Prijavite se na naše e-novice in prejmite popust 4 € pri prvem nakupu
Domov Vratni zvonci Brezžični zvonci Brezžični hišni zvonec P5723, 3x AA

Brezžični hišni zvonec P5723, 3x AA

Številka za naročilo P5723
Brezplačna dostava nad 29,00 €
za vse vrste prevoza
Na zalogi
25. apr. 2024 Pri vas
11,90
Z veseljem vam bom svetoval

Priporočamo tudi

9,49
Na zalogi
6,45
Na zalogi
2,88
Na zalogi
6,50
Na zalogi
Opis

Opis izdelka

Zanesljiv zvonec, ki je primeren ne le za hišo, ampak tudi stanovanje ali za v pisarno. Velika prednost tega zvonca je njegova brezžična izvedba.

Več o izdelku

Dostopen brezžični zvonec

Želite cenovno ugoden brezžični zvonec, na katerega se lahko zanesete? Zvonec EMOS P5723 je idealna izbira za vse, ki iščejo visokakovostno, enostavno nastavljivo napravo z možnostjo prilagajanja osnovnih parametrov. 

Zanesljiv doseg do 100 m

Brezžični zvonec EMOS P5723 bo zadovoljil vse, ki imajo radi preprostost in zanesljivost. Z dosegom do 100 m od osnove lahko gumb zvonca postavite ne le na vrata, temveč tudi na vrata ali celo na ograjo.
Gumb zvonca je opremljen tudi s svetlobnim signalom. Vaši gostje bodo vedno 100-odstotno prepričani, da zvonec zanesljivo deluje in da mu je morda le zmanjkalo baterij. 

Vodoodporni brezžični gumb

Vratni zvonec je opremljen z vodoodpornim brezžičnim gumbom, ki je pripravljen za uporabo v neugodnih zunanjih razmerah. To pomeni, da vam ni treba skrbeti, da bi gumb namestili pod krošnjo. To pa še ni vse. Ni vam treba skrbeti, kako boste napeljali žice do gumba. Gumb se napaja z eno 3V baterijo CR2032.

Izbor 36 melodij

Mirite raznolikost? Želite izbrati melodijo, ki vam je prijetna? Družba EMOS vedno skrbi za vaše udobje. Zato lahko napravo nastavite tako, da vam bo napoved prihoda gostov prijetna. Izbirate lahko med 36 običajnimi in manj običajnimi melodijami
Zvonec EMOS P5723 boste slišali, tudi če ste na drugi strani hiše. Melodija, ki vas opozori na prihod obiskovalca, doseže do 75 dB. 

Funkcije na komercialno dostopnih baterijah

Želite, da stvari delujejo tako, kot bi morale? Potem vas bo razveselilo, da se zvonec EMOS P5723 napaja s trimi 1,5V baterijami AA. Za pravilno delovanje gumbka potrebujete še eno 3V baterijo CR2032, ki je priložena v paketu.

Samodejno seznanjanje in dodajanje dodatnih gumbov  

Po nakupu vratnega zvonca morate le še lahko namestiti. V napravo vstavite baterije in podržite en gumb ter pritisnite zvonec, da v nekaj sekundah povežete bazo z gumbom. Tako lahko vsakdo nastavi zvonec za normalno delovanje. 
 
Ma vaša hiša več vhodnih vrat? Ali pa želite imeti gumb na vratih in pri vratih? Potem vas bo razveselil podatek, da lahko napravo povežete z do 8 različnimi gumbi. 

Gumb lahko povežete tudi z drugimi vrstami zvoncev (P5712, P5705, P5723).

Parametri

Parametri

Blagovna znamka EMOS
Splošna številka za naročilo P5723
Šifra artikla 3402107000
EAN 8592920006641
napajanje glavne enote 3× 1,5 V AA (ni priloženo)
napajanje tipke 1× 3 V CR2032 (priloženo)
doseg tipke 100 m
posebne funkcije ne
optična signalizacija na tipki da
optična signalizacija na zvoncu ne
možnost dodati drugo tipko da, max. 8
dodatna (nadomestna) tipka P5723T
nadzor glasnosti ne
najvišja glasnost zvonjenja 75 dB
število melodij 36
število sprejemnikov v pakiranju 1 kos
število tipk v pakiranju 1 kos
barva bela
način povezovanja avtomatsko povezovanje – self-learning
vodoodporna tipka IP44
način prenosa brezžični zvonec
prenosna frekvenca 433 MHz
prodajna embalaža 1 kos, blister
zvonec dimenzije 29 × 72 × 125 mm
tipka dimenzije 23 × 93 × 34 mm
Ocena izdelka

Ocena izdelka

Te ocene temeljijo na neodvisnih mnenjih, ki so jih podali naši kupci na podlagi preverjenega nakupa naših izdelkov. Več o tem.
Dokumenti za prenos

Dokumenti za prenos

Dokumenti in datoteke, ki so na voljo za prenos
FAQ – pogosta vprašanja

FAQ – pogosta vprašanja

Če kupite drugi komplet P5723, lahko z enim gumbom upravljate več sprejemnikov.
Morda gre za težavo z vlago - priporočamo, da gumb odstranite. Lahko pa gumb odprete in sprejemnik obdelate s kontaktnim oljem.
P5760, P5763, P5750.
Zvonci ustvarijo svojo lastno komunikacijsko kodo, tako da se povežejo z gumbom. Tako se med seboj ne motijo. Teoretično bi bilo to mogoče v primeru motenj - če pride do tega redkega primera, je treba izbrisati pomnilnik gumba in ga ponovno seznaniti z zvoncem. Ob vsakem parjenju se ustvari drugačna komunikacijska koda, ki se shrani v pomnilnik. Postopek je naveden v navodilih.
Največ 0,5 W.
Vse zvonove iz naše ponudbe lahko povežete z več sprejemniki. Zvonili bodo hkrati.
Običajno se podaja od minus 20 do plus 40 stopinj Celzija.
Žal zvoncev in gumbov ni mogoče poljubno kombinirati.
Narejeni so iz plastike.
1. uporabite ustrezne baterije (alkalne), polarnost KO, / 2. ovire med gumbom in sprejemnikom ( železo in beton znatno skrajšajo razdaljo / 3. gumba ne postavljajte na kovinske konstrukcije.
Na en komplet lahko priključite neskončno število teh sprejemnikov. Ko pritisnete gumb na vratnem zvoncu, se signal razširi prek vseh nameščenih sprejemnikov do samega zvonca. Tako nastane vratni zvonec z neskončnim dosegom.
Priporočamo, da zamenjate baterije in jih ne postavljate na kovino. Žal mraz skrajša življenjsko dobo baterije.
Gumbi so običajno zaščiteni z zaščito IP44, kar pomeni, da so odporni na brizganje.

Gumbki imajo diodo LED, ki utripa ob zvonjenju.

Nimajo stalne osvetlitve.

Da, imajo pomnilnik in se samodejno seznanijo.
Sprejemnike lahko namestite v različne prostore, kjer želite ali morate slišati zvonjenje. Zvonili bodo hkrati.
Samoučenje - zvonec (sprejemnik) lahko ustvari lastno kodo za seznanjanje, ki jo gumb (oddajnik) sprejme in shrani v svoj pomnilnik. Tako je mogoče komplet razširiti z dodatnimi oddajniki. Zaradi te funkcije "samoučenja" tudi sosednji zvonovi niso prizadeti.

Gumb uporablja tehnologijo pretvorbe elektromagnetnega modula za pridobivanje energije znotraj gumba, pri čemer pretvorbeni modul pretvori energijo pritiska v električno energijo. Pri vseh brezžičnih zvoncih se signal med gumbom in sprejemnikom (zvoncem) prenaša z radijskimi valovi. Električna energija za zvonjenje se ustvari z elektromagnetno indukcijo, ko pritisnete gumb.
Pri pritisku na gumb se ustvari dovolj energije, da se pošlje signal zvoncu.

V razdelku brezžični zvonci filtrirajte po parametru ( gumb za vklop - brez vklopa / število sprejemnikov v paketu - 2 kosov).