Domov Baterije in akumulatorji Navadne baterije Baterija GP ULTRA PLUS alkalna LR6 AA 2 blister

Baterija GP ULTRA PLUS alkalna LR6 AA 2 blister

Številka za naročilo B17212
Brezplačna dostava nad 29,00 €
za vse vrste prevoza
Izberite različico
kapaciteta
prodajna embalaža
Na zalogi
9. feb. 2023 Pri vas
2,30
Z veseljem vam bom svetoval
Opis

Opis izdelka

Najvišjo linijo alkalnih odlikuje čas delovanja v napravah najbolj zahtevnih za energijo, ki zahtevajo maksimalno moč. V primerjavi z navadnimi alkalnimi baterijami dobavijo vse za 60 % več energije.
Učinkovitost teh baterij pride najbolj do izraza pri uporabi v napravah s velikim in naglim odjemom toka, kot npr.: digitalni fotoaparati, fotografske bliskavice, MP3/MP4, daljinsko upravljane igrače.
Baterije razpolagajo z rokom uporabnosti do 10 let. Njihova delovna temperatura je -20 °C do +54 °C.

Več o izdelku

 
Alkalne baterije GP Ultra+ so resnično močna elektrarna za vašo elektroniko, saj imajo do 60 % več energije kot običajne alkalne baterije. Ohranile bodo pri življenju tudi naprave, ki so najbolj željne energije – gorilniki, detske igrače, radii – veliko dlje, kot ste vajeni.

Za svinčnik Ultra+ boste plačali nekaj več, vendar boste v primerjavi s tem, koliko časa vas bodo napajale, zagotovo dobili dobro ponudbo. Porabili boste veliko manj kot običajne alkalne baterije, kar bo prihranilo vašo denarnico in okolje. Vremenska postaja vas bo na primer ohranila pri življenju 650 dni in posnela približno 570 fotografij z bliskavico.

Přehled využití

Po več letih še vedno polni energije

Primerno je, da baterije za enkratno uporabo hranite največ 5 let. Po tem izgubijo svojo vzdržljivost in poveča se nevarnost izsušitve. Alkalne baterije GP bodo kot nove zdržale 2 leti dlje.

Maksimalna zaščita pred uhajanjem

Ta najmočnejša serija alkalnih baterij GP je opremljena z zaščito pred uhajanjem. Zato jih lahko uporabljate, dokler imajo dovolj energije za napajanje vaše opreme, ne da bi pri tem puščali in poškodovali elektroniko.

Od strokovnjakov za baterije

Kakovostne baterije AA ne rastejo na drevesih. Za njihovim obstojem stojijo leta raziskav pod vodstvom izkušenih razvijalcev in sodobna proizvodna linija. GP se ponaša z obema. Zato vam že desetletja dobavlja baterije vrhunske kakovosti.

GP Batteries je eden od 5 največjih proizvajalcev baterij na svetu, ki proizvaja največ potrošniških baterij v jugovzhodni Aziji, v lasti najnaprednejšo popolnoma avtomatizirano linijo za proizvodnjo alkalnih baterij in največjo linijo za polnilne baterije na Kitajskem. V več kot 50 letih delovanja je osvojil številne patente in nagrade. Zato mu lahko popolnoma zaupate.

Parametri

Parametri

Blagovna znamka GP
Splošna številka za naročilo B17212
Šifra artikla 1017212000
EAN 4891199100246
velikost baterije AA
kemijska sestava alkalno
kategorija/linija Ultra Plus Alkaline
možnost polnjenja ne
kapaciteta ne navaja se
napetost 1,5 V
tipska oznaka LR6 (svinčnik, AA)
delovna temperatura -20 °C do +54 °C
število polnilnih ciklov ni polnilen
teža 24 g
max. rok uporabnosti 10 let
znamka GP
dimenzije 14,5 × 50,5 mm
prodajna embalaža 2 kosa, blister
Ocena izdelka

Ocena izdelka

Te ocene temeljijo na neodvisnih mnenjih, ki so jih podali naši kupci na podlagi preverjenega nakupa naših izdelkov. Več o tem.
Datoteke za prenos

Datoteke za prenos