Domov Baterije in akumulatorji Navadne baterije Baterija GP ULTRA PLUS alkalna 6LF22 9V 1 blister

Baterija GP ULTRA PLUS alkalna 6LF22 9V 1 blister

Številka za naročilo B1751
Brezplačna dostava nad 29,00 €
za vse vrste prevoza
Na zalogi
31. maj 2023 Pri vas
3,99
Z veseljem vam bom svetoval
Opis

Opis izdelka

Najvišjo linijo alkalnih odlikuje čas delovanja v napravah najbolj zahtevnih za energijo, ki zahtevajo maksimalno moč. V primerjavi z navadnimi alkalnimi baterijami dobavijo vse za 60 % več energije.
Učinkovitost teh baterij pride najbolj do izraza pri uporabi v napravah s velikim in naglim odjemom toka, kot npr.: digitalni fotoaparati, fotografske bliskavice, MP3/MP4, daljinsko upravljane igrače.
Baterije razpolagajo z rokom uporabnosti do 5 let. Njihova delovna temperatura je -20 °C do +60 °C.

Več o izdelku

Zmogljiv vir energije za vaše elektronske naprave

Alkalne baterije GP Ultra+ so resnično zmogljiv vir energije za vašo elektroniko, saj vaše naprave oskrbujejo z do 60 % več energije kot običajne alkalne baterije. Zato so odlične tudi za napajanje naprav z visoko potrebo po energiji, kamor spadajo npr. senzorji dima, brezžični mikrofoni ali igrače na daljinsko upravljanje.

Zmanjšate porabo baterij in privarčujete

Za 9 V Ultra+ so resda nekoliko dražje, vendar vaše naprave oskrbujejo z energijo veliko dlje kot običajne 9 V baterije. Elektrode odlikuje večja prevodnost v primerjavi z običajnimi baterijami. Zato jih porabite veliko manj. S tem zmanjšate porabo baterij in posledično tudi za baterije porabite manj denarja. Te baterije zagotavljajo npr. kar 18 ur brezhibnega delovanja mikrofona, senzor za zaznavanje dima pa bo deloval kar 450 dni.

Po 5 letih še vedno polne energije

Visokokakovostna zasnova teh baterij temelji na znanju in izkušnjah strokovnjakov GP. Tudi po 5 letih shranjevanja v predalu vam te baterije zagotavljajo polno zmogljivost.

Maksimalna zaščita pred iztekanjem

Ta linija alkalnih baterij GP je opremljena z visoko zaščito proti izlitju. Zato ste lahko popolnoma brez skrbi, da bi te baterije poškodovale vaše elektronske naprave.

Svetovno priznana blagovna znamka baterij

Kakovost baterij GP temelji na dolgoletnem preučevanju in snovanju baterij in raziskavah izkušenih strokovnjakov proizvajalca GP Batteries, ki je v več kot 50 letih svojega obstoja pridobil številne patente in nagrade za svoje produkte. Že desetletja torej dobavlja baterije vrhunske kakovosti. Spada med 5 največjih proizvajalcev baterij na svetu.

Parametri

Parametri

Blagovna znamka GP
Splošna številka za naročilo B1751
Šifra artikla 1017511000
EAN 4891199100420
velikost baterije 9 V
kemijska sestava alkalno
kategorija/linija Ultra Plus Alkaline
možnost polnjenja ne
kapaciteta ne navaja se
napetost 9 V
tipska oznaka 6LF22 9 V
delovna temperatura -20 °C do +60 °C
število polnilnih ciklov ni polnilen
teža 48 g
max. rok uporabnosti 5 let
znamka GP
dimenzije 26,5 × 17,5 × 48,5 mm
prodajna embalaža 1 kos, blister
Ocena izdelka

Ocena izdelka

Te ocene temeljijo na neodvisnih mnenjih, ki so jih podali naši kupci na podlagi preverjenega nakupa naših izdelkov. Več o tem.
Datoteke za prenos

Datoteke za prenos