Prijavite se na naše e-novice in prejmite popust 4 € pri prvem nakupu
Domov Baterije in akumulatorji Navadne baterije Baterija GP ULTRA PLUS alkalna LR6 AA 2 kos

Baterija GP ULTRA PLUS alkalna LR6 AA 2 kos

Številka za naročilo B03212
Brezplačna dostava nad 29,00 €
za vse vrste prevoza
Izberite različico
kapaciteta
prodajna embalaža
Na zalogi
22. maj 2024 Pri vas
2,38 €
15 % popust
V košarici vpišite kodo: ENERGIJA15
2,80
Z veseljem vam bom svetoval
Opis

Več o izdelku

Dodatni čas

Predstavljamo najnovejšo serijo ULTRA+ alkalnih baterij tehnologijo G-TECH. Ta tehnologija daje baterijam do 200 % več energije kot standardne alkalne baterije, ki so na voljo na trgu.

Baterije serije ULTRA+ vam zagotavljajo dolgotrajno delovanje vaših naprav - naj gre za daljinske upravljalnike ali digitalne fotoaparate.

S to inovativno serijo baterij podjetja GP, boste imeli vedno dovolj energije za najzahtevnejše naloge in dejavnosti. Ne glede na to, ali ste doma, v službi ali na poti, bodo alkalne baterije ULTRA+ postale vaš partner za zagotavljanje potrebne energije.

 

 

Visoka zmogljivost za vaše dejavnosti

Nova serija baterij GP Alkaline ULTRA+ ponuja do 200 % boljšo zmogljivost in bolj neprekinjeno delovanje, kar je idealno za daljše aktivnosti in druge dejavnosti, ki zahtevajo zanesljiv vir energije.

Te baterije so zasnovane z mislijo na izboljšano zmogljivost in učinkovitost, zato so idealne za uporabo v različnih napravah.

 

 

 

 

G-TECH: Inovacije, ki zagotavljajo novo zmogljivost serije

V notranjosti so bile izvedene štiri prelomne spremembe, med drugim daljše ohranjanje energije in močnejše tesnjenje. Tehnologija G-TECH je sestavljena iz cinkovega prahu visoke gostote, ki zagotavlja hitro proizvodnjo energije ter izboljšano zmogljivost. Jedro iz grafita zvišuje električno prevodnost, kar zagotavlja daljšo življenjsko dobo energije. Notranja zasnova poveča reakcijsko površino znotraj baterije in prenos energije znotraj celice. Patentirana tehnologija puščanja energije iz baterije preprečuje točno to in učinkovito zaklepa baterijo

Baterije visoke zmogljivosti

Nove alkalne baterije GP so zaradi visoke zmogljivosti in učinkovitosti idealna izbira za uporabo tako v zahtevnih situacijah kot v vsakdanjem življenju. Uporabimo jih lahko za naprave ko so daljinski upravljalniki, ure ali računalniške miške.

Nova serija baterij GP Ultra plus ponuja širok izbor vseh velikosti, vključno z AA, AAA, C, D in 9V, zato so primerne za vse vrste elektronskih naprav.

Varujemo naše okolje

GP je pripravil inovativno rešitev embalaže, ki ne le zmanjšuje uporabo plastike, temveč tudi poudarja trajnost in enostavno reciklažo.

Nov koncept uporablja embalažo iz trajnostno pridobljenega papirja, ki ima posebno funkcijo ponovnega zapiranja. Sama embalaža po odprtju postane praktično vezivo za vaše nove ali rabljene baterije.

Druga inovativna lastnost, je uporaba črnila na osnovi soje, ki ne le zmanjšuje vpliv na okolje, temveč tudi olajša recikliranje embalaže. Ta korak odraža GP-jev poudarek na upravljanju okolja in odgovornosti do planeta.

Parametri

Parametri

Blagovna znamka GP
Splošna številka za naročilo B03212
Šifra artikla 1013222000
EAN 4891199216633
velikost baterije AA
kemijska sestava alkalno
kategorija/linija Ultra Plus Alkaline
možnost polnjenja ne
kapaciteta ne navaja se
napetost 1,5 V
tipska oznaka LR6 (svinčnik, AA)
delovna temperatura -20 °C do +54 °C
število polnilnih ciklov ni polnilen
teža 24 g
max. rok uporabnosti 10 let
znamka GP
dimenzije 14,5 × 50,5 mm
prodajna embalaža 2 kosa, papirnata škatlica
Ocena izdelka

Ocena izdelka

Te ocene temeljijo na neodvisnih mnenjih, ki so jih podali naši kupci na podlagi preverjenega nakupa naših izdelkov. Več o tem.