Domov Vratni zvonci Brezžični zvonci Brezžični hišni zvonec P5732, 3x AAA/micro USB vhod

Brezžični hišni zvonec P5732, 3x AAA/micro USB vhod

Številka za naročilo P5732
1x
oglejte si oceno
5
1
Brezplačna dostava nad 29,00 €
za vse vrste prevoza
Ni na zalogi
18,90
Z veseljem vam bom svetoval

Priporočamo tudi

9,90
Na zalogi
6,45
Na zalogi
2,99
Na zalogi
6,09
Na zalogi
2,88
Na zalogi
Opis

Več o izdelku

 

Hišni brezžični zvonec P5732

Morate nabaviti hišni zvonec in iščete enostavno in funkcionalno rešitev? Želite imeti svobodno možnost, kamor tipko in zvonec namestite? Brezžični hišni zvonec P5732 je izdelek, ki ga iščete.
Brezžični zvonec z nadomestno tipko uporabite v gospodinjstvu, zelo prav pride tudi za uporabo v pisarni, obratu ali stanovanju. Poleg tega, da je pripravljen za udobno in enostavno namestitev, vas razveselijo tudi pametne funkcije in 38 shranjenih melodij. Nastavljiva glasnost zvonjenja kar na 90 dB poskrbi za to, da se vam noben obisk ne izmuzne. Izrazita optična signalizacija vas poleg tega na zvonjenje opozori na primer v trenutku, ko imate na ušesih slušalke. Ni vam treba skrbeti niti za to, kamor namestiti vodoodporno tipko, ki ima doseg do 100 m od zvonca. Zagotovo vas razveseli možnost združiti z zvoncem druge tipke, ki po zaslugi funkcije „self-learning“ ne bodo vplivale na ostale zvonce v okolici.

 

Hišni zvonec za univerzalno uporabo

Brezžični zvonec EMOS P5732 vas preseneti s svojim elegantnim videzom in praktičnostjo. Zvonec razpolaga z dualnim napajanjem s pomočjo treh baterij 1,5V AAA, hkrati pa preko mikro USB vhoda. Pri tipki zadostuje ena baterija 3V.
Zvonec je opremljen s funkcijo samodejnega združevanja (self-learning), po zaslugi katere je pripravljen za zanesljivo delovanje v nekaj trenutkih.

 

Pripravljen za namestitev tam, kjer ga potrebujete

Imate za svoj zvonec pripravljeno mesto, ki je daleč od vira elektrike? Z brezžičnim zvoncem in tipko je to brez težav. Zvonec je opremljen z odprtino za obešenje, v pakiranje pa vam poleg potrebnih vijakov priložimo tudi obojestranski lepilni trak. Tipko torej lahko namestite prav tam, kamor bo treba.
Poleg tega je tipka vodoodporna in zmore tudi neugodne vremenske razmere. Lahko jo torej namestite k vhodnim vratom, na vrata ograje ali na primer na drsna vrata ograje.

 

Izrazita svetlobna signalizacija in 38 melodij zvonjenja

Na prihajajoči obisk vas zvonec lahko opozori na razdaljo do 100 m z eno od 38 zanimivih melodij, pa tudi z izrazito svetlobno signalizacijo. Da bo za vas zvok zvonca vedno prijeten, lahko nastavite tudi kateri od 4 nivojev glasnosti. Gluhe osebe in starši majhnih otrok bodo zagotovo cenili tudi to, da se zvok zvonca lahko povsem izklopi, na prihod obiska pa opozarja samo svetlobna signalizacija. Zahtevne uporabnike poleg tega zagotovo razveseli tudi dejstvo, da se s sistemom lahko združijo tudi drugi sprejemniki in tipke.
Vas zanima, kako je videti uporaba zvonca EMOS P5732 c praksi? Oglejte si naš video posnetek.

 
 

38 privzetih melodij, svetlobna signalizacija

Tudi hišni zvonec vas lahko spravi v dobro voljo. Izberite med 38 melodijami zvonjenja tisto, ki vam ustreza. Nato pa jo kombinirajte z izrazito svetlobno signalizacijo glede na to, kakšne so vaše trenutne potrebe. Sistem lahko nastavite v 3 načine zvonjenja: (1) samo melodija, (2) melodija in svetlobna signalizacija, (3) samo svetlobna signalizacija.

 

Signalizacija na razdaljo do 100 m

Imate od vrat do sprejemnika predaleč? Zvočni signal na prostem lahko premaga razdaljo do 100 m.

 

Vodoodporna tipka

Zvonec je namenjen za uporabo v notranjih prostorih. Tipka za zvonec z zaščito IP44 je pa povsem pripravljena tudi na vplive neugodnih vremenskih razmer. Zato ga lahko namestite k vratom ali vratom ograje.

 

Močna najvišja glasnost zvočnega signala

Zvonec EMOS P5732 je opremljen s štirimi privzetimi nivoji glasnosti za nastavitev optimalne intenzivnosti zvonjenja. Ne bo se vam zgodilo, da bi preslišali poštarja ali družinski obisk, ali pa bi se nasprotno ob vsakem zvonjenju zdrznili.

 

Napajanje na baterije ali mikro USB

Zvonec, nameščen na drugi strani hiše za vas nekoristen. Ne pustite se omejevati s potrebo napajanja obeh delov sistema iz omrežja. Zvonec in dodatna tipka sta po zaslugi brezžičnega načina napajanja pripravljena za polno delovanje praktično kjerkoli.

 
 
 
Parametri

Parametri

Blagovna znamka EMOS
Splošna številka za naročilo P5732
Šifra artikla 3402117000
EAN 8592920087831
napajanje glavne enote 3× 1,5 V AAA (ni priloženo) + micro USB 5 V
napajanje tipke 1× 3 V CR2032 (priloženo)
doseg tipke 100 m
posebne funkcije izrazita optična signalizacija zvonjenja
optična signalizacija na tipki da
optična signalizacija na zvoncu da
možnost dodati drugo tipko da, max. 16
dodatna (nadomestna) tipka P5732T
nadzor glasnosti da, 4 nivoji
najvišja glasnost zvonjenja 90 dB
število melodij 38
število sprejemnikov v pakiranju 1 kos
število tipk v pakiranju 1 kos
barva bela
način povezovanja avtomatsko povezovanje – self-learning
vodoodporna tipka IP44
način prenosa brezžični zvonec
prenosna frekvenca 433 MHz
prodajna embalaža 1 kos, blister
zvonec dimenzije 25 × 58 × 85 mm
tipka dimenzije 16 × 40 × 60 mm
Ocena izdelka

Ocena izdelka (100%)
1 ocena

  • 100%
    Lidija
    Naročeno 24. jul. 2022
Te ocene temeljijo na neodvisnih mnenjih, ki so jih podali naši kupci na podlagi preverjenega nakupa naših izdelkov. Več o tem.
Dokumenti za prenos

Dokumenti za prenos

Dokumenti in datoteke, ki so na voljo za prenos
FAQ – pogosta vprašanja

FAQ – pogosta vprašanja

Da, takšna kombinacija je mogoča. Na enem gumbu lahko konfigurirate neomejeno število sprejemnikov. V obratni smeri - na en sprejemnik lahko priključite največ 16 gumbov.

Po zamenjavi baterij ni treba ponovno ustvarjati para.

Vratni zvonec vsebuje notranji pomnilnik, v katerem so shranjene kode trenutno seznanjenih gumbov. Zato ob menjavi baterij ni treba ponovno oblikovati para. Vsakič, ko v zvonec vstavite baterije, se oglasi trenutno nastavljena melodija.

Napajanje z baterijami AAA (alkalne, ki jih ni mogoče ponovno napolniti) ali s 5V kablom mikro USB. Priključek mikro USB je eden najpogosteje uporabljenih priključkov USB, vendar prek njega ne morete polniti vstavljenih baterij.

Morda gre za težavo z vlago - priporočamo, da gumb odstranite. Lahko pa gumb odprete in sprejemnik obdelate s kontaktnim oljem.
P5760, P5763, P5750.
Zvonci ustvarijo svojo lastno komunikacijsko kodo, tako da se povežejo z gumbom. Tako se med seboj ne motijo. Teoretično bi bilo to mogoče v primeru motenj - če pride do tega redkega primera, je treba izbrisati pomnilnik gumba in ga ponovno seznaniti z zvoncem. Ob vsakem parjenju se ustvari drugačna komunikacijska koda, ki se shrani v pomnilnik. Postopek je naveden v navodilih.
Največ 0,5 W.
Vse zvonove iz naše ponudbe lahko povežete z več sprejemniki. Zvonili bodo hkrati.
Običajno se podaja od minus 20 do plus 40 stopinj Celzija.
Žal zvoncev in gumbov ni mogoče poljubno kombinirati.
Narejeni so iz plastike.
1. uporabite ustrezne baterije (alkalne), polarnost KO, / 2. ovire med gumbom in sprejemnikom ( železo in beton znatno skrajšajo razdaljo / 3. gumba ne postavljajte na kovinske konstrukcije.
Na en komplet lahko priključite neskončno število teh sprejemnikov. Ko pritisnete gumb na vratnem zvoncu, se signal razširi prek vseh nameščenih sprejemnikov do samega zvonca. Tako nastane vratni zvonec z neskončnim dosegom.
Priporočamo, da zamenjate baterije in jih ne postavljate na kovino. Žal mraz skrajša življenjsko dobo baterije.
Gumbi so običajno zaščiteni z zaščito IP44, kar pomeni, da so odporni na brizganje.

Gumbki imajo diodo LED, ki utripa ob zvonjenju.

Nimajo stalne osvetlitve.

Da, imajo pomnilnik in se samodejno seznanijo.
Sprejemnike lahko namestite v različne prostore, kjer želite ali morate slišati zvonjenje. Zvonili bodo hkrati.
Samoučenje - zvonec (sprejemnik) lahko ustvari lastno kodo za seznanjanje, ki jo gumb (oddajnik) sprejme in shrani v svoj pomnilnik. Tako je mogoče komplet razširiti z dodatnimi oddajniki. Zaradi te funkcije "samoučenja" tudi sosednji zvonovi niso prizadeti.

Gumb uporablja tehnologijo pretvorbe elektromagnetnega modula za pridobivanje energije znotraj gumba, pri čemer pretvorbeni modul pretvori energijo pritiska v električno energijo. Pri vseh brezžičnih zvoncih se signal med gumbom in sprejemnikom (zvoncem) prenaša z radijskimi valovi. Električna energija za zvonjenje se ustvari z elektromagnetno indukcijo, ko pritisnete gumb.
Pri pritisku na gumb se ustvari dovolj energije, da se pošlje signal zvoncu.

V razdelku brezžični zvonci filtrirajte po parametru ( gumb za vklop - brez vklopa / število sprejemnikov v paketu - 2 kosov).