Samo 29,00 € za brezplačen prevoz
Promocijska koda: GP20 za 20% popust na VSE BATERIJE
S kodo: T10 uveljavite 10% popust na VSE TERMOSTATE iz naše ponudbe
Domov Termostati in detektorji CO in dima detektorji Detektor ogljikovega monoksida GS819

Detektor ogljikovega monoksida GS819

Splošna številka za naročanje: P56400
28,90
Na zalogi
26. apr. 2021 Pri vas
Cene so v paket.
Pri nakupu nad 29,00 € (celotno naročilo) je prevoz BREZPLAČEN!
tip zaznave detektor CO
možnost povezave z drugimi detektorji ne navaja se
doseg modula ne navaja se
Več parametrov
Osnovni podatki
Blagovna znamka EMOS
Splošna številka za naročilo P56400
Šifra artikla 2101504000
EAN 8592920036396
Z veseljem vam bom svetoval
Rus Jože
 • Dostava na dom
  Dostava na dom
 • Zagotavljamo varno spletno nakupovanje
  Zagotavljamo varno spletno nakupovanje
 • Zaupanja vredna spletna trgovina
  Zaupanja vredna spletna trgovina
 • Preverjena kakovost v lastnem laboratoriju
  Preverjena kakovost v lastnem laboratoriju

Ali imate radi vse pod nadzorom in želite biti gotovi, da ste vi in vaši bližnji vedno na varnem? Nabavite si zanesljiv detektor uhajanja ogljikovega oksida (CO), ki namesto vas nadzoruje prisotnost zelo strupenega nevidnega plina brez vonja. Če doma kurite s plinskim kotlom ali kaminsko pečjo, če uporabljate plinsko peč ali plinski štedilnik, življenja cele vaše družine so brez detektorja CO trajno ogrožena. Ogljikov oksid namreč lahko nastaja pri nezadostnem kurjenju goriv, njegove prisotnosti pa brez CO alarma ni možno enostavno odkriti.

Zanesljiv služabnik, ki dela noč in dan

Ogljikov oksid (CO) je neviden plin brez vonja. Vsako leto ta tihi morilec vzame na tisoče življenj po vsem svetu. Pri tem pa obstaja tako enostaven in poceni način, kako se pred zastrupitvijo z ogljikovim oksidom zavarovati.
 
Investirajte v detektor prisotnosti ogljikovega oksida (CO) v vašem gospodinjstvu in svoji družini zagotovite varno okolje. Dobite zagotovilo, da je za vaše zdravje dobro poskrbljeno – čez dan, pa tudi ponoči, kadar cela družina zadovoljno spi.

10 let varnosti za vašo družino

Vzroke nastajanja ogljikovega oksida običajno ni možno enostavno odkriti.  Z namestitvijo CO alarma GS819 dobite za naslednjih 10 let zagotovilo, da v vašem gospodinjstvu ne grozi neposredna nevarnost  zastrupitve z ogljikovim oksidom, ki bi jo povzročila okvara plinskega kotla ali štedilnika ali na primer zamašen dimnik. Ko se bliža konec življenjske dobe alarma, detektor vas na to sam opozori z zvočnim in optičnim signalom.

Optična in zvočna signalizacija

CO alarm je opremljen s tremi LED diodami, ki vsakih 30 sekund nakazujejo, ali naprava brezhibno deluje. Če je detektor v stanju napake in vrednosti CO v prostoru ne meri zanesljivo, LED diode začnejo vsakih 30 sekund rumeno utripati, naprav pa hkrati sproži zvočni signal.
 
Funkcionalnost alarma lahko kadarkoli preverite s pritiskom na tipko TEST/SILENCE. Če naprava deluje brezhibno, 4x zaporedoma zapiska, hkrati pa 4x utripne tudi LED signalizacija.

Varnostna varovalka

Da se po pomoti ne zgodi, da v detektor pozabite vstaviti baterije, je opremljen z varnostno varovalko (dve kovinski izboklini pod prostorom za baterije). Če v napravi nista vstavljeni obe bateriji, pokrova za baterije ni možno zapreti. Če je naprava nameščena na steni, imate vedno zagotovilo. da je vaše zdravje pred prisotnostjo CO v prostoru popolnoma zavarovano.

Enostavna namestitev

Detektor CO GS819 je namenjen za namestitev na steno ali kot prosto stoječ kjerkoli v prostoru. Za obešenje na steno sta na detektorju pripravljeni dve odprtini. Alarm enostavno pritrdite v dveh odprtini izvrtane v steno, v kateri vstavite zidna vložka z vijaki, ki so priloženi in na katere napravo enostavno obesite.

Kam namestiti detektor

Svetujemo, da CO alarm GS819 namestite na steno v vse prostore, kjer je naprava, ki kuri t. i. fosilna goriva (les, premog, plin, bencin, idr.). Nevarna koncentracija ogljikovega oksida najpogosteje nastaja zaradi okvare ali pomanjkljivega vzdrževanja ali zaradi nezadostnega zračenja.
 
Svetujemo, da detektor prisotnosti CO namestite tudi v vse prostore, kjer preživljate veliko časa (spalnice, dnevne sobe, otroške sobe).

Ustreza vsem varnostnim standardom

EMOS CO alarm GS819 je od priznane britanske družbe BSI (British Standards Institution) prejel oznako kakovosti. Ta v svojih laboratorijih preizkuša varnost in kakovost izdelkov z vsega sveta. Ko izdelek uspešno prestane vse zahtevne preizkuse, prejme edinstveno številko BSI KM (v tem primeru KM 616830). Po njej lahko kadarkoli preverite pristnost te mednarodne znamke.

Najpomembnejši parametri
tip zaznave detektor CO
možnost povezave z drugimi detektorji ne navaja se
doseg modula ne navaja se
Drugi parametri
glasnost signalizacije >85 dB v razdalji 1 m
zaščita IP20
napajanje 2× 1,5 V AA, priloženo
spomin alarmov ne navaja se
delovna temperatura -10 °C do 40 °C
delovna vlažnost 30–95 %
prenosna frekvenca ne navaja se
tip instalacije montaža na steno ali prosto stoječ
tip signalizacije optična in zvočna
predvideno za tip ne navaja se
življenjska doba 10 let
dimenzije 37 × 120 × 80 mm
prodajna embalaža 1 kos, škatlica
Datoteke za prenos
Dokumenti in datoteke, ki so na voljo za prenos
Ta spletna stran uporablja piškotke. Če ostanete na tej spletni strani, se s tem strinjate. Več