Domov Vratni zvonci Brezžični zvonci Brezžični hišni zvonec P5732, 3x AAA/micro USB vhod

Brezžični hišni zvonec P5732, 3x AAA/micro USB vhod

Številka za naročilo P5732
Brezplačna dostava nad 29,00 €
za vse vrste prevoza
Na zalogi
14. dec. 2022 Pri vas
15,12 €
20 % popust
V košarici vpišite kodo: ADVENT20
18,90
Z veseljem vam bom svetoval

Priporočamo tudi

7,92 € s kodo ADVENT20
9,90
Na zalogi
5,16 € s kodo ADVENT20
6,45
Na zalogi
2,47 € s kodo ADVENT20
3,09
Na zalogi
5,51 € s kodo ADVENT20
6,89
Na zalogi
2,30 € s kodo ADVENT20
2,88
Na zalogi
Opis

Več o izdelku

 

Hišni brezžični zvonec P5732

Morate nabaviti hišni zvonec in iščete enostavno in funkcionalno rešitev? Želite imeti svobodno možnost, kamor tipko in zvonec namestite? Brezžični hišni zvonec P5732 je izdelek, ki ga iščete.
Brezžični zvonec z nadomestno tipko uporabite v gospodinjstvu, zelo prav pride tudi za uporabo v pisarni, obratu ali stanovanju. Poleg tega, da je pripravljen za udobno in enostavno namestitev, vas razveselijo tudi pametne funkcije in 38 shranjenih melodij. Nastavljiva glasnost zvonjenja kar na 90 dB poskrbi za to, da se vam noben obisk ne izmuzne. Izrazita optična signalizacija vas poleg tega na zvonjenje opozori na primer v trenutku, ko imate na ušesih slušalke. Ni vam treba skrbeti niti za to, kamor namestiti vodoodporno tipko, ki ima doseg do 100 m od zvonca. Zagotovo vas razveseli možnost združiti z zvoncem druge tipke, ki po zaslugi funkcije „self-learning“ ne bodo vplivale na ostale zvonce v okolici.

 

Hišni zvonec za univerzalno uporabo

Brezžični zvonec EMOS P5732 vas preseneti s svojim elegantnim videzom in praktičnostjo. Zvonec razpolaga z dualnim napajanjem s pomočjo treh baterij 1,5V AAA, hkrati pa preko mikro USB vhoda. Pri tipki zadostuje ena baterija 3V.
Zvonec je opremljen s funkcijo samodejnega združevanja (self-learning), po zaslugi katere je pripravljen za zanesljivo delovanje v nekaj trenutkih.

 

Pripravljen za namestitev tam, kjer ga potrebujete

Imate za svoj zvonec pripravljeno mesto, ki je daleč od vira elektrike? Z brezžičnim zvoncem in tipko je to brez težav. Zvonec je opremljen z odprtino za obešenje, v pakiranje pa vam poleg potrebnih vijakov priložimo tudi obojestranski lepilni trak. Tipko torej lahko namestite prav tam, kamor bo treba.
Poleg tega je tipka vodoodporna in zmore tudi neugodne vremenske razmere. Lahko jo torej namestite k vhodnim vratom, na vrata ograje ali na primer na drsna vrata ograje.

 

Izrazita svetlobna signalizacija in 38 melodij zvonjenja

Na prihajajoči obisk vas zvonec lahko opozori na razdaljo do 100 m z eno od 38 zanimivih melodij, pa tudi z izrazito svetlobno signalizacijo. Da bo za vas zvok zvonca vedno prijeten, lahko nastavite tudi kateri od 4 nivojev glasnosti. Gluhe osebe in starši majhnih otrok bodo zagotovo cenili tudi to, da se zvok zvonca lahko povsem izklopi, na prihod obiska pa opozarja samo svetlobna signalizacija. Zahtevne uporabnike poleg tega zagotovo razveseli tudi dejstvo, da se s sistemom lahko združijo tudi drugi sprejemniki in tipke.
Vas zanima, kako je videti uporaba zvonca EMOS P5732 c praksi? Oglejte si naš video posnetek.

 
 

38 privzetih melodij, svetlobna signalizacija

Tudi hišni zvonec vas lahko spravi v dobro voljo. Izberite med 38 melodijami zvonjenja tisto, ki vam ustreza. Nato pa jo kombinirajte z izrazito svetlobno signalizacijo glede na to, kakšne so vaše trenutne potrebe. Sistem lahko nastavite v 3 načine zvonjenja: (1) samo melodija, (2) melodija in svetlobna signalizacija, (3) samo svetlobna signalizacija.

 

Signalizacija na razdaljo do 100 m

Imate od vrat do sprejemnika predaleč? Zvočni signal na prostem lahko premaga razdaljo do 100 m.

 

Vodoodporna tipka

Zvonec je namenjen za uporabo v notranjih prostorih. Tipka za zvonec z zaščito IP44 je pa povsem pripravljena tudi na vplive neugodnih vremenskih razmer. Zato ga lahko namestite k vratom ali vratom ograje.

 

Močna najvišja glasnost zvočnega signala

Zvonec EMOS P5732 je opremljen s štirimi privzetimi nivoji glasnosti za nastavitev optimalne intenzivnosti zvonjenja. Ne bo se vam zgodilo, da bi preslišali poštarja ali družinski obisk, ali pa bi se nasprotno ob vsakem zvonjenju zdrznili.

 

Napajanje na baterije ali mikro USB

Zvonec, nameščen na drugi strani hiše za vas nekoristen. Ne pustite se omejevati s potrebo napajanja obeh delov sistema iz omrežja. Zvonec in dodatna tipka sta po zaslugi brezžičnega načina napajanja pripravljena za polno delovanje praktično kjerkoli.

 
 
 
Parametri

Parametri

Blagovna znamka EMOS
Splošna številka za naročilo P5732
Šifra artikla 3402117000
EAN 8592920087831
napajanje glavne enote 3× 1,5 V AAA (ni priloženo) + micro USB 5 V
napajanje tipke 1× 3 V CR2032 (priloženo)
doseg tipke 100 m
posebne funkcije izrazita optična signalizacija zvonjenja
optična signalizacija na tipki da
optična signalizacija na zvoncu da
možnost dodati drugo tipko da, max. 16
dodatna (nadomestna) tipka P5732T
nadzor glasnosti da, 4 nivoji
najvišja glasnost zvonjenja 90 dB
število melodij 38
število sprejemnikov v pakiranju 1 kos
število tipk v pakiranju 1 kos
barva bela
način povezovanja avtomatsko povezovanje – self-learning
vodoodporna tipka IP44
način prenosa brezžični zvonec
prenosna frekvenca 433 MHz
prodajna embalaža 1 kos, blister
zvonec dimenzije 25 × 58 × 85 mm
tipka dimenzije 16 × 40 × 60 mm
Ocena izdelka

Ocena izdelka

Te ocene temeljijo na neodvisnih mnenjih, ki so jih podali naši kupci na podlagi preverjenega nakupa naših izdelkov. Več o tem.
Datoteke za prenos

Datoteke za prenos

Dokumenti in datoteke, ki so na voljo za prenos
FAQ

FAQ – pogosta vprašanja

Napolnite ga z baterijami AAA (samo alkalnimi, brez možnosti ponovnega polnjenja) ali s 5V kablom mikro USB. Priključek mikro USB je eden od najpogosteje uporabljenih priključkov USB, vendar prek njega ne morete polniti baterije.

Po zamenjavi baterij ni treba ponovno ustvarjati para.
Da, takšna kombinacija je mogoča. Na gumb lahko nastavite neomejeno število sprejemnikov. V obratni smeri - na en sprejemnik je lahko priključenih največ 16 gumbov.