Domov Baterije in akumulatorji Navadne baterije Baterija GP ULTRA PLUS alkalna 6LF22 9V 1 blister

Baterija GP ULTRA PLUS alkalna 6LF22 9V 1 blister

Številka za naročilo B1751
Brezplačna dostava nad 29,00 €
za vse vrste prevoza
Na zalogi
9. feb. 2023 Pri vas
3,99
Z veseljem vam bom svetoval
Opis

Opis izdelka

Najvišjo linijo alkalnih odlikuje čas delovanja v napravah najbolj zahtevnih za energijo, ki zahtevajo maksimalno moč. V primerjavi z navadnimi alkalnimi baterijami dobavijo vse za 60 % več energije.
Učinkovitost teh baterij pride najbolj do izraza pri uporabi v napravah s velikim in naglim odjemom toka, kot npr.: digitalni fotoaparati, fotografske bliskavice, MP3/MP4, daljinsko upravljane igrače.
Baterije razpolagajo z rokom uporabnosti do 10 let. Njihova delovna temperatura je -20 °C do +60 °C.

Več o izdelku

 
Alkalne baterije GP Ultra+ so resnično močna elektrarna za vašo elektroniko – imajo do 60 % več energije kot običajne alkalne baterije. Zato lahko ohranijo pri življenju tudi naprave, ki so najbolj požrešne z energijo, kot so senzorji dima, brezžični mikrofoni ali igračke.

Za baterije 9V Ultra+ boste plačali nekaj več, vendar boste v primerjavi s tem, kako dolgo vas bodo napajale, vsekakor dobili dobro ponudbo. Imajo elektrode z večjo prevodnostjo kot v običajnih baterijah za enkratno uporabo. Zato jih porabite veliko manj kot običajnih alkalnih baterij, kar varčuje vašo denarnico in okolje. Tako bo na primer vaš mikrofon brezhibno zvenel 18 ur, senzor dima pa bo deloval 450 dni.

Přehled využití

Po 5 letih še vedno polne energije

Visokokakovostna zasnova baterij in dragoceno znanje strokovnjakov GP zagotavljata, da vam bodo te baterije za enkratno uporabo tudi po 5 letih shranjevanja v predalu zagotavljale 100 % svoje energije.

Maksimalna zaščita pred uhajanjem

Ta osnovna serija alkalnih baterij GP ima tudi zaščito pred uhajanjem. Zato jih lahko uporabljate, dokler imajo dovolj energije za napajanje vaše naprave, ne da bi pri tem puščali in poškodovali elektroniko.

Od strokovnjakov za baterije

Kakovostne 9V baterije ne rastejo na drevesih. Za njihovim obstojem stojijo leta raziskav pod vodstvom izkušenih razvijalcev in sodobna proizvodna linija. GP se ponaša z obema. Zato vam že desetletja dobavlja baterije vrhunske kakovosti.

GP Batteries je eden od 5 največjih proizvajalcev baterij na svetu, ki proizvaja največ potrošniških baterij v jugovzhodni Aziji, v lasti najnaprednejšo popolnoma avtomatizirano linijo za proizvodnjo alkalnih baterij in največjo linijo za polnilne baterije na Kitajskem. V več kot 50 letih delovanja je osvojil številne patente in nagrade. Zato mu lahko popolnoma zaupate.

Parametri

Parametri

Blagovna znamka GP
Splošna številka za naročilo B1751
Šifra artikla 1017511000
EAN 4891199100420
velikost baterije 9 V
kemijska sestava alkalno
kategorija/linija Ultra Plus Alkaline
možnost polnjenja ne
kapaciteta ne navaja se
napetost 9 V
tipska oznaka 6LF22 9 V (6LR61)
delovna temperatura -20 °C do +60 °C
število polnilnih ciklov ni polnilen
teža 48 g
max. rok uporabnosti 5 let
znamka GP
dimenzije 26,5 × 17,5 × 48,5 mm
prodajna embalaža 1 kos, blister
Ocena izdelka

Ocena izdelka

Te ocene temeljijo na neodvisnih mnenjih, ki so jih podali naši kupci na podlagi preverjenega nakupa naših izdelkov. Več o tem.
Datoteke za prenos

Datoteke za prenos