Domov Baterije in akumulatorji Navadne baterije Baterija GP ULTRA PLUS alkalna LR03 AAA 2 blister

Baterija GP ULTRA PLUS alkalna LR03 AAA 2 blister

Številka za naročilo B17112
Brezplačna dostava nad 29,00 €
za vse vrste prevoza
Izberite različico
kapaciteta
prodajna embalaža
Na zalogi
9. feb. 2023 Pri vas
2,30
Z veseljem vam bom svetoval
Opis

Opis izdelka

Najvišjo linijo alkalnih odlikuje čas delovanja v napravah najbolj zahtevnih za energijo, ki zahtevajo maksimalno moč. V primerjavi z navadnimi alkalnimi baterijami dobavijo vse za 60 % več energije.
Učinkovitost teh baterij pride najbolj do izraza pri uporabi v napravah s velikim in naglim odjemom toka, kot npr.: digitalni fotoaparati, fotografske bliskavice, MP3/MP4, daljinsko upravljane igrače.
Baterije razpolagajo z rokom uporabnosti do 10 let. Njihova delovna temperatura je -20 °C do +54 °C.

Več o izdelku

 
Alkalne baterije GP Ultra+ so resnično močna elektrarna za vašo elektroniko – imajo do 60 % več energije kot običajne alkalne baterije. Zato bodo pri življenju ohranjale tudi naprave, ki so najbolj požrešne z energijo, in to veliko dlje, kot ste vajeni. Opremite svojo svetilko, vremensko postajo, medicinski pripomoček ali otrokovo najljubšo igračo z baterijami, ki so zanesljive.

Mikrobaterije Ultra+ boste plačali nekoliko več, vendar boste v primerjavi s tem, koliko časa vas bodo napajale, vsekakor dobili dobro ponudbo. Porabili boste veliko manj kot običajne alkalne baterije, kar bo prihranilo vašo denarnico in okolje. Otroško igračo bo na primer osvetljevala 15 ur, svetilko pa 16 ur.

Přehled využití

Po več letih še vedno polni energije

Primerno je, da baterije za enkratno uporabo hranite največ 5 let. Po tem izgubijo svojo vzdržljivost in poveča se nevarnost izsušitve. Alkalne baterije GP bodo še 2 leti delovale kot nove.

Maksimalna zaščita pred uhajanjem

Ta najmočnejša serija alkalnih baterij GP je opremljena z zaščito pred uhajanjem. Zato jih lahko uporabljate, dokler imajo dovolj energije za napajanje vaše opreme, ne da bi pri tem puščali in poškodovali elektroniko.

Od strokovnjakov za baterije

Kakovostne baterije AAA ne rastejo na drevesih. Za njihovim obstojem stojijo leta raziskav pod vodstvom izkušenih razvijalcev in sodobna proizvodna linija. GP se ponaša z obema. Zato vam že desetletja dobavlja baterije vrhunske kakovosti.

GP Batteries je eden od 5 največjih proizvajalcev baterij na svetu, ki proizvaja največ potrošniških baterij v jugovzhodni Aziji, v lasti najnaprednejšo popolnoma avtomatizirano linijo za proizvodnjo alkalnih baterij in največjo linijo za polnilne baterije na Kitajskem. V več kot 50 letih delovanja je osvojil številne patente in nagrade. Zato mu lahko popolnoma zaupate.

Parametri

Parametri

Blagovna znamka GP
Splošna številka za naročilo B17112
Šifra artikla 1017112000
EAN 4891199100307
velikost baterije AAA
kemijska sestava alkalno
kategorija/linija Ultra Plus Alkaline
možnost polnjenja ne
kapaciteta ne navaja se
napetost 1,5 V
tipska oznaka LR03 (mikrosvinčnik, AAA)
delovna temperatura -20 °C do +54 °C
število polnilnih ciklov ni polnilen
teža 12 g
max. rok uporabnosti 10 let
znamka GP
dimenzije 10,5 × 44,5 mm
prodajna embalaža 2 kosa, blister
Ocena izdelka

Ocena izdelka

Te ocene temeljijo na neodvisnih mnenjih, ki so jih podali naši kupci na podlagi preverjenega nakupa naših izdelkov. Več o tem.
Datoteke za prenos

Datoteke za prenos