Prijavite se na naše e-novice in prejmite popust 4 € pri prvem nakupu
Domov Baterije in akumulatorji Navadne baterije Baterija GP ULTRA alkalna LR03AAA 6 kosov

Baterija GP ULTRA alkalna LR03AAA 6 kosov

Številka za naročilo B0211V
Brezplačna dostava nad 29,00 €
za vse vrste prevoza
Izberite različico
kapaciteta
prodajna embalaža
Na zalogi
20. jun. 2024 Pri vas
4,50
Z veseljem vam bom svetoval
Opis

Več o izdelku

Izredni čas

Predstavljamo najnovejšo linijo alkalne baterije ULTRA, ki je opremljena z revolucionarno tehnologijo G-TECH. Ta inovativna tehnologija daje baterijam do 80 % več moči kot običajne alkalne baterije na trgu.

Z baterijami ULTRA lahko pričakujete dolgotrajno in zanesljivo napajanje svojih naprav, pa naj gre za daljinske upravljalnike, digitalne fotoaparate, igrače ali druge naprave.

S to novo linijo baterij GP boste imeli dovolj energije za najbolj zahtevna opravila in dejavnosti. Ne glede na to, ali ste doma, v službi ali na poti, so alkalne baterije ULTRA s tehnologijo G-TECH vaš zanesljiv pomočnik za zagotavljanje potrebne moči.

Zanesljiva zmogljivost za vaše dejavnosti

Izboljšana serija alkalnih baterij GP ULTRA zagotavlja povečano moč in neprekinjeno delovanje do 80 %, zato je idealna za daljše dejavnosti z družino in druge dejavnosti, ki zahtevajo zanesljiv vir energije. Zasnovane so s poudarkom na izboljšani zmogljivosti in učinkovitosti, tako bodo baterije ULTRA edinstvena izbira za nemoteno delovanje vaših naprav.

G-TECH premika meje vzdržljivosti in učinkovitosti baterije

Revolucionarne inovacije, ki zagotavljajo novo raven zmogljivosti. Izvedene so bile štiri velike prelomne spremembe, ki se osredotočajo na izboljšanje vzdržljivosti energije in zagotavljanje močnejšega tesnila baterije.

Tehnologija G-TECH uporablja cinkov prah z visoko gostoto, ki omogoča hitro in močno proizvodnjo energije ter zagotavlja izvrstno zmogljivost. Jedro z več obroči, z čistim grafitom poveča električno prevodnost, kar zagotavlja daljšo življenjsko dobo energije. Inovativna notranja zasnova poveča reakcijsko površino znotraj baterije in učinkovito prenaša energijo znotraj celice. Poleg tega patentirana tehnologija proti puščanju učinkovito to preprečuje in zagotavlja varno zaprtje baterije.

Zanesljive baterije za vsakdanjo uporabo

Nove alkalne baterije GP ULTRA so s svojo stabilno in zanesljivo zmogljivostjo ter učinkovitostjo idealna rešitev za naprave v vašem domu, kot so daljinski upravljalniki, igrače, ure in drugo.

Te baterije odlikujeta velika zmogljivost in dolga življenjska doba, kar zagotavlja zanesljivo delovanje dalj časa.

Nova linija baterij GP ULTRA je na voljo v vseh običajnih velikostih, vključno z AA, AAA, C, D in 9V, zato je uporabna za vse vrste naprav, ki potrebujejo baterijsko napajanje.

Nam je mar za okolje

GP prinaša revolucionaren pristop k embalaži s poudarkom na trajnostnem razvoju in možnosti enostavnega recikliranja. Novi inovativni koncept uporablja papirnato embalažo iz trajnostnih virov, kar ne le zmanjšuje uporabo plastike, temveč ponuja tudi posebno funkcijo ponovnega zapiranja. Vse to povečuje praktičnost in priročnost za vse uporabnike. Po odprtju embalaža sama postane praktično vezivo za vaše nove ali rabljene baterije. Druga inovativna lastnost je uporaba barvila na osnovi soje, ki ne le zmanjšuje negativni vpliv na okolje, temveč tudi olajša recikliranje same embalaže.

Parametri

Parametri

Blagovna znamka GP
Splošna številka za naročilo B0211V
Šifra artikla 1013126000
EAN 4891199218347
velikost baterije AAA
kemijska sestava alkalno
kategorija/linija Ultra Alkaline
možnost polnjenja ne
kapaciteta ne navaja se
napetost 1,5 V
tipska oznaka LR03 (mikrosvinčnik, AAA)
delovna temperatura -18 °C do +50 °C
število polnilnih ciklov ni polnilen
teža 11,5 g
max. rok uporabnosti 10 let
znamka GP
dimenzije 10,5 × 44,5 mm
prodajna embalaža 6 kosov, papirnata škatlica
Ocena izdelka

Ocena izdelka

Te ocene temeljijo na neodvisnih mnenjih, ki so jih podali naši kupci na podlagi preverjenega nakupa naših izdelkov. Več o tem.