Prijavite se na naše e-novice in prejmite popust 4 € pri prvem nakupu
Domov Baterije in akumulatorji Navadne baterije Baterija GP SUPER alkalna LR14 C 2 folija

Baterija GP SUPER alkalna LR14 C 2 folija

Številka za naročilo B01302
Brezplačna dostava nad 29,00 €
za vse vrste prevoza
Izberite različico
kapaciteta
prodajna embalaža
Na zalogi
21. jun. 2024 Pri vas
3,90
Z veseljem vam bom svetoval
Opis

Več o izdelku

Dodatni čas

Če iščete baterije, ki bodo vašim elektronskim napravam zagotovile zanesljivo energijo, posezite po novih alkalnih baterijah GP SUPER, ki so opremljene s tehnologijo G-TECH z 50 % večjo vzdržljivostjo kot druge alkalne baterije.

Z alkalnimi baterijami SUPER lahko pričakujete dolgotrajno delovanje vaših naprav, pa naj gre za daljinske upravljalnike ali digitalne fotoaparate.

S to izboljšano serijo baterij GP boste imeli dovolj energije za najbolj zahtevna opravila in dejavnosti. Ne glede na to, ali ste doma, v službi ali na poti, bodo alkalne baterije SUPER postale partner za zagotavljanje potrebne energije.

Za vsakdanje potrebe vedno pri roki

Serija alkalnih baterij GP SUPER zagotavlja do 50 % večjo moč in neprekinjeno delovanje v primerjavi z drugimi običajnimi alkalnimi baterijami, zato so idealna izbira za daljše aktivnosti in druge dejavnosti, ki zahtevajo zanesljiv vir energije.

Baterije GP SUPER vam prinašajo dolgotrajno zanesljivost!

G-TECH premika meje življenjske dobe in učinkovitosti baterij

Baterije GP SUPER so opremljene s tehnologijo G-TECH. Izvedene so bile štiri  prelomne spremembe, ki se osredotočajo na povečanje vzdržljivosti energije in zagotavljanje močnejšega tesnila baterije.

Tehnologija G-TECH uporablja cink v prahu z visoko gostoto, ki omogoča hitro in močno proizvodnjo energije ter zagotavlja izvrstno zmogljivost. Jedro z več obroči, z visoko čistim grafitom, poveča električno prevodnost, kar zagotavlja daljšo življenjsko dobo energije. Inovativna notranja zasnova poveča reakcijsko površino znotraj baterije in učinkovito prenaša energijo znotraj celice. Poleg tega patentirana tehnologija proti puščanju učinkovito to preprečuje in zagotavlja varno zaprtje baterije.

Baterije za vsakdanjo uporabo

Nove alkalne baterije GP SUPER s svojo učinkovitostjo, ponujajo idealno rešitev za naprave v vašem domu. Ne glede na to, ali potrebujete energijo za daljinske upravljalnike ali celo računalniške miške, te baterije vas ne bodo nikoli razočarale.

Imajo visoko zmogljivost in dolgo življenjsko dobo, kar zagotavlja delovanje dalj časa.

Nova serija baterij GP SUPER je na voljo v vseh običajnih velikostih, vključno z AA, AAA, C, D in 9V, zato so uporabne za vse vrste naprav, ki potrebujejo napajanje.

Varujemo naše okolje

Z uporabo ekoloških materialov in črnila na osnovi soje, prispevamo k trajnosti našega planeta. Poleg tega embalaža služi kot priročen predal za baterijo, ki ga je mogoče premazati. Z baterijami GP SUPER so vse vaše baterije dobro organizirane in pripravljene za takojšnjo uporabo.

Parametri

Parametri

Blagovna znamka GP
Splošna številka za naročilo B01302
Šifra artikla 1013302001
EAN 4891199217814
velikost baterije C
kemijska sestava alkalno
kategorija/linija Super Alkaline
možnost polnjenja ne
kapaciteta ne navaja se
napetost 1,5 V
tipska oznaka LR14 (majhni mono, C)
delovna temperatura -18 °C do +50 °C
število polnilnih ciklov ni polnilen
teža 68 g
max. rok uporabnosti 10 let
znamka GP
dimenzije 26,2 × 50,0 mm
prodajna embalaža 2 kosa, folija
Ocena izdelka

Ocena izdelka

Te ocene temeljijo na neodvisnih mnenjih, ki so jih podali naši kupci na podlagi preverjenega nakupa naših izdelkov. Več o tem.