Prijavite se na naše e-novice in prejmite popust 4 € pri prvem nakupu
Domov Baterije in akumulatorji Navadne baterije Baterija GP ULTRA PLUS alkalna LR03 AAA 4 blister

Baterija GP ULTRA PLUS alkalna LR03 AAA 4 blister

Številka za naročilo B1711
Brezplačna dostava nad 29,00 €
za vse vrste prevoza
Tega izdelka ni več na voljo za nakup. Oglejte si podobne izdelke tukaj.
Z veseljem vam bom svetoval
Opis

Opis izdelka

Najvišjo linijo alkalnih odlikuje čas delovanja v napravah najbolj zahtevnih za energijo, ki zahtevajo maksimalno moč. V primerjavi z navadnimi alkalnimi baterijami dobavijo vse za 60 % več energije.
Učinkovitost teh baterij pride najbolj do izraza pri uporabi v napravah s velikim in naglim odjemom toka, kot npr.: digitalni fotoaparati, fotografske bliskavice, MP3/MP4, daljinsko upravljane igrače.
Baterije razpolagajo z rokom uporabnosti do 10 let. Njihova delovna temperatura je -20 °C do +54 °C.

Več o izdelku

Izjemna zmogljivost za napajanje vaših naprav

Alkalne baterije GP Ultra+ vaše elektronske naprave napajajo z izjemno močjo oz. omogočajo preskrbo z do 60 % več energije v primerjavi z običajnimi alkalnimi baterijami. Zato so idealne za naprave z visoko potrebo po energiji. Napajanje takšnih naprav bo trajalo dlje in menjava baterij ne bo tako pogosta. Opremite ročno svetilko, vremensko postajo, medicinsko napravo ali najljubšo otroško igračo z baterijami, ki omogočajo zanesljivo in dolgotrajno napajanje.

Zmanjšate porabo baterij in privarčujete

Baterije Ultra+ so resda nekoliko dražje, vendar trajajo dlje - v primerjavi z običajnimi alkalnimi baterijami, jih porabite manj. Z njimi tako celo privarčujete. Ker zmanjšate porabo baterij, naredite tudi nekaj za okolje.

Energijo ohranijo dolga leta

Običajne alkalne baterije lahko hranite največ 5 let. Po tem času izgubijo svojo zmogljivost in poveča se tveganje za samoizpraznitev. Alkalne baterije GP ob ustreznem skladiščenju energijo ohranijo veliko dlje - do 10 let.

Maksimalna zaščita pred iztekanjem

Ta najzmogljivejša linija alkalnih baterij GP je opremljena z izjemno zaščito pred iztekanjem. Zato se lahko brez skrbi, da bi te baterije poškodovale vaše elektronske naprave.

Svetovno priznana blagovna znamka baterij

Kakovost baterij GP temelji na dolgoletnem preučevanju in snovanju baterij ter raziskavah izkušenih strokovnjakov proizvajalca GP Batteries, ki je v več kot 50 letih svojega obstoja pridobil številne patente in nagrade za svoje produkte. Že desetletja torej dobavlja baterije vrhunske kakovosti. Spada med 5 največjih proizvajalcev baterij na svetu.

 

Parametri

Parametri

Blagovna znamka GP
Splošna številka za naročilo B1711
Šifra artikla 1017114000
EAN 4891199100338
Ocena izdelka

Ocena izdelka

Te ocene temeljijo na neodvisnih mnenjih, ki so jih podali naši kupci na podlagi preverjenega nakupa naših izdelkov. Več o tem.
Dokumenti za prenos

Dokumenti za prenos

Dokumenti in datoteke, ki so na voljo za prenos