Prijavite se na naše e-novice in prejmite popust 4 € pri prvem nakupu
Domov Baterije in akumulatorji Navadne baterije Baterija GP ULTRA PLUS alkalna LR14 C 2 kos

Baterija GP ULTRA PLUS alkalna LR14 C 2 kos

Številka za naročilo B03312
Brezplačna dostava nad 29,00 €
za vse vrste prevoza
Na zalogi
27. jul. 2024 Pri vas
5,50
Z veseljem vam bom svetoval
Opis

Več o izdelku

Dodatni čas

Predstavljamo serijo ULTRA+ alkalnih baterij s tehnologijo G-TECH. Ta tehnologija daje baterijam do 200 % več energije kot standardne alkalne baterije, ki so na voljo na trgu.

Baterije serije ULTRA+ vam zagotavljajo dolgotrajno in zanesljivo napajanje vaših naprav - naj gre za daljinske upravljalnike ali digitalne fotoaparate.

S to serijo baterij podjetja GP, boste imeli vedno dovolj energije za najzahtevnejše naloge in dejavnosti. Ne glede na to, ali ste doma, v službi ali na poti, bodo alkalne baterije ULTRA+ postale vaš partner za zagotavljanje potrebne energije.

 

 

Visoka zmogljivost za vaše dejavnosti

Nova serija baterij GP Alkaline ULTRA+ ponuja do 200 % boljšo zmogljivost in neprekinjeno delovanje, kar je idealno za daljše aktivnosti in druge dejavnosti, ki zahtevajo zanesljiv vir energije.

Te baterije so zasnovane z mislijo na izboljšano učinkovitost, zato so idealne za uporabo v različnih napravah.

 

 

 

 

G-TECH: Inovacije, ki zagotavljajo boljšo zmogljivost serije

V zasnovi so bile izvedene štiri prelomne spremembe, med drugim daljše ohranjanje energije in močnejše tesnjenje. Tehnologija G-TECH je sestavljena iz cinkovega prahu visoke gostote, ki zagotavlja hitro in močno proizvodnjo energije. Jedro iz grafita visoke čistosti povečuje električno prevodnost, kar zagotavlja daljšo življenjsko dobo energije. Notranja zasnova poveča reakcijsko površino baterije in prenos energije znotraj celice. Patentirana tehnologija preprečevanja puščanja energije iz baterije, točno to preprečuje in učinkovito zaklepa baterijo

Močne baterije za uporabo v zahtevnih situacijah

Nove alkalne baterije GP so zaradi visoke zmogljivosti in učinkovitosti idealna izbira za uporabo v zahtevnih primerih pa tudi v vsakdanjem življenju. Uporabite jih lahko v daljinskih upravljalnikih, digitalnih fotoaparatih in še v mnogo drugih.

Nova serija baterij GP Ultra plus ponuja širok izbor vseh velikosti, vključno z AA, AAA, C, D in 9V, zato so primerne za vse vrste elektronskih naprav, ki potrebujejo baterije.

Varujemo naše okolje

GP je pripravil rešitev embalaže, ki ne le zmanjšuje uporabo plastike, temveč tudi poudarja trajnost in enostavno reciklažo.

Nov koncept uporablja embalažo iz trajnostno pridobljenega papirja, ki ima posebno funkcijo ponovnega zapiranja. Sama embalaža po odprtju postane praktično vezivo za vaše nove ali rabljene baterije.

Druga inovativna lastnost, je uporaba črnila na osnovi soje, kar ne le zmanjšuje vpliv na okolje, temveč tudi olajša recikliranje embalaže. Ta korak odraža GP-jev poudarek na upravljanju okolja in odgovornosti do planeta.

Parametri

Parametri

Blagovna znamka GP
Splošna številka za naročilo B03312
Šifra artikla 1013322000
EAN 4891199217654
velikost baterije C
kemijska sestava alkalno
kategorija/linija Ultra Plus Alkaline
možnost polnjenja ne
kapaciteta ne navaja se
napetost 1,5 V
tipska oznaka LR14 (majhni mono, C)
delovna temperatura -18 °C do +50 °C
število polnilnih ciklov ni polnilen
teža 70 g
max. rok uporabnosti 10 let
znamka GP
dimenzije 26,2 × 50,0 mm
prodajna embalaža 2 kosa, papirnata škatlica
Ocena izdelka

Ocena izdelka

Te ocene temeljijo na neodvisnih mnenjih, ki so jih podali naši kupci na podlagi preverjenega nakupa naših izdelkov. Več o tem.