Domov Baterije in akumulatorji Navadne baterije Baterija GP ULTRA PLUS alkalna LR6 AA 4 blister

Baterija GP ULTRA PLUS alkalna LR6 AA 4 blister

Številka za naročilo B1721
Brezplačna dostava nad 29,00 €
za vse vrste prevoza
Izberite različico
kapaciteta
prodajna embalaža
Ni na zalogi
4,00
Z veseljem vam bom svetoval
Opis

Opis izdelka

Najvišjo linijo alkalnih odlikuje čas delovanja v napravah najbolj zahtevnih za energijo, ki zahtevajo maksimalno moč. V primerjavi z navadnimi alkalnimi baterijami dobavijo vse za 60 % več energije.
Učinkovitost teh baterij pride najbolj do izraza pri uporabi v napravah s velikim in naglim odjemom toka, kot npr.: digitalni fotoaparati, fotografske bliskavice, MP3/MP4, daljinsko upravljane igrače.
Baterije razpolagajo z rokom uporabnosti do 10 let. Njihova delovna temperatura je -20 °C do +54 °C.

Več o izdelku

Zmogljive baterije za napajanje vaših naprav

Alkalne baterije GP Ultra+ so odlična izbira, če za vaše elektronske naprave iščete zmogljive baterije, ki trajajo dlje. Imajo namreč do 60 % več energije kot običajne alkalne baterije. Z njimi boste učinkovito napajali naprave z visoko potrebo po energiji. Primer so npr. igrače na daljinsko upravljanje.

Prihranite in prispevate k varovanju okolja

Baterije Ultra+ so resda nekoliko dražje, vendar kljub temu z njimi prihranite, saj trajajo dlje. Tako porabite manj baterij, kar je dobro tudi za okolje. Naj vam ponazorimo na primeru vremenske postaje, katero te baterije napajajo do 650 dni. V kolikor baterije uporabljati za fotoaparat, vam zagotavljajo do 570 fotografij z bliskavico.  

Energijo ohranijo veliko dlje

Običajne baterije energijo ob skladiščenju ohranijo do največ 5 let. Po tem času namreč izgubijo zmogljivost in poveča se tveganje za iztekanje. Alkalne baterije GP pa so oblikovane z namenom dolgoročnega delovanja brez skrbi, da bi se izpraznile. Te baterije so zasnovane tako, da ob skladiščenju energijo ohranijo do 10 let, kar pomeni, da jih lahko hranite veliko dlje.

Maksimalna zaščita proti iztekanju

Ta izjemno zmogljiva linija GP alkalnih baterij je opremljena z zaščito proti iztekanju. Tako ste lahko brez skrbi, da bodo vašo napravo napajale varno.

Strokovnjaki za baterije

Kakovostne baterije AA temeljijo na dolgoletnem znanju in izkušnjah. Blagovna znamka GP zagotavlja baterije vrhunske kakovosti.

GP Batteries spada med 5 največjih proizvajalcev baterij na svetu. Proizvajalec ima najnaprednejšo in popolnoma avtomatizirano linijo za proizvodnjo alkalnih baterij in največjo linijo za proizvodnjo polnilnih baterij. V več kot 50 letih delovanja je pridobil številne patente in nagrade. Zaupanja vreden proizvajalec.

Parametri

Parametri

Blagovna znamka GP
Splošna številka za naročilo B1721
Šifra artikla 1017214000
EAN 4891199100277
velikost baterije AA
kemijska sestava alkalno
kategorija/linija Ultra Plus Alkaline
možnost polnjenja ne
kapaciteta ne navaja se
napetost 1,5 V
tipska oznaka LR6 (svinčnik, AA)
delovna temperatura -20 °C do +54 °C
število polnilnih ciklov ni polnilen
teža 24 g
max. rok uporabnosti 10 let
znamka GP
dimenzije 14,5 × 50,5 mm
prodajna embalaža 4 kosi, blister
Ocena izdelka

Ocena izdelka

Te ocene temeljijo na neodvisnih mnenjih, ki so jih podali naši kupci na podlagi preverjenega nakupa naših izdelkov. Več o tem.
Dokumenti za prenos

Dokumenti za prenos

Dokumenti in datoteke, ki so na voljo za prenos