Prijavite se na naše e-novice in prejmite popust 4 € pri prvem nakupu
Domov Baterije in akumulatorji Navadne baterije Baterija GP ULTRA PLUS alkalna 6LR61 9V 1 kos

Baterija GP ULTRA PLUS alkalna 6LR61 9V 1 kos

Številka za naročilo B03511
Brezplačna dostava nad 29,00 €
za vse vrste prevoza
Na zalogi
19. jun. 2024 Pri vas
4,49
Z veseljem vam bom svetoval
Opis

Več o izdelku

Dolgotrajne baterije

Predstavljamo serijo ULTRA+ alkalnih baterij s tehnologijo G-TECH. Ta tehnologija daje baterijam do 200 % več energije kot standardne alkalne baterije, ki so na voljo na trgu.

Baterije serije ULTRA+ vam zagotavljajo zanesljivo delovanje vaših naprav - naj gre za daljince ali digitalne fotoaparate.

S to inovativno serijo baterij podjetja GP boste imeli vedno dovolj energije za najzahtevnejše naloge in dejavnosti. Ne glede na to, ali ste doma, v službi ali na poti, bodo alkalne baterije ULTRA+ postale vaš partner za zagotavljanje potrebne energije.

 

 

Za vsakodnevne dejavnosti vedno pri roki

Nova serija baterij GP Alkaline ULTRA+ ponuja do 200 % boljšo zmogljivost in neprekinjeno delovanje, kar je idealno za daljše aktivnosti in druge dejavnosti, ki zahtevajo veliko energije.

Te baterije so zasnovane z mislijo na izboljšano zmogljivost in učinkovitost, zato so idealne za uporabo v različnih napravah, ki zahtevajo napajanje.

 

 

 

 

G-TECH: Inovacije, ki zagotavljajo novo zmogljivost serije

V notranjosti so bile izvedene štiri prelomne spremembe, med drugim daljše ohranjanje energije in močnejše tesnjenje.

Tehnologija G-TECH je sestavljena iz cinkovega prahu visoke gostote, ki zagotavlja hitro in močno proizvodnjo energije ter izboljšano zmogljivost. Jedro iz grafita povečuje električno prevodnost, kar zagotavlja daljšo življenjsko dobo energije. Notranja zasnova poveča reakcijsko površino znotraj baterije in prenos energije znotraj celice. Patentirana tehnologija puščanja energije iz baterije, to preprečuje in učinkovito zaklepa baterijo

Baterije za vse situacije

Nove alkalne baterije GP so zaradi visoke zmogljivosti in učinkovitosti idealna izbira za uporabo v kompleksnejših napravah, pa tudi v običajnih kot so daljinci in igrače.

Nova serija baterij GP Ultra plus ponuja širok izbor vseh velikosti, vključno z AA, AAA, C, D in 9V, zato so primerne za vse vrste elektronskih naprav, ki potrebujejo baterije.

Varujemo naše okolje

GP je pripravil rešitev embalaže, ki ne le zmanjšuje uporabo plastike, temveč tudi poudarja trajnost in enostavno reciklažo.

Nov koncept uporablja embalažo iz trajnostno pridobljenega papirja, ki ima posebno funkcijo ponovnega zapiranja. Sama embalaža po odprtju postane praktično vezivo za vaše nove ali rabljene baterije.

Druga inovativna lastnost, je uporaba črnila na osnovi soje, ki ne le zmanjšuje vpliv na okolje, temveč tudi olajša recikliranje embalaže.

Parametri

Parametri

Blagovna znamka GP
Splošna številka za naročilo B03511
Šifra artikla 1013521000
EAN 4891199216442
velikost baterije 9 V
kemijska sestava alkalno
kategorija/linija Ultra Plus Alkaline
možnost polnjenja ne
kapaciteta ne navaja se
napetost 9 V
tipska oznaka 6LR61 9 V
delovna temperatura -18 °C do +50 °C
število polnilnih ciklov ni polnilen
teža 47 g
max. rok uporabnosti 5 let
znamka GP
dimenzije 26,5 × 17,5 × 48,5 mm
prodajna embalaža 1 kos, papirnata škatlica
Ocena izdelka

Ocena izdelka

Te ocene temeljijo na neodvisnih mnenjih, ki so jih podali naši kupci na podlagi preverjenega nakupa naših izdelkov. Več o tem.