Domov Termostati in detektorji Termostati Brezžični sobni termostat P5614

Brezžični sobni termostat P5614

Številka za naročilo P5614
Brezplačna dostava nad 29,00 €
za vse vrste prevoza
Na zalogi
29. mar. 2023 Pri vas
60,21 €
10 % popust
V košarici vpišite kodo: TERMO10
66,90
Z veseljem vam bom svetoval

Priporočamo tudi

1,30
Na zalogi
2,88
Na zalogi
Opis

Več o izdelku

BREZŽIČNI ROČNI TERMOSTAT P5614

Imejte temperaturo in stroške ogrevanja ter hlajenja pod nadzorom. Brezžični sobni termostat uravnava ogrevalni sistem in klimatsko napravo ter nadzoruje idealno temperaturo namesto vas – v stanovanju, hiši ali pisarni. Omogoča nastavitev temperature od 5 °C do 35 °C in zagotavlja prijetno temperaturo poleti in pozimi. Po zaslugi brezžične izvedbe in dosegu do 100 m omogoča spremembo referenčnega prostora po potrebi. Prednost je pregleden osvetljen zaslon z velikimi številkami, na katerem poleg nastavljene temperature odčitate tudi trenutno temperaturo v sobi na lestvici od 0 °C vse do 40 °C. Enostavno in intuitivno upravljanje s pomočjo vrtljivega gumba premore enostavno cela družina.

 

Regulacija za ogrevalni in hladilni sistem

Ročni brezžični termostat lahko priključite na ogrevalni sistem in klimatsko napravo. Pozimi termostat ohranja optimalno temperaturo in ne prihaja do dragega in nezdravega prekomernega ogrevanja. V vročih poletnih dneh termostat poskrbi za hlajenje brez neprijetnih toplotnih šokov. Privoščite si občutek popolnega udobja skozi vse leto.

 

Nastavitev temperature od 5 °C do 35 °C

Ustvarite si doma ali v pisarni prijetno udobje po svojih željah. Zadostuje, da zavrtite z gumbom in izberete temperaturo v območju od 5 °C do 35 °C. Je vaša idealna temperatura 20,5 °C? Brez težav! Na termostatu lahko nastavite temperaturo že po 0,5 °C. Razpon temperature je ± 0,2 °C. Digitalni termostat meri tudi trenutno temperaturo v prostoru v območju 0 °C do 40 °C z ločljivostjo 0,1 °C. Zaščita proti zmrzovanju omogoča, da se termostat uporablja tudi v objektih, ki se pozimi ne ogrevajo.

 

Pregleden osvetljeni zaslon

Po zaslugi velikih številk na zaslonu enostavno odčitate trenutno ali nastavljeno temperaturo, kar bodo cenili zlasti tisti, katerih vid ni več, kar je bil včasih. Zaslon odlikujeta preglednost in izrazita osvetlitev. Osvetlitev zaslona olajša upravljanje termostata tudi v temi ali v slabših svetlobnih pogojih.

 

Nadstandardni doseg do 100 metrov

Brezžična povezava stikalne in upravljalne enote v dosegu 100 m omogoča uporabo termostata v večjih prostorih – družinskih hišah, stanovanjih in pisarnah. Doseg med upravljalno in stikalno enoto je max. 100 m na prostem. V notranjih prostorih doseg lahko pade, ker so signalu na poti stene ali druge ovire.

 

Brezžična povezava

Nič več kablov in žic, zadostuje vzpostaviti signal med upravljalno in stikalno enoto. Signal se prenaša radijsko na frekvenci 868 MHz in gre skozi stene. Kako ugotovite, ali povezava deluje? Pomaga vam enostavni preizkus na stikalni enoti. Stikalno enoto lahko premestite, s tem spremenite referenčni prostor in zagotovite popolno toplotno udobje v skladu s svojimi potrebami.

 

Enostavno upravljanje in sodoben dizajn

Prijaznost do uporabnikov in enostavno upravljanje spadata med glavne prednosti ročnega termostata. Temperaturo lahko nastavite tudi brez večkratne preučitve navodil. Zadostuje, da zavrtite z gumbom in določite temperaturo na 0,5 °C natančno.

Čiste linije, bela barva in preprost dizajn iz termostata ustvarjajo dodatek, ki je primeren za vsako notranjost.

 

Napajanje z 2 baterijami 1,5 V AAA

V pakiranju boste prejeli tudi dva kosa baterij AAA za napajanje termostata. Kako ugotovite, da je baterije treba zamenjati? Opozori vas indikator stanja baterije. Priložena sta tudi dva vijaka in dva zidna vložka, potrebna za pritrditev termostata na steno.

 
Parametri

Parametri

Blagovna znamka EMOS
Splošna številka za naročilo P5614
Šifra artikla 2101106010
EAN 8592920064016
tip upravljanja ročni elektronski sobni termostat
tip termostata brezžični
vrsta regulacije ogrevalni in hladilni sistem
nastavitev temperature 5 °C do 35 °C, po 0,5 °C
tip nastavitve temperature ročno
nastavljivo območje temperature ±0,2 °C
merjenje temperature 0 °C do 40 °C, ločljivost 0,1 °C
dolžina kapilarnega senzorja ne navaja se
število programov uporabniško nastavljiva temperatura
funkcija ON/OFF da
osvetljeni zaslon da
barva bela
stikanje 230 V AC ali breznapetostno
doseg na prostem 100 m
zaščita proti zamrzovanju da
napajanje sprejemnika 230 V AC
funkcija dopust ne navaja se
funkcija Set-back ne navaja se
napajanje ne navaja se
možnost povezave z drugimi detektorji ne navaja se
napajanje vrat ne navaja se
napajanje oddajnika 2× 1,5 V AAA (priloženo)
delovna frekvenca 868 MHz
priloženo ne navaja se
stikalna obremenitev 16 A uporno, 4 A induktivno
kalibracija temperature da
dimenzije ne navaja se
dimenzija vrat ne navaja se
dimenzija sprejemnika 26 × 86 × 86 mm
dimenzija oddajnika 28 × 120 × 77 mm
prodajna embalaža 1 kos, škatlica
Ocena izdelka

Ocena izdelka

Te ocene temeljijo na neodvisnih mnenjih, ki so jih podali naši kupci na podlagi preverjenega nakupa naših izdelkov. Več o tem.
Datoteke za prenos

Datoteke za prenos

Dokumenti in datoteke, ki so na voljo za prenos
FAQ

FAQ – pogosta vprašanja

Da, seznanjanje ostane shranjeno in se ponovno vzpostavi ob okvari in ponovnem zagonu sistema.

Namestite lahko več termostatov. Upravljalno in preklopno enoto je treba seznaniti za vsak termostat. Tako bo imel vsak par svojo kodo za seznanjanje in se ne bo medsebojno motil.

Variiranje temperature je 0,2 °C. Pri nastavitvi temperature na 21 °C bo torej vzdrževal temperaturo med 20,8 °C in 21,2 °C. Želeno temperaturo v prostoru lahko nastavite v korakih po 0,5 °C.

0,2 °C je najmanjše odstopanje temperature, ki ga lahko nastavite na naših termostatih.
Primer temperature, nastavljene na 24 °C - vklopil se bo pri 23,8 in izklopil pri 24,2.

P5614 je ročni termostat brez možnosti programiranja. Temperaturo nastavite s številčnico. Če ga obrnete v levo, se zmanjša, če ga obrnete v desno, se poveča.
Potrebujete oba dela. Krmilni modul bi meril in prikazoval le temperaturo, vendar brez stikalne enote ne bi imel kam poslati signala z informacijami o potrebi po vklopu kotla in ga nič ne bi vklopilo.

Termostat ima uporabniško nastavljivo temperaturo.

To ni programabilni termostat, pri katerem bi lahko izbrali vklop ob določeni uri, zato na zaslonu ni ure. Temperaturo izberete tako, da obrnete kolesce.

Dimenzija stikalne enote je 87 mm/87 mm, razmik med luknjami je 59 mm.
Sprejemnik je zasnovan za uporabo v zaprtih prostorih. IP20.
Komunikacija je enosmerna.
Paket vključuje sprejemnik in oddajnik.