Prijavite se na naše e-novice in prejmite popust 4 € pri prvem nakupu
Domov Baterije in akumulatorji Navadne baterije Baterija GP ULTRA PLUS alkalna LR03 AAA 4 kos

Baterija GP ULTRA PLUS alkalna LR03 AAA 4 kos

Številka za naročilo B03114
Brezplačna dostava nad 29,00 €
za vse vrste prevoza
Izberite različico
kapaciteta
prodajna embalaža
Na zalogi
29. jul. 2024 Pri vas
4,48
Z veseljem vam bom svetoval
Opis

Več o izdelku

Izredni čas

Predstavljamo najnovejšo serijo ULTRA+ alkalnih baterij s prebojno tehnologijo G-TECH. Ta revolucionarna tehnologija daje baterijam do 200 % več energije kot standardne alkalne baterije, ki so na voljo na trgu.

Baterije serije ULTRA+ vam zagotavljajo dolgotrajno in zanesljivo napajanje vaših naprav - naj gre za daljinske upravljalnike, digitalne fotoaparate, igrače ali druge naprave.

S to inovativno serijo baterij podjetja GP boste imeli vedno dovolj energije za najzahtevnejše naloge in dejavnosti. Ne glede na to, ali ste doma, v službi ali na poti, bodo alkalne baterije ULTRA+ postale vaš zanesljiv partner za zagotavljanje potrebne energije.

 

 

Zanesljiva zmogljivost za vaše dejavnosti

Nova serija baterij GP Alkaline ULTRA+ ponuja do 200 % boljšo zmogljivost in neprekinjeno delovanje, kar je idealno za dejavnosti z družino in druge dejavnosti, ki zahtevajo zanesljiv vir energije.

Te izboljšane baterije so zasnovane z mislijo na boljšo zmogljivost in učinkovitost, zato so idealne za uporabo v različnih napravah, ki zahtevajo veliko energije.

 

 

 

 

G-TECH: Inovacije, ki zagotavljajo novo zmogljivost serije

V notranjosti so bile izvedene štiri prelomne spremembe, med drugim daljše ohranjanje energije in močno tesnjenje. Tehnologija G-TECH je sestavljena iz cinkovega prahu visoke gostote, ki zagotavlja hitro proizvodnjo energije ter izboljšano zmogljivost. Jedro iz grafita visoke čistosti, zvišuje električno prevodnost, kar zagotavlja daljšo življenjsko dobo energije. Notranja zasnova poveča reakcijsko površino baterije in prenos energije znotraj celice. Patentirana tehnologija preprečuje puščanje energije iz baterije in učinkovito zaklepa baterijo

Baterije visoke zmogljivosti za zahtevne situacije

Nove alkalne baterije GP so zaradi visoke zmogljivosti in učinkovitosti idealna izbira za uporabo v najzahtevnejših situacijah. Uporabljate jih pa lahko tudi v napravah kot so daljinski upravljalniki, digitalnih fotoaparatih, računalniških miškah in številnih drugih napravah.

Nova serija baterij GP Ultra plus ponuja širok izbor vseh velikosti, vključno z AA, AAA, C, D in 9V, zato so primerne za vse vrste elektronskih naprav, ki potrebujejo baterije.

Varovanje okolja

GP je pripravil inovativno rešitev embalaže, ki ne le zmanjšuje uporabo plastike, temveč tudi poudarja trajnost in enostavno reciklažo.

Nov koncept uporablja embalažo iz trajnostno pridobljenega papirja, ki ima posebno funkcijo ponovnega zapiranja, kar povečuje praktičnost in udobje za uporabnika. Sama embalaža po odprtju postane praktično vezivo za vaše nove ali rabljene baterije.

Druga inovativna lastnost je uporaba črnila na osnovi soje, ki ne le zmanjšuje vpliv na okolje, temveč tudi olajša recikliranje embalaže. Ta korak odraža GP-jev poudarek na varovanju okolja in odgovornosti do planeta.

Parametri

Parametri

Blagovna znamka GP
Splošna številka za naročilo B03114
Šifra artikla 1013124000
EAN 4891199203985
velikost baterije AAA
kemijska sestava alkalno
kategorija/linija Ultra Plus Alkaline
možnost polnjenja ne
kapaciteta ne navaja se
napetost 1,5 V
tipska oznaka LR03 (mikrosvinčnik, AAA)
delovna temperatura -20 °C do +54 °C
število polnilnih ciklov ni polnilen
teža 13 g
max. rok uporabnosti 10 let
znamka GP
dimenzije 10,5 × 44,5 mm
prodajna embalaža 4 kosi, papirnata škatlica
Ocena izdelka

Ocena izdelka

Te ocene temeljijo na neodvisnih mnenjih, ki so jih podali naši kupci na podlagi preverjenega nakupa naših izdelkov. Več o tem.