Domov Baterije in akumulatorji Navadne baterije Baterija GP SUPER alkalna LR6 AA 4 blister

Baterija GP SUPER alkalna LR6 AA 4 blister

Številka za naročilo B1321
Brezplačna dostava nad 29,00 €
za vse vrste prevoza
Izberite različico
kapaciteta
prodajna embalaža
Na zalogi
6. feb. 2023 Pri vas
2,45 €
15 % popust
V košarici vpišite kodo: GP15
2,88
Z veseljem vam bom svetoval
Opis

Opis izdelka

Osnovno linijo alkalnih baterij odlikuje čas delovanja v napravah nezahtevnih za energijo. Učinkovitost teh baterij pride najbolj do izraza pri uporabi v napravah z majhnim dolgoročnim odjemom toka, kot npr.: daljinski upravljalniki, ure,
budilke, računala, različni brezžični senzorji in številčnice. V primerjavi s cink-ogljikovimi in cink-kloridnimi baterijami razpolaga z dolgim rokom uporabnosti do 7 let. Njihova delovna temperatura je -20 °C do +54 °C.

Več o izdelku

Vrhunski proizvajalec baterij

GP Batteries je eden od 5 največjih proizvajalcev baterij na svetu, ki proizvaja največ potrošniških baterij v jugovzhodni Aziji, v lasti najnaprednejšo popolnoma avtomatizirano linijo za proizvodnjo alkalnih baterij in največjo linijo za polnjenje baterij na Kitajskem. V več kot 50 letih delovanja je osvojil številne patente in nagrade. Zato mu lahko popolnoma zaupate.

Nujna oprema za vsako gospodinjstvo

GP Super alkalne baterije so nujen del opreme za vsako gospodinjstvo. Najbolje jih je uporabljati v vseh napravah z nizko porabo električnega toka, kot so urometi, budilke, igralke, daljinski upravljalniki, brezžične miške z računalnika ali tipkovnice. V primerjavi z običajnimi cinkovo-ogljikovimi ali cinkovo-kloridnimi baterijami vam bodo zagotovile do 7-krat več energije.

Optimalna cena–zmogljivost–življenjska doba

Večina nas pri nakupu baterij za enkratno uporabo išče optimalno ceno–zmogljivost–življenjsko dobo. Te alkalne baterije za svinčnike izpolnjujejo vse potrebe hkrati. Za minimalno vsoto denarja vam bodo na primer zvonili budilko 500 dni in zbudile najljubšo igračko vašega otroka za 17 ur.

Přehled využití

Po več letih še vedno polni energije

Primerno je, da baterije za enkratno uporabo hranite največ 5 let. Po tem izgubijo svojo vzdržljivost in poveča se nevarnost izsušitve. Alkalne baterije GP bodo še 2 leti delovale kot nove.

Maksimalna zaščita pred razlitjem

Tudi ta osnovna serija alkalnih baterij GP je opremljena z zaščito pred razlitjem. Zato jih lahko uporabljate, dokler imajo dovolj energije za napajanje vaše naprave, ne da bi pri tem puščali in poškodovali elektroniko.

Od strokovnjakov za baterije

Kakovostne baterije AA ne rastejo na drevesih. Za njihovim obstojem stojijo leta raziskav pod vodstvom izkušenih razvijalcev in sodobna proizvodna linija. GP se ponaša z obema. Zato vam že desetletja dobavlja baterije vrhunske kakovosti.

Parametri

Parametri

Blagovna znamka GP
Splošna številka za naročilo B1321
Šifra artikla 1013214000
EAN 4891199000034
velikost baterije AA
kemijska sestava alkalno
kategorija/linija Super Alkaline
možnost polnjenja ne
kapaciteta ne navaja se
napetost 1,5 V
tipska oznaka LR6 (svinčnik, AA)
delovna temperatura -20 °C do +54 °C
število polnilnih ciklov ni polnilen
teža 24 g
max. rok uporabnosti 10 let
znamka GP
dimenzije 14,5 × 50,5 mm
prodajna embalaža 4 kosi, blister
Ocena izdelka

Ocena izdelka

Te ocene temeljijo na neodvisnih mnenjih, ki so jih podali naši kupci na podlagi preverjenega nakupa naših izdelkov. Več o tem.
Datoteke za prenos

Datoteke za prenos