Prijavite se na naše e-novice in prejmite popust 4 € pri prvem nakupu
Domov Baterije in akumulatorji Navadne baterije Baterija GP ULTRA alkalna LR6 AA 6+2 kosov

Baterija GP ULTRA alkalna LR6 AA 6+2 kosov

Številka za naročilo B02218
Brezplačna dostava nad 29,00 €
za vse vrste prevoza
Izberite različico
kapaciteta
prodajna embalaža
Na zalogi
22. maj 2024 Pri vas
4,69 €
15 % popust
V košarici vpišite kodo: ENERGIJA15
5,52
Z veseljem vam bom svetoval
Opis

Več o izdelku

Dodatni čas

Predstavljamo novo serijo alkalne baterije ULTRA, ki je opremljena s tehnologijo G-TECH. Ta tehnologija daje baterijam do 80 % več moči kot običajne alkalne baterije na trgu.

Z baterijami ULTRA lahko pričakujete dolgotrajno delovanje svojih naprav, pa naj gre za daljinske upravljalnike ali digitalne fotoaparate

S to novo serijo baterij GP boste imeli dovolj energije za najbolj zahtevna opravila in dejavnosti. Ne glede na to, ali ste doma, v službi ali na poti, so alkalne baterije ULTRA s tehnologijo G-TECH vaš zanesljiv partner za zagotavljanje potrebne moči.

Visoka zmogljivost za vaše dejavnosti

Izboljšana serija alkalnih baterij GP ULTRA zagotavlja povečanje moči in neprekinjeno delovanje do 80 %, zato je idealna za daljše aktivnosti in druge dejavnosti, ki zahtevajo zanesljiv vir energije. Zasnovane sso s poudarkom na izboljšani zmogljivosti in učinkovitosti, tako da bodo baterije ULTRA izbira za nemoteno delovanje vaših naprav.

G-TECH premika meje vzdržljivosti in učinkovitosti baterije

Izvedene so bile štiri prelomne spremembe, ki se osredotočajo na izboljšanje vzdržljivosti energije in zagotavljanje močnejšega tesnila baterije.

Tehnologija G-TECH uporablja cinkov prah z visoko gostoto, ki omogoča hitro proizvodnjo energije ter zagotavlja izvrstno zmogljivost. Jedro z več obroči,z visoko čistim grafitom, poveča električno prevodnost, kar zagotavlja daljšo življenjsko dobo energije. Inovativna notranja zasnova poveča reakcijsko površino znotraj baterije in učinkovito prenaša energijo znotraj celice. Poleg tega patentirana tehnologija proti puščanju učinkovito to preprečuje in zagotavlja varno zaprtje baterije.

Baterije za vsakdanjo uporabo

Nove alkalne baterije GP ULTRA so s svojo učinkovitostjo, idealna rešitev za naprave v vašem domu, kot so daljinski upravljalniki, ure ali celo računalniške miške.

Te baterije odlikujeta visoka zmogljivost in dolga življenjska doba, kar zagotavlja delovanje dalj časa.

Nova serija baterij GP ULTRA je na voljo v vseh običajnih velikostih, vključno z AA, AAA, C, D in 9V, zato je uporabna za vse vrste naprav, ki potrebujejo napajanje.

Varujemo naše okolje

Novi inovativni koncept uporablja papirnato embalažo iz trajnostnih virov, ki ne le zmanjšuje uporabo plastike, temveč ponuja tudi posebno funkcijo ponovnega zapiranja. Po odprtju embalaža sama postane praktično vezivo za vaše nove ali rabljene baterije. Druga inovativna lastnost, je uporaba barvila na osnovi soje, kar ne le zmanjšuje negativni vpliv na okolje, temveč tudi olajša recikliranje same embalaže.

Parametri

Parametri

Blagovna znamka GP
Splošna številka za naročilo B02218
Šifra artikla 1013228100
EAN 4891199219665
velikost baterije AA
kemijska sestava alkalno
kategorija/linija Ultra Alkaline
možnost polnjenja ne
kapaciteta ne navaja se
napetost 1,5 V
tipska oznaka LR6 (svinčnik, AA)
delovna temperatura -18 °C do +50 °C
število polnilnih ciklov ni polnilen
teža 23 g
max. rok uporabnosti 10 let
znamka GP
dimenzije 14,5 × 50,5 mm
prodajna embalaža 8 kosov, papirnata škatlica
Ocena izdelka

Ocena izdelka

Te ocene temeljijo na neodvisnih mnenjih, ki so jih podali naši kupci na podlagi preverjenega nakupa naših izdelkov. Več o tem.