemijska sestava alkalno
kategorija/linija Super Alkaline
možnost polnjenja ne
kapaciteta ne navaja se
napetost 9 V
tipska oznaka 6LR61 9 V
delovna temperatura -18 °C do +50 °C
število polnilnih ciklov ni polnilen
teža 47 g
max. rok uporabnosti 5 let
znamka GP
dimenzije 26,5 × 17,5 × 48,5 mm
prodajna embalaža 1 kos, folija
Ocena izdelka

Ocena izdelka

Te ocene temeljijo na neodvisnih mnenjih, ki so jih podali naši kupci na podlagi preverjenega nakupa naših izdelkov. Več o tem.